Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KursantkaLka:-)

Ile razy zdawaliście egzamin z Prawa Jazdy?????????

Polecane posty

Ja właśnie pierwszy mam za sobą. Oczywiście oblany:(. Testy zaliczylam bezbłędnie, plac również bardzo dobrze mi Poszedl(a najbardziej sie właśnie tego obawiałam). Miasto wymuszenie pierszenstwa:o. A wy ile razy zdawaliście, i jakie błędy robiliście? 2-gi egz mam za tydz w czwartek. Boję się że znów nie zdam:(...

raz, i to jeszcze w czasach, kiedy obowiązkowo zdawało się wszystkie elementy na placu manewrowym, a nie losowało się tylko trzy. Zdane za pierwszym razem :D

To tylko pogratulować:).

Gość filutka 26
za 5, nie pamiętam nawet z jakich powodów, wtedy mała zdawalność była, bo WORD samochody akurat wymieniał i kasy dużo potrzebował :D od 5 lat jeżdżę, bez problemów, kiedyś Asterką teraz Almerką nie myśl o tym, kiedyś zdasz!

No tak u nas tez jest niska zdawalność, bo WORD parking robi:o, więc kasy potrzebują. A na kims muszą zarobić, więc na kim jak nie na kursantach:o. Cholera jasna... Mam nadzieje że to kiedyś, będzie dość szybko:).

Gość vicha
za drugim

Gość ronka13
Zdałam przy drugim podejściu i co z tego? Słabo jezdzę i boję się teraz sama wsiąść za kółko

Gość KursantkaLka:)
Zdałam przy drugim podejściu i co z tego? Słabo jezdzę i boję się teraz sama wsiąść za kółko To pojeździj sobie przez jakiś czas z kimś doświadczonym, a gdy już poczujesz się pewnie, siadaj i jedz sama:). Nie po to się uczyłaś i przeżywałaś stres towarzyszący na egzaminie, aby teraz prawko leżało bezużytecznie:)...

Gość agate
za 1 :D i śmigam gdzie sie tylko da! kilometry to najlepszy nauczyciel ;p