Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaaaaaaa213131232

co sądzicie o takim zachowaniu

Polecane posty

kiedy facet jak ma zły humor nie odbiera tel od swojej dziewczyny? czyli ode mnie. tak poprostu bo ma zły humor i ma to gdzieś czy mam coś ważnego czy nie już nie pierwszy raz tak jest. a on mam 32 lata .. i wcale nie jestem natrętna poprostu kiedyś nawet nie było z nim kontaktu całą dobę czy ponad bo ,, nie chcialo mu się z nikim gadać " ,a złe nastroje ma tak poprostu bez powodu

Gość Jarusieńka
zupełnie jakbym o swoim czytała :D :D :D zrób mu tak samo niech sie przekona jak to jest Ja tak zrobiłam zadziałało:)

Gość pajacowa dama
mój też tak robi:(powoli mnie to wykańcza i rozważam rozstanie- bo i pojawiają się kłamstwa z jego str. Ma 28 lat

Gość Jarusieńka
no mój ma 36 Problem w tym że heretyk Nieraz mam ochote mu glowe urwac ale najważniejsze wytyczyc granice , przegniesz kara albo zemsta zeby odczuł na własnej skórze jak to jest sie tak zachować

dzisiaj znowu tak zrobił.. najpierw zaczął pisać smsy w stylu ,,ale ty napewno mnie kochasz ? :( " to już wiedzialam ,że ma zły humor. próbowałam zadzwonić nie odbierał. a teraz dalej nie dobiera ani nie odpisuje. bo ma zły humor.. jak mnie to wkurza też mam czasem zły humor ,ale czy to powód żeby się tak zachowywać? Wcześniej sie jeszcze tym zamartwiałam bo myslałam na serio ,że może coś sie stało poważnego itd

a jutro miałam do niego przyjechać (on mieszka w innym miescie ) ,ale nawet nie ustalilismy kiedy bedzie w domu itd wiec w ciemno nie pojade dzisiaj to chcialam ustalić a pewnie rano bedzie spał i nie odbierze

Gość lablablalalablalablalalalala
ile ona ma lat??? Jaką ma pracę fizyczną??

Gość lablablalalablalablalalalala
ok on ma 32 lata, juz doczytalam:) A jaką ma pracę? Fizyczną? Jakie ma wykształcenie?

32 . nie pracuje fizycznie tylko w firmie

ma wyższe,ale jakie to ma znaczenie?

Gość Jarusieńka
he he mój nawet kiedyś mi powiedział na zarzuty że przecież sie za każdym razem martwie jak tak robi, że widać i tak mało sie martwiłam! Szczenka mi opadła! że niby za mało sie do niego dobijałam za mało dzwoniłam itd:( Rozwalił mnie tym:D:D:D

Gość Jarusieńka
ale i tak mi sie zdaje że ten twój kogos ma na boku Powinnas mu zrobić niezapowiedziany nalot dla pewności

Gość baby nie lepiej sobie dziecko
zwyczajnie zrobic jezeli ma sie takie fochy znosic?

Gość on ma .....,,,,,,
...do ciebie zal o cos. Byc moze jest zazdrosny a ty nawet nie wiesz (faceci tez potrafia sobie ubzdurac). traktujac cie w taki sposob, proboje ci dac cos do zrozumienia. I byc moze to on wlasnie teraz juz proboje ci pokazac jak to jest czuc sie tak jak on sie czuje. Ale o co chodzi, to juz ty sama tylko mozesz wiedziec. Zastanow sie dobrze nad waszym ostatnim czasem razem. Moze wydarzylo sie sie cos, co sprawilo ze on poczul sie olewany i w taki sposob proboje ci dac to do zrozumienia..

Gość To kolejny
niedojrzały chłopczyk w ciele meżczyzny. Zadziwiające jest to w jaki sposób próbuje zwrócić na siebie uwagę. Oczekuje, że zasypiesz go telefonami i sms-ami. I dokładnie tak robisz autorko jak on chce. Odpuść i napisz mu żeby zachowywał się dojrzale jak prawdziwy facet, a nie urządzał dziecinadę w stylu "jestem zły i mam wszystkich w dupie" bo robi z siebie żenującą łajzę. Druga strona tej historii może być też taka, że ma dość związku i nieudolnie próbuje z niego wybrnąć. Myśli, że jak po prostu zniknie będzie CI łatwiej.

Nie jest ogólnie miedzy nami najlepiej . ale on takie jazdy ma od dawna.. wątpię żeby zdrady byly tego przyczyna bo czasem wiem ,że nie odbiera specjalnie choc może odebrac. Kłocimy się czesto troche jest w tym mojej winy ,ale myślę ,że więcej jego bo on ogólnie ma bardzo trudny charakter..

mysle ,że on chce być ze mną bo on to taki typ ,że wcale by się ,,nie cackał" czy mi zrobi przykrość ,że odchodzi czy nie.. ale fakt często się kłocimy itd .. ale on takie jazdy ma od zawsze właściwie..

up uppp

Gość hoppilo
on zachowuje sie jak pipka, bo na meskie zachowanie to to nie wyglada... albo go zostaw, albo jesli go naprawde kochasz to porozmawiaj z nim o uczuciach i sprobujcie dojsc do porozumienia bo inaczej bedziesz sie z nim meczyc

Gość kaajahh
Ja z tym walczyłam. Mój facet jest samotnikiem i tak po prostu się nauczył, że jak coś go martwi, to się zamyka w sobie, nie chce gadać. A ja z tym walczyłam od samego początku. Tłumaczyłam cieprliwie, że mi przykro jak tak robi, że skoro jesteśmy razem to rozwiązujemy problemy razem, że jak nie chce gadać to w porządku, moze po prostu przyjechać i posiedzieć ze mną w ciszy i obiecuje, że nie będę się czepiać. Czasem jak się to powtarzało to się wkurzałam, kłóciłam. Ale koniec końców już nie pamiętam takiej sytuacji, że strzela focha i się zamyka, a ja nie wiem co jest grane. Jak się martwi, czy jest wkurzony, to mówi czemu i wtedy ewentualnie jak np. coś go wkurzyło, no to zostawiam w spokoju, bo nie chcę, żeby odreagowywał na mnie. A jak coś go martwi to staram się wspierać. A na początku chciał mi wmówić, że on na pewno tego nie zmieni, bo tak ma i już. A jednak jest lepiej.

Gość Hogggatttta
Gdyby miał 15 lat to uznałabym, że to normalne. Ale faceta w okolicach trzydziestki takie zachowanie kwalifikuje do leczenia. Normalny mężczyzna tak się nie zachowuje! Dziewczyny, rozejrzyjcie się, na świecie naprawdę są normalni faceci! Tych olejcie, niech wracają do piaskownicy!

Gość kaajahh
Hogata nie ma ideałów, zawsze pod jakimś względem ktoś nie będzie nam pasował. A to nie powód, żeby kogoś od razu rzucać. Chyba lepiej najpierw spróbować wytłumaczyć pewne rzeczy? Szczególnie jeśli facet pod innymi względami jest w porządku.

Gość do kaajahh
tylko że tu nie jest mowa by wiązała sie z "ideałem" ale by nie wiązała się z gówniarzem. a jak autorka będzie potrzebować pomocy to co? nie otrzyma jej....

Gość kaajahh
Z tym, że mój też się tak zachowywał, a zmienił się. Też bywam humorzasta,a dla niego się hamuje. KAżdy jest tylko człowiekiem i czasem się zachowuje idiotycznie i bezmyślnie. Jakbym była zawsze superdojrzała i idealna pod każdym względem, to takiego faceta bym szukała. Ale mam świadomość, że tak nie jest. Więc nie nazywałam swojego faceta głupim gówniarzem, który nie potrafi się zachować, tylko próbowałam wytłumaczyć. Kiedy indziej on mi tłumaczył i był cierpliwy do mnie. A jeśli chodzi o pomoc, to zawsze można napisać smsa, że coś się dzieje. Nie wątpię, że jak chłopak kocha autorkę, to wtedy mimo złego humoru będzie pomocny.

Gość całkowicie czarny kot
mój facet zrobił tak raz, na poczatku znajomosci... miał zły humor więc powiedział mi, ze nie chce mu sie gadac, ze jest nie w humorze powiedziałam mu wtedy, zeby się odezwał jak mu przejdzie i sie pozegnałam i ajęłam swoimi rzeczami olałam humorki i muchy w nosie po godzinie - facet sam sie odezwał mozna miec kiepski nastroj, pewnie... ale facet to nie trzylatek, zeby pokazywac fochy