Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztanowa ania

Kto się napije drinka?

Polecane posty

Gość kasztanowa ania
sabaa -> dokładnie, zaręczyny zawsze można zerwać, choć ja również wolałabym już wtedy nie ;) Wiem, że bardzo zależy mi na Nim i chciałabym z nim być.

jak dla mnie do przodu to nawet rozmowa na poważniejszy temat np mieszkania wspólnej przyszłości czy np zaręczyn

To zbierz się i pogadaj z nim . powiedz prosto z mostu czego oczekujesz ze liczysz ze nastąpi w końcu ten moment zaręczyn i ślubu i nie KIEDŚ tylko W KOŃCU .

Gość zainteresowana__24
jak macie takie podejscie ze zawsze mozna zrezygnowac bo to tylko "zareczyny" to wasi faceci nie powinni tego robic, nie jestescie gotowe moim zdaniem. Za raczke mozecie chodzic tez jako para, a zareczyny to jednak wazna sprawa.

Gość kasztanowa ania
sabaa -> wiesz, On mówi, że będziemy mieli duży dom, którego razem się dorobimy, w tej firmie, ale mnie to że tak powiem, nie 'urządza', bo to tylko słowa, jak na razie. Czekam aż skończę licencjat, a przede wszystkim, aż On założy firmę.

Gość kasztanowa ania
zainteresowana__24 -> wydaje mi się, że nie jestem jakaś naiwnie podchodzącą do życia dziewczynką. Chciałabym mieć męża w wieku 25 lat, dziecko i stabilizacje życiową. Związki kruche to najczęściej dla mnie te, które spieszą się ze wszystkim. Bo ciąża, bo co ludzie powiedzą.. Moim zdaniem 25 lat to odpowiedni wiek na ślub dla kobiety.

Gość kasztanowa ania
sabaa -> lada dzień skończę 22

aha niektórym dziecko wszystko przyspiesza choć o według mnie nie jest dobre bo narzeczona będziesz przez 9 miesięcy max .

ja sie schlam, wrocilam wlasnie z pracy do pustego mieszkania.... wyprowadzil sie ode mnie podczas mojej nieobecnosci... przeczytal jeden z postow na kafeteriii

Gość zainteresowana__24
a co jesli on nie ma takich planow jak ty? fakt ze ty juz masz wszystko poukladane nie znaczy ze on tez tak to widzi. Moze za kilka lat on bedzie myslal jak tu rozkrecic zaistnialy biznes i to bedzie pochlanialo jego czas, a ty bedziesz wyliczac dni plodne bo chcesz miec dziecko. Zebys sie nie zawiodla.

wiec może postaraj się o dziecko jak będziesz mieć te 24 i po 25 będzie ślub czy tam przed

Gość kasztanowa ania
zainteresowana__24 -> dlatego właśnie napisałam, że nie jestem pewna czy jemu zalezy. A to, że chciałabym mieć dziecko w tym wieku, to tylko moje pobożne życzenie. Niestety jestem tego świadoma.

Gość kasztanowa ania
oszolomiona_ona -> co to był za post? I jakim prawem on go przeczytał? Podawałaś mu swojego nicka?

Gość kasztanowa ania
sabaa -> kochana, ale ja się teraz i dzidzi nie staram :) chciałabym po prostu urodzić koło 25 roku życia, jeśli wszystko się uda, oczywiście :)

nie wiem jak to zrobil skasowalam archiwum w kompie.... ale podejrzal wczesniej moj nick po za tym zapisal sie w pamieci komputera i juz wystarczylo wejsc tylko w ulubione tematy na kafe

ok rozumiem wiec może wtedy to będzie sposób by wszystko przyspieszyć

Gość kasztanowa ania
sabaa -> szczerze, wolałabym najpierw ślub, później dzidzi :) oszolomiona_ona -> mężczyzna nie powinien wiedzieć wszystkiego, poza tym - ja nie mam ulubionych tematów zapisanych :) historii w przeglądarce też nie. Zresztą, myślę, że On by tego nie sprawdzał.

Gość kasztanowa ania
oszolomiona_ona - chyba wiem, o jakie posty chodzi...

no ja taka pewna nie jestem gg kiedys czytal moje

co to kurwa z nimi jest nawet moja mam nie byla taka wscibska, wszystkie moje najprywatniejsze rzeczy mogly na wierzchu lezec....

dokladnie tak jak wy to tak szybko znajdujecie ja nie umiem... po za tym to co tam napisalam nie rowna sie z zadnym watkiem tu na kafe nawet!

Gość kasztanowa ania
szczerze? wpisałam to na google "oszolomiona_ona kafeteria"

Gość kasztanowa ania
sabaa -> ile Twój partner ma lat?