Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiioiououiooiuiuo

Hemoroidy a seks

Polecane posty

Gość oiioiououiooiuiuo

Czy macie lub wasz partner ma hemoroidy? Jak sobie z tym radzicie? Panowie, czy jesteście w stanie zrobić dziewczynie minetkę jeśli ma ten szajs na dupsku czy odpada?

Gość co mają hemoroidy do pipki?
nie wiem jak Ty, ale ja jak robię minetę to nie mam (a przynajmniej nie muszę) mieć takiego rozmachu, żeby od razu robić kobiecie analingo... hemoroidy to nie rak, można się ich dość łatwo pozbyć, jeżeli nawet nie środkami dostępnymi bez recepty, to zabiegowo. jeżeli robiąc minetę masz obsesje robić obdukcję odbytu, to namów partnerkę na leczenie i tyle. tak czy siak hemoroidy są czymś niepożądanym, więc prędzej czy później trzeba to wyleczyć.

Gość oiioiououiooiuiuo
Jestem dziewczyną :D I niestety mam ten syf na tyłku, od dawien dawna (zaczęło się kiedy byłam dzieckiem :O). W każdym razie nie chodiz mi o to, żeby on lizał mi tyłek tlyko o fakt, że siłą rzeczy to zobaczy. Gdybym ja widziała coś takiego ochota by mi od razu przeszła :O Dzięki wielkie za odp, lekarz widział u mnie to ustrojstwo ale mówił, że skoro mi to nie przeszkadza (bo nie odczuwam bólu ani nic z tych rzeczy) to żeby narazie tego nie ruszać (miał na myśli zabieg wycięcia). Ale wiem, że są mniej inwazyjne metody, tylko, że ogromnie się boję majstrowania przy dupie :O

Gość dodaj i odejmij,
mam to samoo