Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w konsternacji

Jak zakończyć romans z żonatym mężczyzną?

Polecane posty

Gość w konsternacji

Od jakiegoś czasu spotykamy się regularnie. Na początku to był tylko seks i odpowiadało to nam obojgu. Jednak niespodziewanie zakochaliśmy się w sobie. On nie odejdzie od żony - ze względu na dzieci, zresztą ja nie chcę odbierać ojca dzieciom. Jednak już dłużej nie zniosę tej sytuacji. Kocham go i nie potrafię się już dłużej z nim spotykać. Jednak jeśli odejdę, zranię jego... Co mam zrobić? Co zrobić, żeby on nie cierpiał?

Gość jestem tylko sobą
nie da się bez cierpienia.

Gość donieś anonimowo żonie
że ma kochanke sam podkuli ogonek i ucieknie :)

Gość w konsternacji
Tego nigdy bym nie zrobiła :(

Gość jestem tylko sobą
jak ma donieś jak ona ma przeciez takie dobre serce i nie chce dzieciom ojca odbierać:D:D:D

Gość Bidulki:(
Kurwią się,a teraz wielce mają problem. A miejcie:) Oby się wydało i oby was ludzie gnoili na całego. Tępe szmatławce.... PS: Jeśli wierzysz w bajeczkę,że nie odejdzie od żony dla dzieci,a niby cię kocha to wcale mi cię nie żal. Jesteś głupsza niż ustawa przewiduje:o

Gość odp od prawdziwego kota
no nie dziwi mnie koleś,ze taką rucha:P Dobre serce i niezła doopa...A gdzie ty laska masz dobre serce jak on czas spędza z tobą a nie z dziecmi????????? Kolejna wariatka

Gość w konsternacji
Nie napisałam tu po to, żeby zostać wyzwana :| Spotykamy się dwa razy (a właściwie dwie noce) w miesiącu. Więc wytłumacz mi, jak niby przez to odbieram czas jego dzieciom?

Takie jak ty można tylko wyzywać :O Czego się spodziewałaś co? Chciałabyś być na miejscu jego żony? Co? Pomyśl przez chwilkę. Jeśli on Ci tak powiedział to jesteś naiwna w cholerę... Nie dziw,znalazł łatwą,głupią to dupał :) Słyszałaś kiedyś takie słowa "nie czyń nikomu co tobie nie miłe" "zło zawsze wraca"? Nie? Jeszcze je sobie przypomnisz. Te "jedyne" dwie noce powinien spędzać w łóżku z żoną,a nie pierwszą lepszą kurwą :o

Skasował mi się fargmetn,ze pewnie nagadał ci jaka ona zła i niedobra dla niego

Gość Jestem spod Cieszyna
Jeśli nie kocha żony rozwód by się,a nie walił ściemy:) Dobrym ojcem można byc nie będąc z ich matką.

Gość jestem tylko sobą
po co się ma rozwodzić dla niej:D a później żałować:D

Gość Grażynka - córka Stefana
Troje durni! Ty, on i jego żona! Dobrane towarzystwo głuptaków!

Gość mamućka
martwisz sie o kochanka......boisz sie ,że jeśli odejdziesz zranisz go.... a co z jego żoną,jego dziecmi......jesli sie dowiedzą...pomyślałaś o nich ? o kochanka nie martw sie,on sobie poradzi...jeśli tak dobrze sobie radzi okłamując swoją żone jestem pewna,że doskonale poradzi sobie bez Ciebie ;)

Gość mamućka
aha,zapomniałam jeszcze napisać,że po Twoim odejsciu rzuci sie w ramiona żony albo.....kolejnej naiwnej :)

Gość ??!!
Jak posunął się do zdrady żony, której przysięgał przed ołtarzem, tym bardziej za jakiś czas zdradzi Ciebie!! Może po prostu stwórzcie trójkąt.

Gość wojciech jaruselski
weźcie zabijcie żone i dzieci i bedziecie na zawsze szczęśliwi a co tam:D

Gość buc nad buce
wojciech jaruselski weźcie zabijcie żone i dzieci i bedziecie na zawsze szczęśliwi a co tam wyjątkowe chamidło i przygłup jesteś

Gość wojciech jaruselski
Wypierdalaj stąd jebany odrzucie społeczeństwa, przygarnięty przez dwójkę bezdomnych z wysypiska miejskiego 🖐️

Gość ytyttrrt
ma beidze cierpiec? a przepraszam ty to co ? co ty wogole piszesz to ty jestres na straconej pozycji to ty bedziesz cierpiec on? on ma zone i dzieci a z toba tylko seks a to ze ci gada ze cie kocha a z nia jest ze wzgledu na dzieci to bzdura kazdy zonaty to mowi i wiem to ze swojego przykładu ty sie nim przejmujesz? on juz ma zycie ulozone a ty co masz? weisz co ci po nim zostanie? opnia dziw..ki i kur.wy ktora chciala rozbic małżeństwo ktory chwilo mialo jakis tam kryzys

Gość unn
jeśli ty jego nie zostawisz to On to zrobi.Taki układ jest z góry skazany na niepowodzenie:(

Gość czy nie lepiej
postawic sprawę jasno? jeśli on ukrywa ciebie przed żoną,to znaczy,że nie jest skory do odejścia od niej jestes tylko przygodą,chyba,że żona juz z niego zrezygnowala,to masz szansę a skoro doszłaś do wniosku,że związek z żonatym nie ma sensu,to odejdż nikt po tobie płakać nie będzie a ile osób uszczęśliwisz,to chyba nie zdajesz sobie sprawy! szczęśliwej drogi moja panno!

Gość w konsternacji
Nie moge sie z nim rozstac bo on dobrze rucha i z seksownym mlaskaniem chlapie mi minete a ja lubie mu lizac rowa bo ma smak kapuczino :classic_cool:

Gość martw sie tylko o siebie
bo to nie on zostaje sam ,na niego czeka w domu zona ,mniej czy bardziej ochocza ale zawsze tam jest.On jesli sie toba zauroczyl ,a pewnie tak , troszke poteskni a jak ochlonie zacznie szukac nowej na sex.Pamietasz jak to bylo?

Śmiech mnie bierze jak czytam takie durne temaciki stworzone przez durne kochanki, które dla faceta są tylko workiem na sperme:O a one myślą, że on je tak strasznie kocha buahahaha :D

Gość kiedys miałam kochanka
romans zakonczył się w ten sposób, ze ktoś zaczął mi wysyłać smy typu "Twój mąż dowie się o Was" itd itp, na dowód podawał numer telefonu mojego męza zeby nie było ze jest gołosłowny... No i tak wydygałam że zakończyłam to coś... Teraz po latach jestem prawie pewna że to moj kochanek "organizował" te smsy, bo analizują na spokojnie było widac ze chyba zaczął go męczyć nasz układ...podczas naszych spotkań miał pełny dostęp do mojego telefonu (mogł sprawdzić numer męza) a raz nawet zostawiłąm telefon u niego w aucie i mógł zwrócić mi go dopiero następnego dnia... Sposób, nie powiem skuteczny, o ile komuś zalezy na rodzinie

Gość jakby kochal to
chcialby z toba byc, ile ty masz lat dziecko?

Gość w konsternacji
mam 12 lat jestem juz taka dorosla :D a tak wogole mam zone i troje dzieci i jestem prostytutka :S