Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalek313

POMOCY ! Jaki t stopien pokrewienstwa ?

Polecane posty

Gość michalek313

Witam mam problem otoz kocham sie w kuzynce ze wzajemnoscia jestesmy razem juz 1,5 roku narazie to ukrywamy bo boimy sie reakcji bliskich i tu moje pytanie nasze babcie sa sostrami i maja dzieci (jej bacia dwoje moja troje nie wiem czy to wazne) jej bacia ma syna ktory jest jej ojcem z kolei moja babcia tez ma syna ktory jest moim ojcem czyli nasi ojcowie sa kuzynami a dla nas wujkami jaki to stopien pokrewienstwa? czy mamy szanse byc razem legalnie przypomne ze bardzo sie kochamy juz 1,5 roku ja mam 24 lata ona 25 prosze o odpowiedzi dziekuje !

Gość tak, mozecie byc razem
jesli Wasi ojcowie sa kuzynami (mialam taka sama sytuacje wiec wiem ;))

Gość michalek313
prosze odpowiedz skoro wiesz

napisalam, ze tak, mozecie byc razem :)

Gość michalek313
przepraszam nie zauwazylem twojej odpowiedz naprawde mozemy byc raze ? mozesz cos wiecej napisac ? dziekuje ci jak narazie w moje serce wlala sie nadzieja

Gość michalek313
dodam, że kuzynka ma na imię Azor

Gość michalek313
tak się akurat złozyło, że ostatni orgazm miałem w chwili gdy pasikonik usiadł mi na napletku, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość michalek313
bardzo smiesze ktos podszyl sie pode mnie a ja bylem nowym uzytownikiem i niewiedzialem ze trzeba haslo ustawic z reszta nie wazne mam odpowiedz dziekuje

u nas niestety to nie wyszlo bo zachlysnelismy sie soba jak mielismy te 17-18 lat i zabila nas odleglosc ale jednak na poczatku to bylo bardzoo silne-na tyle, ze orientowalismy sie czy mozemy :). nasi ojcowie byli najblizszymi kuzynami ;). a trafilo nas tak bo poznalismy sie po latach na rodzinnej duzej imprezie(ze wzgledu na to, ze mieszkali daleko od nas).a u Was jak bylo? jestescie blisko od dziecka?czy tak nagle?

Gość michalek313
dzięki. idę teraz spać i pewnie zwalę sobie gruche pod fotkę kuzynki

Gość michalek313
u nas bylo tak ze kilka razy sie widywalismy potem sie zauroczlismy no i zakochali wszystko zaczelo sie kiedy zaczela na mnie zerkac mozesz cos wiecej napiac o tym stopniu pokrewienstwa ?

nie wiem w sumie co moge wiecej Tobie napisac... poszukaj w necie, na pewno cos znajdziesz :). napisalam tylko swoj przyklad i wiem na pewno, ze byla wtedy taka mozliwosc ale ze temat upadl, nie drazylam :)

Gość antytarocistka
Ja bym się nie martwiła 'wspolnymi genami', spojrzcie na Finów, ok. 5 mln społeczenstwo wywodzi się z 200tys, tych, którzy przezyli :P

Gość partnerka29
spoko, u mnie było takie samo pokrewieństwo, babcia mnie na siłę chciała zeswatać z wnuczkiem swojej siostry ;)

Gość michalek313
Czyli mozemy byc ze soba legalnie zgodnie z prawem ?

Gość filutka 26
spokojnie możecie być razem, bez przeszkód w mojej rodzinie było paskudniej, bo siostra cioteczna i brat cioteczny postanowili być razem, to skłóciło rodzinkę trochę, to znaczy brata i siostrę mojej mamy, bo raptem zostali teściami KK na to nie pozwala, musieli zmienić wyznanie, ale USC spokojnie dało ślub

Gość filutka 26
trochę boję się genetyki... ale Wasz wybór

Gość michalek313
O dzieciach jeszcze nie myslimy chcialem tylko wiedziec czy mozemy byc ze soba legalnie czy prawo na to pozwala czy mozemy kiedys wziasc slub bez jakis problemow ... :(

Gość mała pani
To jest niemoralne. Te pokrewieństwo jest duże. Nie można zawrzec małżeństwa. Jestem przekonana. Bo studiuje teologię.

Gość szukaj innej...
Kościelnego na pewno nie dostaniecie. Tylko cywilny. W KK małżeństwo kuzynów jest potępiane i niemożliwe.

Gość jasn
wg prawa mozecie, ale musisz zdac sobie sprawe ze kiedysam jak zechcecie miec dzieckoo to jest spora szansa ze bedzie cierpiallo na jakas chorobe gen. np zespol downa. ale milosc nie wybiera, wiem jak to jest.

To jest niemoralne. Te pokrewieństwo jest duże. Nie można zawrzec małżeństwa. Jestem przekonana. Bo studiuje teologię. widać, polskiego nie znasz. do podstawówki wracaj, gramatyki sie ucz.

Gość michalek313
Teraz to juz niczego nie rozumiem jedni mowia tak drudzy co innego widze ze nie wszyscy to rozumieja milosc nie wybiera :(((

Gość michalek313
Duzo czytalem na ten temat i to podobno 6 stopien ale z innych zrodel dowiedzialem sie ze jednak 3 wiec nie taka bliska rodzina ....