Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyybbbbb

Zostałam okradziona przez faceta z Sympatii - kto jeszcze padł ofiarą?

Polecane posty

Gość yyyyyyybbbbb

W skrócie : umóiłam się z nim ,opis miejsce itp spotkanie krótkie ,cały czas coś mi nie pasowało bo dziwnie się zachowywał , nie spodziewałam się czegoś takiego , po prostu podbiegło dwóch chłopaków i wyrwali mi torebkę razem z torbą i laptopem, dopiero w domu uświadomiłam sobie ,że to najprawdopodbniej byli jego znajomi , ponieważ pod koniec bardzo dziwnie się zachowywał , konta oczywiście już nie ma, telefon nie odpowiada... Radze wszystkim uważać a najlepiej W OGÓLE nie spotykać się z nikim przez internet Nie dość, że oszuści , zboczeńcy , oszołoy a teraz złodzieje...

Gość zgłosiłaś to na policje
?

Gość dfgdfgdfgdfg
przyszlas na randke z laptopem xD

Gość 0101
najlepiej to skarzyc sie policji, nie nam

Gość dgndgn
opisz faceta,moze masz jego zdjecie na kompie napisz jakie miasto zebysmy wiedziały!!!!!!

Gość a takie sobie "
dzięki za wiadomość bo też szperam na sympatii.......

Gość ze co??
telewizor mogłaś wziąć ze sobą i pralkę

Gość a miało być tak
romantycznie. pewnie już wyobrażałaś go sobie na ślubie. randka z sympatii.. hahahahaha

a kiedy to się stało? jakoś dziwnie spokojnie o tym piszesz niesmaczna prowokacja?

Gość yyyyyyybbbbb
To się stało kilka dni temu , w sumie w torebce nic nie miałam , dokumentów ze sobą nie noszę , tylko jedną karte -zablokowana i drobne 100-200 zł ,telefon mam w kurtce . Laptop był odebrany z serwisu...stary więc mi go nie żal. Stało się to w Warszawie, Saska Kepa , ulica Francuska. Wysoki facet 193 wzrostu ,ciemny brunet,normalnie zbudowany, imię Michał - pewnie zmyslone jak całe jego życie, lat 29. Na policję nie ma co isc , poniewaz on tego nie zrobił , nie ma żadnych podstaw, to tylko moje przypuszczenia. Tak się kończy wstawianie zdjęc na portale i opowiadanie o sobie :/ Po prostu uważajcie , nie opowiadajcie o sobie wszystkiego , gdzie pracujecie , czym się zajmujecie , najlepiej zero tematów o pieniądzach , i im mniej zdjęć tym lepiej . Ja już dałam sobie z tym spokój , zostałam oszukana dwa razy na Allegro i więcej nic tam nie kupię ,podobnie z internetowymi znajomościami. Pozdrawiam.

Gość abf
ja juz dawno mowilem zeby nie poznawac nikogo przez neta tam siedzą same dziwki , alfonsi , rozpuszczone mezatki ,,desperaci , psychole i zlodzieje jak w twoim przypadku

Gość a jak to jest?
na policję trzeba zgłosić, choćby nawet mieli następnego dnia umorzyć, choćby po to, żeby był ślad takiego zdarzenia, że jak ich później złapią, to będą mieli więcej dowodów, zeznań itp.! A skoro laptop był stary i nie kupiłaś go na raty, to nie powinni Ciebie podejrzewać, że sama sobie ukradłaś w celu wyłudzenia pieniędzy :D

Gość abf
racja , popsuj im statystyki ! :D:D

Gość Bzydalek
0/10