Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszolomiona_ona

zostawil mnie po przeczytaniu jednego z postow

Polecane posty

Gość martyna_9
jakiego?:)

Gość Tartan 09 247
proste . . . PE O ER O ES TE

Gość bastion 9
no to wtopa, ale jak to sie stalo?? zostawilas otwarty komputer?

i leze teraz w lozku sama otaczaja mnie wszystkie przedmioty nalezace do nas.... jak sie szlajalam z innym to o tym nie myslalam

Gość Prrrrrrrrrrr
e tam, powinien zostać, w końcu nie tak łatwo znaleźć tak szczerą dziewczynę jak Ty, nigdy żadna się nie przyznaje że jest dziwką.

Gość z kolei ja
zasluzylas, bylby glupi i naiwny gdyby z toba zostal.. trzeba bylo odejsc jak nie bylas gotowa na powazny zwiazek, teraz zaluj :P

dzieki za pocieszenie nie kazdy ma tak szerokie spojrzenie na swiat, zwykli ludzie wszystko klatkuja, biale i czarne nic wiecej......

Gość martynia_25
a czego się dowiedział...? Kurde ale wpadka.... :/

Gość Autorko to do Ciebie
czyli co, flirtowalas na necie z facetami i walilas swojego faceta po rogach?

Gość martynia_25
kurde... właśnie z tego powodu skasowałam kiedyś bloga... żeby się mój facet o pewnych rzeczach nie dowiedział... nie koniecznie zdrady tu mam na myśli... ale... skoro się nie umiałaś zdecydować to zdecydował za ciebie ;) w sumie jeden facet ci został, o ile dobrze rozumiem ...?

Gość Autorko to do Ciebie
taa, kobitki lubia byc adorowane i popychane przez innych facetow. to niesamowicie dowarosciowuje ich prozne ego. facet dobrze zrobil, ze cie zostawil.

ktory sie dla mnie nie nadaje jest za delikatny tzn, wrazliwy, za malo jeszcze doswiadczony by potrafil mnie zrozumiec bo poskromic to juz watpie ze ktos potrafi, a przydalby mi sie taki przy ktorym podkulilabym ogon i byla posluszna kuzwa eh :/

Gość za wrażliwy???
no to chuj ci w dupę!

Gość martynia_25
"poskromić" hmmm odwieczny dylemat - inny facet jest dobry na życie, a inny pociąga i ekscytuje... ale taki dominujący nie jest znów dobry jako partner długoterminowy i perspektywiczny... nie jest chętny do ustępstw i kompromisów... Ale mniejsza z tym. Do rzeczy: Jeśli cię zostawił po wpisach na cafe masz jedno wyjście: wszystkiego się wyprzeć... Powiedz, że to nieprawda, to była pieprzona literacka fantazja co tu wypisywałaś. Absolutnie się nie przyznawaj i idź w zaparte! Do końca. Ludzie wierzą w to, w co chcą wierzyć!

Gość aj tam, aj tam
niektore kobiety maja magistra z hipokryzji stosowanej! pamietajcie, krzywdy ktore sie wyrzadza innym powracaja do nas ze zdwojona sila.

sama nie wiem czego chce, jedno jest pewne ze w glowie mam obraz ktory widze codziennie, ze nie zdaze sie wyszumiec i bede potem jak moja matka ranic swoje dzeci

Gość za wrażliwy???
w jaki sposób ranić? i ile już kutasow zaliczyłaś?

Gość maliboo.
chcesz powoedziec, ze wasza mam was ranila bo nie wyszumiala sie w mlodosci? sama Ci to powiedziala, czy tak sobie wywnioskowalas?

Gość martynia_25
Ach moja droga - skoro sama nie wiesz czego chcesz to wyszum się najpierw, a potem zakładaj związki... ;)

Gość za wrażliwy???
pytanie czy w ogóle można się wyszumieć

teamtu matki nie poruszam ale spokojnie sama niczego nie wywnioskowalam byly pewne fakty sceny i zdarzenia. no wlasnie czy mozna sie wyszumiec?