Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweetdream18

czy jestem złym człowiekiem !?czy jestem skazana na nieszczęśliwe zycie

Polecane posty

moje życie to jedna wielka porażka ! W życiu każdego człowieka są i te dobre i te złe chwile ....Życie to nie bajka !WIEM O TYM !DOSKONALE O TYM WIEM !ale moje już od najmłodszych lat stało się koszmarem który zostawił piętno w mojej psychice ... Kiedy byłam 10 letnią dziewczynką zostałam zgwałcona - nikomu o tym nie mówiłam !nie potrafiłam...wstydziłam się /bałam się jak zareagują moi rodzice na to ,że mój kuzyn mnie wykorzystał !byłam mała -nie rozumiałam,nie chciałam rozumieć ...ale pamiętam to dokładnie,pamiętam jak by to było wczoraj...teraz jest już za późno .Nikomu nie mogę już nic powiedzieć ! Zresztą nie miałam tego komu powiedzieć...rodzice i tak by mi nie uwierzyli...to mój kolejny problem -rodzice !mój ojciec to awanturniki świnia ale -to jest jednak człowiek zagadka !bywa ,że jest w porządku -dba o moją edukacje,jak jestem chora to przynosi mi lekarstwa ,żarcie...sypnie groszem ,imprezy urodzinowe mi zorganizuje ale co z tego jak od małego byłam bita praktycznie za nic zresztą mamę też bił !raz interweniowała policja !ciągle mnie poniża i o wszystko się czepia...nigdzie nie mogę wychodzić !:(a kiedy mnie bije to matka nawet palcem nie kiwnie !w dupie wszystko ma !nie mam kompletnie oparcia w rodzinie...z matką nigdy nie mogłam porozmawiać-nie zwraca na mnie uwagi,nigdy mnie nie przytuliła...nie powiedziała że mnie kocha !nigdy !nigdy tego od niej nie słyszałam ! SZKOŁA !-podstawówka i gimnazjum to był dal mnie koszmar !-zbita ze mnie i z mojego tatusia była na porządku dziennym ...ogromne kompleksy na punkcie swojego wyglądu //ale jakoś przez to przetrwałam dzięki moim przyjaciółkom !:( Liceum-wydawało mi się ,że coś się zmienia/nie w domu !bo wiem .że to się już nigdy nie zmieni!ale w szkole ...zaczęło się mną interesować spora grupka chłopaków

to pełna wersja ! moje życie to jedna wielka porażka ! W życiu każdego człowieka są i te dobre i te złe chwile ....Życie to nie bajka !WIEM O TYM !DOSKONALE O TYM WIEM !ale moje już od najmłodszych lat stało się koszmarem który zostawił piętno w mojej psychice ... Kiedy byłam 10 letnią dziewczynką zostałam zgwałcona - nikomu o tym nie mówiłam !nie potrafiłam...wstydziłam się /bałam się jak zareagują moi rodzice na to ,że mój kuzyn mnie wykorzystał !byłam mała -nie rozumiałam,nie chciałam rozumieć ...ale pamiętam to dokładnie,pamiętam jak by to było wczoraj...teraz jest już za późno .Nikomu nie mogę już nic powiedzieć ! Zresztą nie miałam tego komu powiedzieć...rodzice i tak by mi nie uwierzyli...to mój kolejny problem -rodzice !mój ojciec to awanturniki świnia ale -to jest jednak człowiek zagadka !bywa ,że jest w porządku -dba o moją edukacje,jak jestem chora to przynosi mi lekarstwa ,żarcie...sypnie groszem ,imprezy urodzinowe mi zorganizuje ale co z tego jak od małego byłam bita praktycznie za nic zresztą mamę też bił !raz interweniowała policja !ciągle mnie poniża i o wszystko się czepia...nigdzie nie mogę wychodzić !:(a kiedy mnie bije to matka nawet palcem nie kiwnie !w dupie wszystko ma !nie mam kompletnie oparcia w rodzinie...z matką nigdy nie mogłam porozmawiać-nie zwraca na mnie uwagi,nigdy mnie nie przytuliła...nie powiedziała że mnie kocha !nigdy !nigdy tego od niej nie słyszałam ! SZKOŁA !-podstawówka i gimnazjum to był dal mnie koszmar !-zbita ze mnie i z mojego tatusia była na porządku dziennym ...ogromne kompleksy na punkcie swojego wyglądu //ale jakoś przez to przetrwałam dzięki moim przyjaciółkom !:( Liceum-wydawało mi się ,że coś się zmienia/nie w domu !bo wiem .że to się już nigdy nie zmieni!ale w szkole ...zaczęło się mną interesować spora grupka chłopaków

przepraszam !nie wiem dlaczego całe nie chce się pokazać ! to jest dalsza część mam nadzieje !(: Liceum-wydawało mi się ,że coś się zmienia/nie w domu !bo wiem .że to się już nigdy nie zmieni!ale w szkole ...zaczęło się mną interesować spora grupka chłopaków