Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbnklsfghjgh

Ból łydek...........????????

Polecane posty

Gość cvbnklsfghjgh

od jakiesgo czasu zaczely bolec mnie nogi w okolicy lydek jest to dziwny ból,a mianowice jakby odretwienie ... mam prace siedzacą malo ruchu czy to moze byc powodem tego dyskomfortu? czy moze byc to spowodowane zlym ukladem krazenia nie wiem moze wyolbrzymiam i to nic takiego

Gość mmnnio
cierpną ci idź do lekarza powinnaś więcej się ruszać

proponuję stosowanie preparatu z magnezem i obserwanie efektów, jeżeli bóle nie przejdą wtedy możliwe że to jakieś zwyrodnienie żył etc. i przydałaby się konsultacja z lekarzem

Gość cvbnklsfghjgh
troche mnie wystraszyliscie ok kupie magnez jak to nie pomoze to pojde do lekarza

Gość halineczkaaa
lepiej idz do lekarza bo to może byc coś z krążeniem. ja jestem przewrażliwiona bo mój stryjek ma zakrzepice w nogach i rafił do szpitala.u niego jednak bylo powiklanie w związku z zapaleniem płuc.nie chcę straszyć ale lepiej iść się przebadać.

Gość cvbnklsfghjgh
halineczka ale to nie jest tak ze te lyski mnie non stopbola zwlaszcza bolpojawia sie wieczorem albo jak dlugo siedze przed komputerem

Gość halineczkaaa
dodam jeszcze ze ja mialam odretwienie stóp,takie mrowienie i dostalam tabletki i troche pomaga