Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jimmyjimmy

no dobrze dziewczyny

Polecane posty

Gość jimmyjimmy

interesuję mnie 19-26 lat Warszawa ,okolice Warszawy, Lubelszczyzna... Cel:dobra zabawa.. pierdoły, dobra zabawa.. rozmowy.. nic szczególnego.. wspólny wypad w jakieś ciekawe miejsca.. imprezy.. to nie sponsoring, tylko normalna znajomość.. od razu przyznaję się ,że wygląd ma dla mnie znaczenie.. dodam też,że głupota mnie odpycha.. Jest tu CHODŹ jedna odważna kobieta , pewna siebie.. taka która wie czego chce i nie boi się po to sięgnąć..

Gość andrzejowa
A sam soba coś reprezentujesz, bo chyba nie bardzo :O

Gość yelow yellow yellow
Poza tym choĆ, chyba że chodziło o chodzenie:D

Gość jimmyjimmy
nie masz nic więcej do powiedzenia? i pewnie wydaję Ci się,że wiesz.. a w rzeczywistości ... no własnie.. nie wiesz nic :)

Gość Co za buc
no!

Gość kjhdsjahkna
żal.pl

Gość chmmm...
"chodż" to od chodzenia, a tu miało być "choć" od chociaż raczej, więc nie stawiaj zbyt wysoko poprzeczki dziewczynim, tylko sobie nieco podnieś kolego

Gość suka bez zębów
no dobra kozaku to moge sie umowic z toba mam troche krzywa morde ale to huj szmata na leb i za ojczyzne tak bedzie ale ty musisz byc ladny zadnemu paszczakowi nie popuszcze szpary

Gość jimmyjimmy
Wystarczy, że mam BMW E36 i markowy dres z 3 paskami oraz adidasy 🖐️

Gość suka bez zębów
jimiii a moze bysmy sie tak zareczyli na miły początek a potem oczywiscie ślub i zrobimy sobie dzidziunia słodziuśkiego co ty na to? zdeklaruj sie ja czekam

Gość jimmyjimmy
Suków nie rucham...znaczy nie ruszam 🖐️

Gość a co to znaczy
suków?????

Gość jimmyjimmy
no co za idioci :D długo tak potraficie, bo ja to na prawdę mam w dupie :)

Gość mróz na parapecie
"interesujĘ mnie" "choDŹ" To jakiś analfabeta pisze, który wyżej sra niż dupę ma.

Gość srusia martusiaaaaaaaaaaaa
wymagasz? hmm wiec pewnie jest boski macho, byles w nie mniej niz 3 krajach i malo ktora sie za toba nie obejrzy Coo...? Wow otoz w moich wypadku jestes juz przegrany! Nie cierpie lalusi, ktorzy w sumie nie wiadomo nawet dlaczego maja sie za nie wiadomo kogo? Poza tym z tego co mi wiadomo to w warszawie nie trudno poznac fajna ->interesujacą dziewczyne... napisalam tu duzo wiecej ale przy probie wyslania ucielo wieksza czesc, a po raz drugi pisala nie bede bo sen...se............hrrr....sen mnie...poch.....hrrr...pochlania....sen........................................................................................poleglam

Gość jhbnjk
właśnie taki ą... ę...

Gość suka bez zębów
jimmmmy jak ty sók nierymasz to ty jakis pedał jesteś jakby niepatrzeć oj

Gość jimmyjimmy
no dobrze.. tak na prawde jestem lalusiem, nikt mnie nie kocha, wiec szukam dziewczyny na forum bo tutaj sa podobniez najpiekniejsze i najinteligentniejszy.. bynajmniej swiadczy o tym fakt,iż bardzo dobrze wladaja polszczyzna i sa mistrzyniami ortografii i interpunkcji.. pewnie dlatego,ze wiekszosc zycia spedzily wlasnie na tym forum.. poza tym posiadaja niesamowity zmysl... potrafia oceniac czlowieka po jedym poscie,ktory napisal.. byc moze wlasnie po to, zeby nozyce- tepe nozyce mogly sie odezwac.. wypelniajcie luki w swoim schorowanym ego, palajcie zawiscia i nienawiscia do ludzi... podniecajacie sie tym,ze mozecie kogos upokorzyc, bo tutaj jestescie anonimowi.. gowno prawda.. zyjecie iluzja.. wydaje wam sie,ze to cos zmieni.. to bezproduktywna paplanina ktora do niczego nie prowadzi.. mi to zwisa.. a Wy jestescie z siebie dumni.. i to ja jestem zenua??? spoko.. przyjmuje to na klate.. :D bo na prawde bardzo sie tym przejmuje..