Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aassiunia

Starszy facet....

Polecane posty

On ma 40 lat, ja 24...oboje po przejsciach, dzieci czteroletnie, poznalismy sie w pracy, swietnie sie dogadujemy, ale...no wlasnie jest to ale...czy to nie za duza roznica wieku??

Gość odp od prawdziwego kota
za duza to najczęsciej jest różnica w myśleniu a nie wieku czy odległości

Gość dziaddek
jak bedziesz miala 30 watpie zeby do czegos ci sie przydal

zgadzam sie z kotem w 100%. Między mną moim partnerem jest 21 lat różnicy....

Gość koppo
Między mną moim partnerem jest 21 lat różnicy.. to raczej powod do wstydu z totalnej glupoty, nie chwalenia sie:O

Gość jestem w takiej samej sytuacji
powiem ci ze taki zwiazek nie ma przyszlosci, on jest rozwodnikiem wdowcem??

Gość Dziewczyna..
Moim zdaniem... mozemiec przyszlosc... ale to zalezy w jakiej kwestii :) moj wujek jeststarszy od Cioci tyle samo lat... i nigdy nie traktowal jej jak partnerki... zawsze wiedzial najlepiej i najwiecej...

Układa nam się normalnie, jak w każdym związku. Jesteśmy partnerami dla siebie. Spędzamy ze soba 24 h na dobe i tak od 4 lat...

mam 21 lat. podaj gg jak chcesz popisac bo tutaj same idiotyczne komentarze beda lecialy....

Gość ljfksdfjbsdfj
dziewczyny ja mam podobny problem , facet na którym mi zalezy ma 34 lata , ja 21 ... strasznie mi się podoba :O

Gość vcxcvx
dziewczyny ja mam podobny problem , facet na którym mi zalezy ma 34 lata , ja 21 ... strasznie mi się podoba obciagnij mu z polykiem

Gość ljfksdfjbsdfj
żalosne ... :O

Gość kikidee
ja mam 22 lata on 34 właśnie nam sie dzidzia urodziła i tylko ona nas łączy gdyby nie moja córeczka którą kocham nad życie odeszłabym od niego bo nasz związek to tragedia codzienne kłutnie różnice zdań wszystko do dupy mówie wam masakra

Gość ljfksdfjbsdfj
My się dogadujemy , mamy podobne poczucie humoru , świetnie nam się rozmawia , nie jestesmy jeszcze razem , wiem , ze on jest dośc konserwatywny jest chodzi o kwestie wieku... eh

Gość Grażynka - córka Stefana
Na starym ch00ju . . . młoda laska robi buju, buju . . .

Gość wcale nie żałosne
jestem młodsza od mojego męża o 14 lat i jest cudownie nam razem i wcale nie traktuje mnie jak bezwolnego dzieciaka ale jak partnerkę-takie związki mogą być szczęśliwe,wiem po sobie...

Gość Znam taką parę
Stary pryk tak się rządzi i zawsze musi na swoim postawić, a laska nie ma nic do powiedzenia, bo on myśli, że wszystko wie lepiej. Do tego nie każe jej na zabawy chodzić, bo on nie lubi. Skończyło się, że ona w domu z dzieckiem siedzi, a kiedyś to była taka fajna dziewczyna, a teraz zrobiła się z niej "poddana" tego gościa. :o

Gość Uważaj!!!!!!!
Bo się zatrujesz starymi jajami. :D

a ile jest takich par co partnerzy są rówieśnikami a facet babe leje, chleje, nie szanuje itp. To z tego wynika, że w ogóle nie powinnyśmy sie z nikim wiązać....? tak?

Gość oooo tak :D
"JA wiem ze kobiety chciałyby takiego partnera : najlepiej jesli facet ma 70 lat i zaraz umrze " I zostawi pokaźny spadek po śmierci swojej ukochanej młódce. :D A potem można się wzbogacić na następnym. :) Szkoda, że na mojej drodze nie stanął żaden bogaty staruszek. :(

Gość Ja wiem jak jest.
Facet po 40-stce jest jak pogoda. Z tyłu wiatry, z przodu opad.

starszy facet nie poto bierze sobie mloda by nad nia robil!! w brew pozora ona nad nim robi,i on tego wymaga, zawsze bedziesz ta mlodsza,idz tam po cos bos mlodsza,ponos zakupy bos mlodsza , przejebane bedziesz maila,ale wyjdz za maz za niego by sie przekonac

Gość ooojlaloooo
Za parę lat tak będziesz obciągać, że aż ci usta odpadną, a mu nie stanie. XD

Poczytajcie co piszecie!!! Floretka net mi padl;( ale mysle, ze moge sprobowac...a reszcie wielkie dzieki za glupie komentarze!

Floretka net mi padl;( Nienormalne sa wasze komentarze! chcialam pomocy, porady!

Gość mooja radaa
musisz wiedziec czy chcesz zyc ze starszym mezczyzna, musisz mslec o przyszlosci i liczyc sie z tym ze ma dziecko!