Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powolna desperacja

Kiedy najbardziej powiększa się biust?

Polecane posty

Gość powolna desperacja

Błagam, niech mnie ktoś pocieszy - zawsze miałam serdecznie dość mojego rozmiaru (miseczka F), wiecznie tylko bóle kręgosłupa i problem z zakupem sensownych bluzek, ale od kiedy jestem w ciąży rozmiar juz podskoczył na miseczkę G, a to dopiero 5-ty miesiąc :((( Dziewczyny jak to będzie z biustem w ostatnim trymestrze? No i czy mam rozumieć, że jeśli zdecyduję się karmić piersią to jeszcze bardziej urośnie??? Jest jakaś szansa na to, że po karmieniu wróci chociaż do tego rozmiaru F?

u mnie powiększał się jakoś do 4 miesiąca - prawie o 2 rozmiary:/ teraz jestem w 9 miesiącu i na razie nic dalej nie rośnie

Gość izia87
mnie prawie od poczatku ale tak na maxa to jak urodziłam bo mleka było wiecej:)ale tobie współczuje,z tak duzym biustem.

Gość powolna desperacja
Jordan - to trochę pocieszające :) izia i CiągleOczekując - no właśnie, tego karmienia najbardziej się boję. Już teraz czuję spory dyskomfort, biust jest "spuchnięty", jak gdyby w pełnej gotowości...

Mi w ciąży wcale się nie powiększył ,po urodzeniu nie znacznie ,i tak było przy pierwszej ciąży i teraz a karmię piersią,pierwszego syna również karmiłam 6 mies.

Gość powolna desperacja
Zmniejszenie biustu po karmieniu byłoby błogosławieństwem :). No dobra dziewczyny, czyli na razie nie wpadać w panikę bo najgorzej będzie i tak po porodzie :). Super po prostu, tylko sie załamać :). Mam nadzieję że maluchy wynagrodzą nam ewentualne męki.