Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrzesniowa

zakończenie filmu ślubnego-co o nim myslicie?

Polecane posty

Gość moim zdaniem....)
fajny pomysł ale nie podoba mi się piosenka i trochę skróciłabym to zakończenie.

Gość moim zdaniem....)
fajny pomysł ale nie podoba mi się piosenka i trochę by skróciła to zakończenie.

Gość tak sobie patrze bo sie nudze
Wszystko super. Tylko, że PM wyglądają jak małe wieprzki.

Gość do tej wyżej
Jak możesz coś takiego o kimś pisać? Niektórzy to naprawdę zapominają tutaj że po drugiej stronie monitora siedzi człowiek. Nie czujesz że możesz komuś sprawiać przykrość? Nie rusza Cię to? Jeżeli nie, to żal mi Ciebie. Do Twojej wiadomości: dziewczyna z filmu udziela się na tym forum. Wiem, bo niedawno czytałam jakiś jej post, w którym pokazała swoje ślubne zdjęcie - poznałam po charakterystycznym bukiecie. A tak w ogóle świnia jest symbolem seksu, Ty pisząc o tej parze że wyglądają jak wieprzki miałaś z pewnością coś innego na myśli, ale nigdy nie jest za późno na naukę.

Gość reno megane
symbolem sexu jestem ja a nie jakas świnia :o

Bardzo fajny pomysł i filmik też spoko ;) A do "tak sobie patrze bo sie nudze" oj bardzo nie ładnie!!!!

Gość alutka*
Do "tak sobie patrze bo sie nudze" wstydź się !!! Pomysł fajny, a wachlarz jako bukiet fenomenalny !!! :)

Gość eeeeeeee????????
PM to się dobrali... :D chyba w tym samym klubie kwadransowych grubasów :D Naprawdę, nie przesadzajcie z polityczną poprawnością bo po pierwsze to udajecie, po drugie te zdjęcia ktoś wrzucił do netu za własną zgodą tych osób, więc liczyły się z róznymi reakcjami. Po trzecie czemu mam pomijać milczeniem taki chorobowy i powszechnie dobrowolnie udostępniony wygląd? A po czwarte wachlarz nie jest dość duży żeby pannę młodą zasłonić, więc tak jak się chwali kwiatki tak można nie chwalić co się spoza nich wyłania.

Gość hxhasg
Ale maciory

Gość znam osobiscie pana mlodego
no coz niektorzy naprawde widze maja tutaj problemy ze soba i sa choletrnie powierzchowni i niedojrzaii tyle w temacie a pan mlody jest super facetem

P.S. tylko ci co nie lubia i nie akceptuja siebie nie beda lubic i akceptowac innych

Gość mam pytanie do czarnej nicoli
przeciez to zwykly pokaz slajdow jest ! A do wygladu PM nie mam nic, poza tym ze PM wyglada miejscami dziwnie z ta skora po solarce :/

Gość nie jestem niee
No i? Znasz, i super. W grubym ciele fajny duch, może. Ale my widzimy tylko te ciała i co, mamy udawać, że nas oślepiło nagle?

nie jestem niee a po cholere komentujecie ich wyglad temat jest o filmie ale nie trzeba kogos ocenic zbluzgac bo inaczej bez tego zyc nie mozna wspolczuje wam naprawde musicie miec bardzo nieszczesliwe zycie skoro tak potrzebujecie dac upust negatywnym emocja a co was to obchodzi jak wygladaja zajmijscie sie wlasnym zyciem i wlasnymi dupami bo nie wierze ze jestescie idealni bo nie ma takich ludzi

sama nosze rozmiar 34 i nigdy nie odwazylabym sie zbluzgac kogos bo jest otylyczy ma nadwage ale wasze wypowiedzi tylko o was swiadcza

Gość ojj, nie podniecaj
się juz tak i nie wyciągaj durnych wniosków z jednego zdania. Prawda jest taka, że na tym filmie rzucają sie w oczy tylko i wyłącznie te skrajnie otyłe osoby. Oczywiście komentarz był chamski, ale po co ktoś z takim wyglądem wrzuca do sieci swoje zdjęcia?

Gość żałośc
To osoby o większej posturze to się mają zamknąć w domu i się nie pokazywać bo ty sobie tak życzysz? Wg mnie PM wyglądali bardzo elegancko i z klasa. I pozazdrościć im uśmiechów na twarzach i szczęścia!

Gość ojj, nie podniecaj
Gdzie napisałam, ze sobie tego życzę? Jak nie potrafisz czytać, to sie nie wypowiadaj, tego sobie życzę. Napiszę jeszcze raz dla osób takich niekumatych - jeżeli ktoś wrzuca swoje zdjęcia do sieci, to musi sie liczyć z komentarzami. Jeżeli jest taki otyły, to musi liczyć się z tym, że będą to komentarze niepochlebne. Pomiędzy tego rodzajem ekshibicjonizmu a niewychodzeniem z domu jest duża różnica. Pojęła czy jeszcze za trudne?

Gość Wrzesniowa
nie taki był temat pytania na jaki sie rozpoczeła wasza dyskusja i kłotnia. Podsumowując: sadze ze te komentarze nt wagi MP pisały osoby strasznie samotne i sfrutrowane swoja sytuacja, może nawet szczupłe ale nie mogace sobie znaleść nikogo i patrzace na ten film szlak ich trafiał ze dwie grube osoby moga sie cieszyc takim dniem i soba. Znam osobioscie tych ludzi i kończac ten wywód który zapewne do was i tak nie trafi powiem tak : macie prawdziwe powodu zeby pluc jadem na nich, mało jest tak szczesliwych i zakochanych ludzi w sobie którym sie tak układa, mimo kilogramów które maja:)

Gość do wrzesniowa
:D :D Nie wiem czy jesteś bardziej smieszna czy bardziej żałosna. Tak, zazdrościmy. Zazdrościmy tego, ze ci ludzie maja duże szanse na cukrzycę, chore stawy, zawał itd. Nie jestem ani samotna ani sfrustrowana, nikomu niczego nie zazdroszczę. Fajnie, ze ci ludzie znaleźli swoją drugą połówkę i że są szczęśliwi. Co nie zmienia faktu, ze są chorzy i muszą sie leczyć.

Gość Zamiast
Co to znaczy muszą? Są dorośli. Jeżeli im to pasuje ich sprawa. Czemu wpieprzasz się w nie swoje życie.

Gość a czemyyyy
Racja. Nie muszą. Pewni jak ich dopadnie cukrzyca czy zawał to też się leczyć nie będą, konsekwencja musi być.

Gość lolll
nie będą się leczyć to umrą i tak w kółko,