Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca 46latka

samotna

Polecane posty

Gość pytajaca 46latka

jestem szczesliwa i nie szczesliwa po slubie w kolo nie mam nikogo wszyscy sie odemnie odwrocili meza rodzina to przed slubem a moja po slubie zostalmi tylko moj tata z ktorym sie kontaktuje dla meza jes tylko wazna jego rodzina i mamajego dla nich takze przed slubem przychodzili tylko do tesciowaj a po slubie wszyscysie odsuneli bo nie pozwolilam sobie kolo nich chodzic co sobota i niedziela bylo kawki obiadki grileitak prawie przez caly tydzienz meza wyplatyjak sie poklucilam to wezwali policje niewiem kto przywiezli tesciowa ipowiedzieli ze sie awanturje a ja mialam za zle mezowi ze sie za mna nie wstawil jeszcze chrzesnica meza przy policjantach zwrocila sie do mniena per pani jak ja moge krzywdzic babciea ma19lat ja jestem po 40sce mam zal do meza i wiem ze moze mnie kocha ale boi sie mnie stracic po slubie wlozylam sporo pieniedzy to bedzie okolo60tys nie chce go zostawic ale juz nie utrzymuje kontaktow z jego rodzinkatak jak przed slubem jestem samotna nie mam przyjaciol ani kolezanek nie pracuje jak rozmawiaja to tylko zwracaja sie do jego matki mnie traktuja jak powietrze nawet nie zapytaja sie czy chce kawe tylko robia albo sie wyreczaja dziecmi poradzce mnie jak mam z taka rodzina postepowac swoja rodzine mam daleko w innym wojewodztwie

Gość vdjhvbjdblsdbsd
o kurde...15 linijek i zadnego znaku interpunkcyjnego. Jak to w ogole zrozumiec? Kobieto, napisz jeszcze raz ale tak zeby sie dalo zrozumiec