Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kktosikk

Dziewczyny pomóżcie ciągły płacz synka

Polecane posty

Gość Kktosikk

Dziewczyny pomóżcie bo już nie wiem co mam robić mój miesięczny synek od 3 dni strasznie non stop płacze robi sobie tylko przerwy na jedzenie i krótki 10 minutowy sen, uspokaja się tylko na dworzu wtedy śpi tyle ile trwa spacer. Wracamy do domu i znowu to samo. Nie wiem co mu może być gorączki nie ma, je ładnie, ciągle puszcza bączki i robi ładne kupki.Dodam że na ten płacz nie pomaga kołysanie ani noszenie kompletnie nic. Ten płacz pojawia sie tylko w dzien w nocy synek spi ładnie budzi sie tylko 3 razy na jedzenie. Powiedzcie mi co o tym myślicie bo niedługo zwariuje tak mi jest go szkoda. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi

może w domu jest za ciepło? może jest śpiący a coś nie pozwala mu pospać dłużej ? A moze wyczuwa Twoje zdenerwowanie i mu się udziela ? a skoro puszcza ciągle bączki to nie do końca tak dobrze, może ma kolki

Gość Kktosikk
w domu utrzymuje temperature 22 stopnie. Ale kolka raczej by się nie utrzymywała przez cały dzień jak to z nią w ogóle jest? Dziewczyny a możliwe jest że boli go brzuszek od mleka? Od urodzenia jest karmiony mlekiem modyfikowanym NAN1 i wczesniej nie było problemów. Jak myślicie? We wtorek idę z nim na wizytę do doktór może ona coś poradzi ale nie chciałabym żeby się męczył do wtorku

jak by mu mleko nie pasowało to by w nocy nie spał. A może spróbuj go pobujać w wózku nie na boku tylko przód tył? Bo w sumie tak na spacerku wózek mu się kołysze chyba .

Gość Kktosikk
Próbowałam i tego ale to też się nie sprawdziło

Gość Kktosikk
Może ktoś jeszcze coś poradzi albo ma jakiś pomysł?

Gość mamamamaam26
kolka? spróbuj bobotic skaza białkowa - poszukaj czy niema innych objawów może jest chory - do lekarza może niedojada?

Gość ixixiks
może ząbki mu idą? spróbuj podać coś przeciwbólowego np. panadol dla dzieci i zobaczysz czy pomoże

Gość blacksoul*********************
to kolka,moj mial dokladnie tak samo az do 3 miesiaca.bylam nawet u pediatry bo nie wiedzialam co sie dzieje-okazalo sie ze ma kolki caly dzien

raczej koolki, bo moj syn tez mial i to dokladnie tak wyglada - placz calkiem bez powodu. sproboj klasc go na brzuchu, mojemu pomagalo i espumisan, albo esputicon - siwetne specyfiki i ardzo pomagaja. mozesz tez stosowac plantex (taka cherbatka specjalna na kolki) ale polecam bardziej espumisan albo esputicon

Poza tym czy gdzieś ostatnio nie miał nadmiaru bodźców, czy coś się nie zmieniło w otoczeniu, w sytuacji w domu itd?