Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE MA RADY

REFLUKS

Polecane posty

Gość NIE MA RADY

CZY WAM TEZ PRZY TEJ CHOROBIE ROBI SIE DUSZNO (BRAKUJE POWIETRZA) DODAM ZE MAM TEZ NERWICE LĘKOWA.

Gość NIE MA RADY
up up

Gość boosh
tak, mi tez i tez prawdopodobnie mam nerwice. jaka rada? nie wiem, przyzwyczailam sie ze sa dni, kiedy czuje sie na maxa do dupy. ja do tego mam nieraz mega mdlosci, zawroty glowy itp..

Gość NIE MA RADY
to tak jak ja nie pamietam kiedy czułam sie dobrze

Gość NIE MA RADY
a bierzesz jakies leki na refluks i nerwice?

Gość NIE MA RADY
up up

Gość boosh
hej,sorki, musialam sie czyms zajac. znow mnie mdli;) sluchaj, no jak poszlam do lekarza jak sie zaczelam zle czuc, to robilam rozne wyniki, w tym gastroskopie. lekarz przepisal mi jedynie controloc 40. jedyne co mi pomogl to nie mialam porannego bolu brzucha, troche zgaga mi przeszla, mdlosci nie zniknely. potem z czasem zaczelam myslec, ze to nie sam refluks, bo niemozliwe, zebym czula sie tak FATALNIE! (byly dni ze nie wychodzilam z lozka) od samego refluksu. znajoma cierpiaca na nerwice powiedziala mi ze to prawdopodobnie to. poszlam do psychiatry i przepisal mi cital, lek antydepresyjny, ale go nie biore. mam hydroksyzyne, lagodny dosc lek uspokajajacy, czasem go biore, jak sie bardzo zle czuje, troche sie uspokajam. sa dni, ze czuje sie dobrze, ale wiekszosc jest takich kiedy jestem spieta, wszystko mi sie przewraca w zoladku, mam ciagle mdlosci i wydaje mi sie ze jak cos zjem to zaraz.. :O ale wczoraj bylam na wyjezdzie i jestem z siebie dumna:)bylam bardzo daleko bo za granica, mialam super apetyt, w podrozy mnie nie mdlilo, co mi sie potrafi zdarzyc w autobusie miejskim po 10 minutach jazdy.. :O ogolnie moja rada to zajac sie czyms, mysli, pozwalac sobie na rozne rozrywki. nie poddawac sie na refluks sie nie umiera. Ty cos bierzesz na to?

Gość NIE MA RADY
ja na refluks CONTIX I GASPRID A na nerwice przepisał mi depralin ale boje sie poczatków brania

Gość boosh
ja raz wzielam ten cital, antydepresant, i nie wiem czy to byl przypadek czy nie, ale czulam sie znacznie gorzej. oprocz dusznosci masz jeszcze jakies objawy dokuczliwe?

Gość ladybird1985
Ja biore leki na refluks od dwóch lat z przerwami ale ostatnio czuje się tak jakby na mnie one już po prostu nie działały. Moimi najgorszymi objawami jest nieprzyjemny zapach z ust i nie zgaga czy tym podobne rzeczy ale okropne zawroty głowy i uczucie jakbym chodziła pijana. Dziwne troche ale jestem przekana że to właśnie od tego. Czy ktoś jeszcze ma takie objawy przy których nie jest w stanie funkcjonować i jakiś pomysł jak sobie pomóc....?