Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagagga

Dziewczyna mi mowi ze jestem stary...

Polecane posty

Gość gagagga

ja mam 24 a ona 19, wszystko miedzy nami sie uklada tylko denerwuje mnie ze czasem na mnie mowi ze jestem stary, np. normalnie po miescie chodzimy przytuleni za reke itp, do jej znajomych i moich, ale np. na studia nie chce zebym po nia przyjezdzal, tak jakby sie wstydzila przed grupa ze ma takiego starszego chlopaka. Faktycznie wygladam znacznie starzej od jej kolegow z roku, no ale bez przesady... Szkoda ze cos takiego moze zawazyc na naszym zwiazku.

Gość booomshel
omg grow up!!!

tak ci powiedziala, bo niechciala cie urazic mowiac ci ze wygladasz na starego i brzydkiego, ciekawe jak by brat pitt przyszedl i zaprosil na spotkanie to nie byl by za stary, i do tego podjechal fura...laska ta nie szuka fac eta na stale niedorosla do faceta ,ona szuka chlopaka, chlopaczka na posylki, szukaj w swoim klimacie

Gość gagagga
no nie wlasnie nie jestem jej chlopakiem na posylki, zreszta ja mialem kilka dziewczyn wczesniej a umawialem sie z wieloma i mam ostro ustawiony filt na takie laski co szukaja chlopaka na posylki. Wiec to nie to. Ale jednak taki zal pozostaje. Np. dzisiaj wieczorem sie nie spotkamy, a ona miala od 14 2 godziny okienka na studiach, chcialem podjechac z nia pobyc ale jak zaczolem cos na ten temat mowic to od razu powiedziala ze musi konczyc... Ale jak sie do niej dzien nie odezwe czy dwa to zaczyna sama pisac i w ogole jak sie spotykamy to widze ze jest szczesliwa ze mna, widac ze bardzo lubi jak ja przytulam, caluje i tym podobne. Widac ze cos do mnie czuje. Niewiem czy mam z nia zerwac czy brnac w to dalej...

bawi sie ,moze leci na twoje placenie za sebie na randce,wstydzi sie ciebie,ale widzi ze mozna z ciebie kase wyszarpac,i cie trzyma

tez mam 19 lat a moj chlopak 25,nie wstydze sie go,wszedzie z nim chodze,kazdemu go przedstawiam,po prostu sie ciesze ze ma tyle lat,jest juz dojrzaly,i nie w glowie mu glupstwa.

Gość gagagga
nie to nie jest jakas nastoletnia blond tleniona sucz po solarce, bo widze ze sobie taka wyobrazilas.

Gość jo jes ze lubelskiego
ciekawe co będzie jak będziesz miał 30 lat......

Gość gagagga
Amerykus no wlasnie... jak mialem 19 lat to wiem co mi w glowie siedzialo i wiem co siedzi chlopakom w tym wieku. Ja to juz mysle na powaznie, jestem staly w uczuciach i staram sie byc odpowiedzialny.

Gość Mi też by było wstyd.
Tym bardziej, że każda moja koleżanka ma chłopaka mniej więcej swojego rówieśnika, jak starszego to najwyżej 2 lata, a dwie mają nawet młodszego. Zaraz bym była tą gorszą. Wiem co się mówi o laskach co sobie starszego biorą.

gagagga tak wiem,mlodzi chlopacy sa.....naprawde,moj chlopak mi opowiadal ze jak chlopak ma 18 19 lat to w ogole nic na powaznie nie mysli,ze tylko wariuje,im jest starszy tym jest bardziej madrzejszy,widze porownanie miedzy moim chlopakiem a moimi kolegami z klasy,to normalnie jest szok!

Gość gagagga
Mi też by było wstyd. Co sie mowi o takich dziewczynach?

nie przejmuj sie taki. ale z tą swoją to może porozmawiaj szczerze co Cie nurtuje/martwi... rozmowa jest lekiem na wszystko, a najgorsza jest chyba niepewność. ja tam myśle, że fajnie jak facet jest starszy... pozdrawiam ;)

Gość Grażynka - córka Stefana
Widocznie za dużo chlałeś alkoholku albo ćpałeś narkotyczków i twarz bobasa zanikła . . .

Gość pewnie ma fajnych
kolegow na studiach :P

Gość thtraha
wstydzie sie ciebie nie chce zeby koledzy wiedzieli ze ejst zajeta

Gość gagagga
to akurat wiedza ze jest zajeta bo jestesmy na fb jako para :P

5 lat roznicy wieku to nie jest zadna roznica.Ta twoja dziewczyna jest jakas dziwna.Za dwadziescia lat to ona bedzie za stara!

Gość a ja mieszkam w małym mieście
5 lat różnicy w tym wieku to dużo. Spróbuj odmłodzić się strojem lub fryzurą. I opowiadaj dowcipy zamiast pieprzyć o odpowiedzialności. Nie wiem czy to pomoże bo laska najwyraźniej nie ma do Ciebie serca :(

Gość do tele-echo
Ciekawe czy ty byś chciał kobietę starszą o 5 lat? 5 lat to dużo! Też bym nie chciała takiego faceta. Góra to 2 lata. Więcej to nie.

Gość gdzie ty masz oczy facet
na fb bo mozesz sie przyjaznic nawet i z jezusem! laska ewidentnie sie ciebie wstydzi i tyle!

Gość gagagga
to po co ze mna jest?

Gość olakdjgnjPPPPPPPPP
jA MAM 16LAT, A MÓJ PARTNER 27. A CO NA TO POWIECIE? UPRAWIAMY NAWET SEKS ZA KAŻDYM RAZEM.

Gość gdzie ty masz oczy facet
żeby nie byc sama, bo to obciach na studiach nie miec gacha, żeby mial ją kto do kina zapraszac blablabla żeby mial kto przepchac jej szpare jak ją najdzie ochota

Gość olakdjgnjPPPPPPPPP
KUPUJE MI RÓZNE FAJNE ŻECZY, a MOI RÓWIeŚNICY TO MUSZA OD MATKI KASE BRAĆ! TAKI StARSZY ma WIĘCEJ MOŻLIWOŚCI!

Gość olakdjgnjPPPPPPPPP
OSTATNIO MI KUPIŁ TAKIE DROGIE BUTY, zE BYŚCIE sIĘ OSRAŁY Z ZAZDROŚCI

Gość olakdjgnjPPPPPPPPP
Helou! To nie jest moja wypowiedź. Nic mi nie kupuje, tylko na wyjątkowe okazje. A to, że płaci za kino i restauracje to chyba norma, prawda?

powiedziała Ci prosto w oczy że ejsteś stary? Jezuniu... niech się cieszy że znalazła Ciebie,równie dobrze mogłaby trafić na jakiegoś dzieciaka który wciąż tylko chciałby ru***ć za przeproszeniem...może jak następny raz Ci powie,że jesteś stary,to zapytaj ją co dokłądnie ma na myśli?wygląd? po tym jak piszesz,na ćpuna czy alkocholika nie wyglądasz;mężczyźni wolniej się starszeją,więc o co jej chodzi? zresztą 5 lat róznicy to mało...