Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feministkajuzteraznapewnoo

faceci mysla tylko o jednym!!!!

Polecane posty

1 randka po moim bylym z ktorym bylam 2 lata (swoja droga niezle mi banie zrył..) Facet przystojny, wydawał się taki inteligentny i dojrzały. dopóki nie spróbował pchać łap w mój stanik ;/ co za palant ! ja rozumiem na 1 randce, jak sie sobie spodobamy, to można sobie buzi dać i do widzenia. a nie od razu ruchać ;/ jak mozna traktować czlowieka jak worek na sperme?? ja to zawsze mam pecha..

Gość świnia meska z niego
mezczyzny potrzeby trzeba zrozumeic zeby oboje zyli w harmoni (jak i kobiety).No ale ten typ przegial stanowczo

jeszcze mi napisał, że widocznie sie wizja zwiazku różnimy :) no smiech na sali..

Wiesz znam ten ból jak widzi sie super dziewczyne a mozg nagle "kotłuje"zeby zrobic jedno.No ale coz skoro by mu zalezalo a wie jak ćisnienie potrafi uderzyc mu do glowy znajac sieibe powinien zmasturbowac sie w domowym zaciszu przed spotkaniem z tobą.

Gość IMO13257
Widzisz, bo gdyby nie próbował dobrac ci się do cipki, to z góry zaszufladkowałabyś go jako aseksualnego przyjaciela.

Gość cvbnklsfghjgh
statystyki mowia ze faceci co 52 sekundy mysla o seksie:)

statystyki mowia ze faceci co 52 sekundy mysla o seksie nie przesadzaj bo jak by tak bylo to facetowi faja by jak szlaban chodizla w portkach...

Gość cvbnklsfghjgh
serio ogladalam program w ktorym powiedziano ze mezczyzni mysla o seksie co 52 sekundy a dokladniej mowiac program byl o amerykaninach

nie zaklasyfikowałabym ;/ bo mi sie cholernie spodobał ,czułam chemie i przyjemny dreszcz na mysl ze jest blisko mnie! a on to wszystko spie***ł!!!!!! teraz musiałabym kopnąć się w głowę żeby kolejny raz umowic sie z nim, skoro juz ewidentnie widać że palant. a szkoda, bo mogloby cos z tego być, ale po tej wymianie smsów, nie ma o tym mowy!

bo gdyby przeprosił i powiedzial że sory zagalopowalem sie ostatnio blablabla to moze dalabym szanse na drugie spotkanie, ale skoro on wyjeżdża że to że nie rozkladam nog to 'inna wizja związku' to gratulacje! seks sie ma do zwiazku jak piernik do wiatraka..

Gość IMO13257
Tak, a kobiety co 48,5 sekundy "myślą" o pieniądzach (w cydzysłowiu bo wiadomo, że kobiety nie myślą-jest to bardziej odruch bezwarunkowy jak oddychanie)...

Gość pocemu jeergrg
a kobiety jeszcze orsze !

IMO 37777 chyba cos ci sie w glowce poprzestawiało. ja nie mysle o pieniadzach, spora czesc moich kolezanek tez ma na to wy*** ne. nawet glupio mi jak ktos mi piwo postawi, zaraz sie odstawiam..

chamy normalnie chamy. tylko sex sex sex. czuje sie potraktowana totalnie przedmiotowo, a moim zdaniem mam soba o wiele wiecej do zaprezentowania niz powierzchownosc (ktora jest przecietna zresztą) ale widac wyglodniale wilki rzucaja sie na kazde mieso. jak jakies rekiny w oceanie. kufa

Głowa do góry autorko jeszcze trafisz na tkaeigo co beidzeice sie uzupelnaic :) Ty bedizesz mu dawac sowją przebojowosc,intelignetna rozmowe ,spelnei sexualne full serwis ,on tobie : czule szepty,romantyzm,pewnosic siebie i zaradnosc,nadopiekunczosc. I WSZYSCY BEDA SZCZESLIWI:)

Feministko nie przejmuj sie wpisami tych gnojków to są zasrance z gimnazjum albo zbuntowane stare kawalery co widza w kobiecie same minusy a nic w zamian nie daja miej swoj rozum a bedize dobrze .

Gość IMO13257
Autorko, jak kobiety powyżej stwierdziły, że faceci co 52 sek. myślą o seksie, to cisza. Ale po moim wpisie piana na pysk wystąpiła. Hipokryzja?

nie chce żadnych ciepłych kluch. juz jednego takiego miałam. wiem ! zmieniam orientacje, na mniej uposledzoną :)

nie hipokryzja, tylko sama prawda. faceci mysla o seksie o wiele czesciej niz kobiety, mają wiekszy popęd, to jasne i 'troche' mniej riozwinieta dojrzalosc emocjonalna i jest to udowodnione nawet naukowo. natomiast mit o pijawce kobiecie malo ma wspolnego z prawda. chcoiaz oczywiscie zdazaja sie takie elementy.

Gość IMO13257
Facet bezmyslna świnia = prawda Baba materialistyczna kurwa = fałsz!!!!!!! Typowe.

no nie moge sie z toba nie zgodzić, skoro to prawda :) jak sobie wybieracie blondyny z wielkim biustem i nogami do nieba, to sie prosze nie dziwcie ze panienka ma wymagania nie z tej ziemi.

prawdziwy mezczyzna kocha kobiete calym sercem .Odrzuć iluzje świata przepelnionego mezczyanmi myslacymi tylko o sexie mysl pozytywnie a trafisz fajnego podgrzybka :]

hm nie spieszy mi sie do podgrzybów, tamten sie zjawił w sumie z przypadku, to byl totalny spontan. nie mysle juz facetach. chce byc singlem jak najdluzej i nie bawic sie w dom. ale dzięki mam nadzieje ze jak nadejdzie odpowiedni czas jakis calkiem fajny nie-palant sie trafi :)

Gość nie wszyscy faceci sa
tacy np. wg kobiet facet ginekolog jest kompletnie aseksualny, jak wykastrowany samiec. oj malutko jeszcze o zyciu wiecie kobitki - ale zyjcie w tej nieswiadomosci :)

nie wczyscy są tacy, w jakiej nieswiadomosci ? kogo by podenicał ginekolog? przeciez to sie nie zdaza

Gość jesteście rozkosznie głupie
nie chodzi o to kogo podnieca gniekolog, tylko o to, kto podnieca ginekologa :d