Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagagga

Dziewczyna mi mowi ze jestem stary...

Polecane posty

Gość olakdjgnjPPPPPPPPP
TO WYŻEJ TO PODSZYW JAkIEGOŚ ZAZDROŚnIKA. MOJEGO FACETA STAĆ NA UBRANIA DLA MNIE, A NIE TYLKO KINO!

Gość buhahahahahahaha!
"mężczyźni wolniej się starszeją" Dowcip roku. Pokaż przykład który się wolniej starzeje od kobiet. Wszyscy faceci mają szybciej pomarszczone twarze i łysinę na głowie niż kobiety.

Gość buhahahahahahaha!
Szybciej ich organizm się starzeje i też dlatego szybciej umierają. Ze statystyką nie wygrasz.

Gość ten link co dałaś jest stronni
Ten link co dałaś jest stronniczy. Mogę ci podać takie same w których piszą tak o kobietach. Zgadzam się z tym, że starsi mężczyźni wyglądają gorzej niż starsze kobiety. Widać to po aktorach. Kobitki jakoś jeszcze wyglądają, a faceci...

Gość buhahahahahahaha!
Właśnie, że bardziej widoczne, bo jak taka gruba skóra się marszczy to bardziej widać. Np. gęba Włodarczyka. A w hollywood ilu gra takich pomarszczonych twarzowców tego typu. Tylu takich kobiet nie ma. Faceci ze zmarszczkami wyglądają jak mops.

no tak,starsi mężczyźni wyglądają gorzej niż starsze kobiety,ale między nimi jest 5 lat różnicy,minie jeszcze kilkanaście lat i się wyrówna,w wyglądzie będą wyglądać tak samo,także po co przeżywa różnicę wieku?