Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaosksa

Problemy...

Polecane posty

Gość kasiaosksa

Dziewczyny mam prosbe pomozcie: Moja 9 ms córeczka od jkiegos miesiaca nie chce spac u siebie w lozeczku, za nic nie mozna ja uspokoic, uspokaja sie dopiero u nas w lozku. Przez sen ciagle dotyka moje wlosy, nieraz je ciagnie....Jak ja odzwyczaić od sypiania z nami i ciagniecia wlosów. Liczę na Was:)

Gość kkkkkkkkkkkkkk
Moja coreczka jak była mała tez tak miała chciała tylko z nami spać i mnie szarpać za włosy miałam wtedy prawie po pas i kręciły mi sie wiec jak ona tak nimi sie bawiła to wiecznie miałam kołtuny i nie radziłam sobie z własnymi wlosami i postanowiłam że zetne je na krótko. problem włosów sie skończył ale spania niestety nie i tak jak ona przychodziła do nas to odnosilismy ja spowroem do jej pokoju i do łóżeczka i wkońcu zadziałało.

Gość kasiaosksa
Dziekuje za radę. Muszę też się spiać i postawic na swoim. TYlko ze spimy w tym samym pokoju, a wlosow nie mog krotko sciac bo mam rzadkie...

Gość kasiaosksa
up...

no cóż mój ma 13 mies i od miesiąca śpi ze mną tak od połowy nocy podobno taka kolej rzeczy i większosć dzieci tak sypia, niestety dla nas włosy mi ciagnie jak zaspypia, później lubi trzymac mnie za rękę przyzwyczaj sie do tego, bo najwyraźniej dziecko potrzebuje Twojej bliskosci i nie walcza z tym