Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w konsternacji

Jak zakończyć romans z żonatym mężczyzną?

Polecane posty

Gość hahhahahahahaha
cierpiec bedziesz ty, glupia naiwna dziewczynko

Gość smokewithoutfire
siostra mi się odnalazła :) mam dokładnie tak samo jak Ty. Ale nie warto pisać o tym na forum bo wiadomo z góry jak ludzie na to reagują. Ja Cię rozumiem bo to trzeba przeżyć. Łatwo zakonczyć nie będzie, probowałam kilka razy i nic. Prędzej czy pozniej samo się skonczy. Powodzenia kochana :)

Gość ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhhhhhh
samo się nie skończy.... każde spotkanie skończy się w łóżku, to trzeba przeżyć żeby zrozumieć. On nie odejdzie od ukochanej pamiątki ślubnej, pewnie że mówi o niej że jest niedobra nieczuła i go nie rozumie... bo co innego ma powiedzieć?????!!!!!! uciekaj dziewczyno daleko od takiego faceta bo zniszczy ci życie, oby nie i obyś nie tkwiła w tym tak długo jak ja.... 6 lat

Gość ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhhhhhh
a panie określające kobiety romansujące z żonatymi facetami typu k....wa, sz....ta itp. czasami mają więcej za uszami jak my te złe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkie idealne i nieskazitelne:-)

Gość gość
Przestańcie się wyzywać.Ja mam rodzinę i dzieci i mój kochany również.Nikomu krzywdy nie robimy bo nikt o niczym nie wie i jest super a to trwa już prawie dziesięć lat.Jesteśmy przyjaciółmi i po prostu za póz'no się spotkaliśmy.

Gość gość
w konsternacji, wiem,ze go kochasz i to pewnie trwa kilka lat i nie mozecie tego zakonczyc?Ty,poki jestes sama,to nie skonczysz tego.Ile macie lat?

Gość djafjodad
dzisiaj nasralem na biblie

Gość gość
jak? szybko!

Gość gość
To sie dzieje po prostu, zakochujesz sie, on mowi ze z.zona to tylko formalnosc zero przyszlosci seksu itp. A ty wierzysz bo kochasz i tak to trwa, mijaja lata a on nie podejmuje tematu bo to wygodne, z czasem zaczyna sytuacja cie denerwowac i wtedy gdy chcesz zmaiany i wiecej dochodzisz do wniosku ze przeciez on juz dawno wybral, niestety mial twoje przyzwolenie bo ludzilas sie ze to uczucie to cos wyjatkowego, ze przeciez jesyescie tak blisko itp w sumie stracony czas, a upokorzenia przewyzszaja szczesliwe chwile, i straszne prawdziwe to ze nie wazne jak facet zaczyna ale jak konczy...

Gość gość
Bardzo dobrze ciebie rozumiem bo jestem w podobnej sytuacji na początku był tylko sex a potem ja się zakochałam on zresztą też .Ma Żone i trzech synów nie odejdzie od rodziny tak ustaliliśmy na początku .jest osobą publiczną i jak to się wyda ja będę skończona ,zresztą nie chce robić mu pod górkę jest kochany uwielbiam spędzać z nim czas ,ale jestem już wypalona tym ukrywaniem się i okłamywaniem wszystkich .Coraz częściej myślę o zakończeniu tego związku bo wiem że i tak z tego nic nie będzie .Zapewniam go że taki układ mi pasuje a tak naprawdę rozwaliłabym te jego małżeństwo i chciałabym mieć go tylko dla siebie.

Gość gość
ja probowalam rozstac sie informujac jego zone , niestety nie udalo sie , wrocil , relacje sie jeszcze bardziej poglebily , no i mamy trojkat

Gość fran27
Jak zerwać z kochankiem? Ha, ha powiedzieć mu że koniec tajnych schadzek i od jutra jesteście oficjalnie razem. Spuści ogon i łeb schowa do piachu. Przyciskając mocniej będzie miał tyle spraw, że nie znajdzie chwilki żeby do Ciebie zadzwonić :)

Gość Qadeer
A dlaczego nic sie nie mowi tu o tym pozadnym mezu i ojcu, ktory szuka kochanki? Ona sie kurwi, jest dziwka, rozbija rodzine, zabiera ojca dzieciom, a on? Biedny chlopczyk, gwalcony, na sile odciagany od rodziny, molestowany wrecz. Gdyby takie byki nie szukaly rozrywki, to zadna by sie nie kurwila. Wiec moi panstwo, kazdy medal ma dwie strony, a kazdy punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Wiec nie osadzajcie i nie wyzywajcie. Mozecie wyrazic swoje zdanie, poradzic. Ale po co te obelgi?

Gość gość
Jak suka nie da to pies nie weźmie.

Gość Arekk
Sącza jadem żonki które zaniedbaly się w związku i oprócz podstaw higieny to zapomniały co to jest sex, siedzą w garach itp Jak facet, czy kobieta nie ma w związku tego czego potrzebuje szuka na boku Proste jak drut... Pozdrawiam

Gość gość
proś o ratunek Matkę Najświętszą bo sama nie dasz radę wyjść z tych sideł ..