Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhlp

MATKOO jak chcialabym miec takie erotyczne lozko do mastrubacji mmmm

Polecane posty

Gość bbuahahahahahahahaha
jakbym miał takie łóżko w domu musiałbym się wyprowadzić, żeby nie kipnąć ze śmiechu ;D

Ja pierdolę, czego to ludzie nie wymyślą z nudów i lenistwa żeby tylko nie szczelać z paltza albo nie szarpać skórą :D

Gość ciesze sie ze mam meza
chyba pochlastalabym sie gdybym (i to na dodoatek na swieto kobiet jak zachecaja w aukcji) musiala zadowalac sie lampka wina i takim urzadzeniem :O

chociaz tak w glebi duszy chcialabym zeby mnie zgwalcilo takie lozeczko :)

taaak a gdyby jeszcze mnie scigalo przez pol miasta przed tym gwaltem umarlabym szczesliwa....

Gość kubek w groszki
ej, śmiechowe :D Jakbym w prezencie dostała to czemu nie, w końcu co jakiś czas chłopak wybywa na uczelnię... :)

Gość a ja tam uważam
a ja tam uważam, że mniejszy obciach mieć takie łapy niż takie łóżko... łapy to gadżet do fetyszu, a to łóżko wygląda po prostu mega tandetnie... jest dmuchane więc jak znam życie jak stoi sobie gotowe, to może ewentualnie nie prezentuje się totalnie żenująco, ale wystarczy na nim usiąść i wszystko na bank już się tak wygina... poza tym ze zdjęć nie bardzo wygląda jakby ta przystawka z członkiem była na jakiejś przemyślanej wysokości... no i gdzie to trzymać? pompować za każdym razem przed użyciem? to już sex wymaga mniej przygotowań... to już lepiej by wypuścili takiego wibrującego sybiana...