Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka zapytanka

czy wypada iść samej na wesele?

Polecane posty

Gość anka zapytanka

Jak w temacie. Czy raczej na "siłę" szukać kogoś, zaprosić kolegę czy znajomego? Jakie macie doświadczenia samotne panie? A może iść tylko na sam ślub? Czy któraś z Was była na weselu sama, czy wiele jest takich osób czy raczej wszyscy sparowani / z kimś?

Gość Januszek..........
Idż sama.Może kogoś poznasz oczywiście ,że wypada samej.

Gość mmnnio
idź sama

Gość sympatyczny 87.
nie samej nie można obciach na maxa

Gość anka zapytanka
ale tak samej się bawić? Boje się że będę się głupio czuć:( Czy któraś z Was sama była?

Gość kirkikiu
nie idź sama ! to nie ameryka. znajdź partnera. tam każdy będzie z partnerem . chyba ,żę to jakieś amerykanskie wesele:P

Gość anka zapytanka
sympatyczny - wydaje mi się że większym obciachem jest zabrać ze sobą kogoś niesprawdzonego, tylko po to by nie iść samej, a potem np. zbierać go spod stołu :P Tylko nie wiem czy tak samemu się chodzi, bo jeśli będę taka sama sierotka jedna to będę się głupio czuć:(

nie idz sma bo co ty tam bedziesz robic? siedziec jako przyzwoitka? ja z tobą pojde nie martw sie

Gość anka zapytanka
no właśnie dlatego pytam. Jakie macie opinie? Dziękuję za wszystkie odp.

Gość anka zapytanka
łoo jacie - dzięki ale podziękuję. Wolę iść sama lub wcale. Znaczy nie mam nic do Ciebie, na pewno jesteś fajny i w ogóle :P Ale jak iść to z partnerem albo z kimś sprawdzonym - takie moje zdanie:) Zgadzacie się?

Gość anka zapytanka
up?

Gość sympatyczny 87.
a młoda jesteś? ile masz lat?

Pewnie że można iść samej, idziesz na zabawe a nie na pokaz. Potańczysz (jak jesteś ładna to będziesz nawet miała z kim :P )

Gość Ferrara
kiedyś bym nie poszła, bo bym się wstydzila, a teraz imrezy babskie, singielskie wieczory - ile bym za to dala.

ja byłam sama chociaz jakbym chciala to bym miala z kim isc bo jestem atrakcyjną kobieto i wielbicieli duuuuuuuuuuuuuzo ale jak nie mialam chlopaka to po co z kolego isc wesele srednio mi sie podobalo ale czulam sie normalnie dla mnie to zaden obciach isc samemu

Gość jimmyjimmy
mogę z Tobą jeżeli: 1. jesteś z okolic Warszawy 2. jesteś z Lubelskiego 3. Lubisz tańczyć i dobrze się bawić.

Gość anka zapytanka
mam 24 lata. Zdania są widzę podzielone. A orientujecie się czy sporo osób przychodzi zazwyczaj samych? Wiem że reguły nie ma ale tak z obserwacji? jimmyjimmy - dziękuję ale nie szukam partnera, choć wszystkie punkty - się zgadzają:)

Gość jimmyjimmy
hehe spoko :))

Gość jimmyjimmy
i jeszcze jedno.. społeczeństwo, a w szczególności ciotki, babcie i wścibskie osoby,które nie mają swojego życia zazwyczaj będą to postrzegać jako zło w czystej postaci.. dlaczego ? a to dlatego,że tak jest zaprogramowane społeczeństwo.. pytanie brzmi czy Ci zależy na ich zdaniu i czy ulegasz schematom i stereotypom.. moim zdaniem, to nie ma znaczenia czy idziesz sama czy z kimś, ważne jest po co tam idziesz.. Jeżeli masz kolegę którego możesz zaprosić,to zrób to .. jeżeli oczywiście wiesz na co go stać i nie będzie zamulał... to nic złego .. i żaden wstyd, podobnie jak nie jest wstydem to,że pójdziesz sama :) często widziałem osoby,które tak robiły.. zazwyczaj po alkoholu nikt nie zwraca na to uwagi..

Gość anka zapytanka
jimmyjimmy - dziękuję 🌼 Nie mam takiego kolegi którego mogłabym a raczej chciałabym zabrać. To wesele koleżanki, moich ciotek nie będzie, ale zgadzam się z tym co napisałeś.

Gość jimmyjimmy
w takim razie idź sama.. zawsze możesz zrobić też tak,że będziesz tylko na ślubie.. złożysz wszystkiego naj na nowej drodze życia.. dasz prezent i kulturalnie załatwisz sprawę... na pewno nie rób tak, że nie pójdziesz,bo nie masz z kim... to głupie wytłumaczenia..

Gość ccccccccccc
idź sama. Będzie dobrze. Też raz bylam sama i było ok.

Gość ja bylam sama
i nigdy wiecej!!!kazdy mial partnera i partnerke, a ja wiekszosc czasu siedzialam przy stole albo wychodzilam na dwor, owszem czasem ktos tam mnie zaprosil do tanca, ale to czasem, nigdy wiecej juz nie pojde sama

Gość kremikowaty
idź z kimś, chyba że chcesz by potem wszelkie ciocie itp. obarczały Cię opieką nad swoimi dziećmi które są na weselu ale z drugiej strony możesz potańczyćz 10-letnimi kawalerami :)

Gość studentka 25
ja mam podobny problem, tylko ze mam isc na wesele do rodziny, to bedzie raczej male przyjecie niz jakies weselicho, srednio lubie takie imprezy, chlopaka mam ale od niedawna, chyba jeszcze nie jestem gotowa go przedstawic w rodzinie, myslicie ze pojscie samej to obciach?? co innego gdyby to bylo duze wesele...