Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama:).

kiedy zrobić test??

Polecane posty

Gość przyszła mama:).

Witam wszystkich serdecznie:). Ja i mój partner zdecydowaliśmy się na dziecko:). Wczoraj w nocy kochaliśmy się i spuścił się we mnie. Chciałam się zapytać po jakim czasie od jutra mogę zrobić test ciążowy??...

Gość dziewczyo jeszcze
nie iwesz czy jestes w ciazy a juz piszesz ze jestes przyszla mama:/to zlaezy jak dlugie masz cykle i w jakim dni wspózyliscie jestes jakas nie rozgarnieta a skad my tu mamy wiedziec kiedy byl sex buahaha

Gość ndkjfirejfeir
Albo w dniu spodziewanej miesiączki albo za ok 3 tygodnie. Najlepiej poczekaj na termin miesiączki i jeśli spóźni Ci się ze dwa dni to możesz spróbować zrobić. Ale za mocno się nie nakręcaj, bo mało jest par, którym udaje się od razu.

Gość Li8
Jesli uprawialiscie seks podczas dni plodnych, to test mozna juz po kilku dniach zrobic. ale na Twoim miejscu obserwowalabym bardziej swoje cialo, a nie skupiala sie na sprawdzaniu, czy nie jestes w ciazy po kazdym stosunku.

Gość alexa226
Test najlepiej zrobi 2 tygodnie po spodziewanej sie @, wtedy bedziesz miala wtedy bedziesz miala calkowita jasnosc... tak mi tez kiedys polecil gino.. powodzenia

Gość czipsy z
"Jesli uprawialiscie seks podczas dni plodnych, to test mozna juz po kilku dniach zrobic." Bzdura. Na pewno nie test domowy, bo po kilku dniach to organizm jeszcze nie wie, czy jest w ciąży. Stosunek, zapłodnienie i zagnieżdżenie to 3 różne procesy, które nie następują jednocześnie.