Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss murderier

czy macie dużo blizn?

Polecane posty

Gość miss murderier

bo ja mam ich troche sporo, niestety :O

Gość aj milosc
a po czym masz te blizny i gdzie? ja tez troche mam.......

Gość ja ni
e mam prawie wcale

ja mam kilka na nogach :O pozostałości po dzieciństwie .

Gość mmnnio
a ja mam na czole i żyje

Gość no moze i tak gdyby
po dziecinstwie to i ja mam:) chlopczyca ze mnie byla:-P

Gość aj milosc
a ja sie cielam i rece sa jakie sa

Gość miss murderier
ja mam tak: - blizne na nodze po wewnętrznej stronie uda, jak byłam mała piesek mnie ugryzł i jeszcze na łydce zaciełam sie czymś w dzieciństwie, nie pamiętam :O pewnie weszłam w jakieś krzaki :D - na ręku, na nadgarstku mam taką kreske od tego że kiedyś wybiłam szybe w drzwiach ręką i szkło mi rozcieło :O - pod ustami taką grudke po kolczyku w wardze :( chciałabym jakoś zmniejszyć te blizny :(

Gość Mollyrubka
Mam od szyji do kolan po oparzeniu i operacjach przeszczepiania skory.

Gość aj milosc
to masz malo:) moze to nie zbyt pocieszajace ale ja mam duzo wiecej z samego dziecinstwa. --ugryzl mnie kucyk i zdarl mi skure z reki --rozwalilam sobie dlowe i na czole --o rekach nie wspomne -- na kolanie jak sie wywalilam paskudna --na stopie jak sobie rozwalilam szklem --po operacji na brzuchu --na udzie z tylu jak spadlam w sylwestra z lawki nie wiem na co --na piszczelu jak wpadlam na kupe gruzu --stylu na nodze jak spadlam z drzewa ktos mnie pobije?:)

Na kolanie - to było kilka szwów i jest dosyć szeroka, widoczna Na stopie - od spodu to mi nie przeszkadza ale nie pojechałam na zszycie chociaż powinnam i jest bardzo brzydka W kąciku ust - po kolczyku, prawie nie widoczna ale ja o niej wiem, zarówno z jednej jak i z drugiej strony miałam kolczyk ale z czasem zanikły ślady i teraz to tak delikatnie tylko z jednej strony widać, w brodzie też miałam ale już dawno śladu nie ma, tak samo w nosie :P W pępku - po kolczyku, jeszcze bardzo widoczna ale kolczyka nie idzie już w to wsadzić Kilka takich małych po jakiś rozcięciach na nogach ale to muszę szukać żeby znaleźć

Gość krzychu spod calodobowego
na co napadlas?:-P na bank czy na monopol?:)

Gość ja mam duza
bronzowa miedzy posladami

Gość krzychu spod calodobowego
to jest twoje kakaowe oko debilu

Gość Mollyrubka
Raczej mnie nikt tu nie przebije

Gość wagarowicza dzien swietuje
no ja mam takie z dziecinstwa bylam duza rozrabiaka, do tej pory sie im nie przygladalam, wkoncu byly od zawsze ale jak to wstretni ludzi zaczeli mi je wytykac, mam na obu kolanach w kolorze skorzy takie blizny po wywracaniu se typowym dosyc duze ale mam to w dupie i tak jestem niezla sztuka hihi no i mkam na pepku od przebicia nieudolnego a i z oparzenia prostownica na rece

Gość aj milosc
molly cos tam no rzadzisz jak na razie.czym sie oparzylas?

no, mam trochę -na brzuchu po 4 operacjach - na stopie jak mnie podkuty koń nadepnął w galopie - na twarzy po wypadku samochodowym

na rece po wbitym przez przypadek nozyku, w miejscu brwi, po kulce z wiatrowki, na brzuchu po ospie.

Na nogach po dzieciństwie i po niewprawnym goleniu. Na rękach od cięcia się.Takie białe, wypukłe:O Na przegubie jednej ręki od rozgrzanego pogrzebacza. Na twarzy po trądziku. Nie zliczę takich małych na palcach od rozbitych naczyń, noży itp

Gość wagarowicza dzien swietuje
kazda blizna mowi cos o Twoim zyciu o Tobie o doswiadczeniach jakie przeszlas tak jak kazda zmarszczka czy twoje smutne oczy lub szczesliwe kurze lapki, to jest piekne tylko co moze mowic o mnie oparzenie od prostownicy na rece..eh

Gość ghnsrn
musialabym przez pol nocy wypisywac tu moje blizny :o wiec chyba nie macie ich az tak duzo, ze nie wspomne o potradzikowych...

Gość miss murderier
a tak szczerze, to jak wasi faceci na to reagują? :)

Gość ghnsrn
nijak, bo i tak mnie kocha. nie przeszkadza mu to, zreszta 3/4 on nawet nie widzi bo nie zwraca na nie uwagi.

wagarowicza dzien swietuje kazda blizna mowi cos o Twoim zyciu o Tobie o doswiadczeniach jakie przeszlas tak jak kazda zmarszczka czy twoje smutne oczy lub szczesliwe kurze lapki, to jest piekne tylko co moze mowic o mnie oparzenie od prostownicy na rece..eh Że prostujesz włosy? :P U mnie wszystkie blizny bardzo ładnie się goją więc takie jak wymieniacie typu przecięcia na rękach czy zdarte kolana to ja miałam setki - kiedyś spadłam z drzewa i nadziałam się na ścięte gałęzie łydką - miałam około 10 takich 5cm szerokich na około centymetr białych wypukłych szram :O Ale to miałam jakieś 11 lat i śladu po tym teraz nie mam. Po ospie czy czymś takim miałam bardzo długo wklęsłe 3 blizny na twarzy takie mini kulki ale widoczne bo spore i też zeszły na szczęście. Na brzuchu miałam bliznę od wypadku rowerowego - nadziałam się brzuchem na kierownice i też śladu nie ma a chyba z dobre 10 lat była widoczna - w sumie jak teraz pod odpowiednim kątem spojrzę to taki minimalny ślad widzę ale ktoś z boku nie zauważy nic :) Dobra skóra ;)

Mój jak widzi moją bliznę na stopie to do dzisiaj mówi " ja pierdole jaka Ty durna byłaś" :D Nie znaliśmy się w tedy ale zna historie tej blizny i ma rację że byłam durna :D

ja mam od biodra po prawie samo kolano..ale staram sie o niej nie myslec..mimo, ze np nie zaloze krotkiej spodniczki niegdy czy krótkich spodenek. Ale poznałam faceta który ma blizne na 1/4 glowie i powiem Wam ze jest przez to nieziemsko przystojny :d

Gość Mollyrubka
Oparzylam się jak miałam niecały rok . Sciagnelam na siebie kubek z gorąca herbata a ze miałam jakieś sztuczne body na sobie wiec się wtopilo w skórę...