Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga6a

Czy takie zmiany są możliwe?

Polecane posty

Gość Aga6a

Witam. Jestem z chłopakiem od 4 miesiący. Zanim mnie poznał często zdarzało mu się chodzić na różne imprezy, a co za tym idzie- pił, ćpał, zmieniał dziewczyny.. Sam powiedział mi o swojej przeszłości i wierzę w nią, ale gdy powiedział że miał 12 dziewczyn "na jedną noc" no i wiadomo co tam z nimi robił, to mi się odechciało wszystkiego.. Okazało się, że w sumie miał około 30 dziewczyn [takich na jedną noc i na trochę dłużej! Czy możliwe, że odkąd poznał mnie, nie pali, nie ćpa, nie szuka wrażeń z innymi dziewczynami, tak jak wcześniej? Mówi, że dzięki mnie się zmienił, że nie chce wracać do wcześniejszego stylu życia, że kocha tylko mnie... Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Gość onnaaaa
Wszystko jest możliwe. Jeśli się zakochał to może.... Ale zaprowadź go na badania.

Gość zmiana jest mozliwa jesli
mu na tobie zalezy,ale wytrzyma moze rok, moze piec, a potem wroci do swojej natury. rada: ewakuacja! na poczatku pewnie sie bedzie sprawowal ok, zauroczenie itp., ale wszystko mija, Ty sie zaangazujesz, a on po 3 latach wyladuje z inna w kiblu. po co sie pakowac? PS moze jest nosicielem jakiejs choroby?

Gość Aga6a
Jakie badania?

Gość Aga6a
Może jeszcze dopiszę, że co dziwne, ale on ma 17 lat..

Gość onnaaaa
no, choroby weneryczne, hiv itd Sama piszesz że pił i ćpał to nie sądzę że zawsze o gumkach pamiętał :o

Gość Aga6a
onnaaaa masz rację.. nawet o tym nie pomyślałam..

Gość kaajahh
Zdecydowanie nie uwierzyłabym w bajeczkę o wielkiej miłości, która wszystko zwycięża w takim przypadku. Moim zdaniem to bardzo naiwne. My baby już tak mamy, że się nabieramy na to, bo chcemy wierzyć, że jesteśmy tak wyjątkowe, że chłopak rzeczywiście dla nas może się zmienić w jednej chwili w ideał, mimo, że wcześniej był dnem. To na pewno bardzo budujące. Ale takie rzeczy to tylko w filmach z happy endem.