Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aassiunia

Starszy facet....

Polecane posty

Gość mooja radaa
ja jestem w podobnej syt, tylko ze on ma nastoetnie dzieci i z nimi byloby pieklo. jesli dziecko jest male jest latwiej.

Ja mam czteroletniego synka i On tez...niewiem, najlepiej jak dam sobie czas jeszcze...

Gość mooja radaa
pomyysl o przyszlosci, a on co na to mowi jak on widzi przyszlosc?

Gość ooojlaloooo
Piszę samą prawdę. Jak facet młody to mu szybko staje, a jak stary to ustami trzeba się napracować. Mam te informacje ze sprawdzonego źródła.

Gość ooojlaloooo
Pomoc ci daję, bo piszę co cię czeka w przyszłości jak z nim będziesz. :)

Gość fvbdfgrs
Między moimi rodzicami jest 17 lat różnicy, są razem 25 lat. Jest jak w każdym związku: raz lepiej, raz gorzej. Raczej nigdy nie było między nimi problemów z powodu różnicy wieku.

Bo najwazniejsze jest kiedy mu stanie!! jak on to widzi...?? roznica wieku calkowicie mu nie przeszkadza

Gość ooojlaloooo
Nie piszę, że mu przeszkadza. Przecież z jakiegoś powodu zamienił swoją żonę na młodszą kobietę, a nie na równolatkę. Jakbyś była w jego wieku to by nie zamienił na ciebie. Właśnie to głównie mu pasuje, że jesteś młodsza. ;)

Gość ooojlaloooo
To tobie będą odpadać usta od obciągania w przyszłości, a nie jemu. Jemu wszystko pewnie pasuje. :P

asssiunia mówie Ci, że tutaj nie pogadamy... ;) Mój też ma dziecko.

Gość ooojlaloooo
Bo wy chcecie tylko pochwał tego co robicie. To, że ktoś was nie popiera to od razu obrażone. :P

Gość ooojlaloooo
Mogła na początku napisać, że chce tylko posty pochwalające jej decyzję i stworzyć tu klub wzajemnej adoracji.

Gość ooojlaloooo
Taka prawda, że możliwości seksualne mężczyzny zmniejszają się z wiekiem. Jej będą rosły i co wtedy zrobi? Kolejnego kochanka znajdzie? Seks w związku odgrywa ważną rolę.

Nigdy nie byli małzenstwem i nie zamienil jej na mnie. Od ponad roku nie sa razem.

Chciałabym zaznaczyć, że nikt nie chciał tutaj słuchać opini na żaden temat. Dziewczyna chce pogadac z kimś kto takie coś przezył, ale pojeb**** z tego forum muszą się dowartościować głupim piep****em bo w realu to się boją odezwać.

Gość fvbdfgrs
ooojlaloooo Nie dla każego tak ważny jest seks. Nie oceniaj wszystkich swoją miarą. Ja jestem z rówieśnikiem, ale osobiście ochotę na seks odczuwam może raz na tydzień, dwa ;)

Gość Asiuuuniuu
ni przejmuj się komentarzami , ja uważam że wiek nie ma znaczenia , byłam z facetem o 13 lat starszym i powiem Ci że się dogadywaliśmy , chcoć po czasie okazało się że coś z nim nie hallo ;) teraz z kolei spotykam się z facetem o ponad 20 lat starszym i ma temperament o wiele większy od tamtego , zabawny , szarmancki , zupełnie inny poziom . Nie ma reguły . powodzonka

Gość ooojlaloooo
"Dziewczyna chce pogadac z kimś kto takie coś przezył" Nie prawda. Nie była pewna, czy nie lepiej znaleźć kogoś młodszego. Pytała: "czy to nie za duza roznica wieku??" Naucz się czytać ze zrozumieniem. Ja wyrażam opinię, że ta różnica jest za duża i lepiej będzie znaleźć młodszego, bo z wiekiem wiążą nierozerwalnie się pewne problemy.

Miedzy mna a moim narzeczonxm jest 12.5 lat..w czerwcu sie pobieramy,od 2.5 staramy sie o dziecko... Na mdnj gust , starszego bym nie chciala....

Gość ooojlaloooo
Tutaj piszcie. Może kogoś przekonacie do związku ze starszym. :P Taką macie słabą argumentację, że aż się wstydzicie skonfrontować z przeciwnikami takich związków... Żal.

Twoje argumenty to ze mu nie stanie;) Floretko pozniej dam Ci moje gg, terazmoje dziecko zajmuje laptop.