Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lhooq

wróżbita david. MA-SA-KRA.

Polecane posty

Gość lhooq

ogladalam wczoraj wróżbite davida i jestem po prostu w szoku... jeszcze potrafie zrozumieć rozkładanie kart, bo kazda ma jakieś swoje znaczenie (mimo wszystko do wróżb podchodze bardzo sceptycznie) ale to co zobaczylam przechodzi ludzkie pojęcię... otóż, wróżbita dejwid siedział przy bloku kartek, maczał jakies tandetne piórko w kałamarzu, pisząc i rysując jakies dyrdymały i szlaczki jednocześnie twierdząc, że to pismo anielskie! to co on pisze, to przekaz aniołków. rany, jestem w szoku, jak zacofanym trzeba być aby zadzwonić tam, stracić kasę i jeszcze uwierzyć w to co mówi! innym razem trzymał skrzydełek porcelanowego aniołka i uprawiał "channeling" :D.... na parapecie mam anioła, chyba pójde się polączyć z aniołami. czy tylko dejwid ma takie wybitne zdolności?

Mysle ze nie wiele wiesz Skoro tak Go oceniasz, David jest wspanialym czlowiekiem, niezwykle udochowionym...a to co widzialas i co pisal to "pismo automatyczne" poczytaj o tym wiecej/... Chcialam jeszcze dodac ze znam Davida...kiedys mialam okazje spotkac sie z nim osobiscie....stawial mi karty,...wowczas powiedzial mi wiele rzeczy odnosnie mojego zycia ktore kazda po drugiej sie spelnily...jestem wdzieczna ze go spotkalam...on dal mi nadzieje ze brat mojego meza zostanie uleczony, powiedzial nawet nam kto mu pomoze,...i tak sie stalo...po 4 latach walki z bialaczka brat mojego meza wyzdrowial... Davidzie jestes wspanialy!

Gość czy to ten co
ma adhd i kreci tak dziwnie geba ?

Gość ogladaliscie mentaliste
nie trzeba byc medium by przewidzieć przyszłość 60 % wiadomości przekazuje nam ciało

kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie...mysle jednak ze niepochlebne posty pisza ludzie tzw konkurencja lub ludzie calkowicie nieswiadomi... uwazam ze kazdy ma swoj czas aby zrozumiec pewne sprawy, niKt nie kaze wam wierzyc w to co mowi David./// ja jednak uwazam ze bardzo mi i moim bliskim pomogl.... aha: i jeszcze cos...to co pokazuja karty to jedno...my mamy wolna wole..to drugie...taki czlowiek moze czasem powiedziec nam w ktora strone isc...nie od czapy jest tyle telefonow i wpisow na fb ze pomogl!!! skoro to takie proste czemu wszyscy nie jestesmy tak rozwinieci duchowo?????

tak sie sklada ze ja wierze w buddyzm!!!!! ....swoja droga nie oceniaj i nie wyzywaj ludzi od tumanow....bo nigdy nie wiadomo gdzie lezy prawda...podobnie z wiara w Boga....sa tacy co mowia ze nie istnieje a co jesli istnieje....i wtedy to ty mozesz okazac sie tumanem!