Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damaaaaxyz

czy mysli o niej ...?

Polecane posty

Gość damaaaaxyz

moj partner rozstal sie z dziewczyna z ktora byl niecaly rok ponad rok temu. On jest taki ze sie bardzo angazuje i widze ze mu na mnie zalezy, mowi o rodzinie itd... ale czasem mam wrazenie ze czuje do swojej bylesj jakis sentyment. Gdy cos powiedzial o niej 2,3 razy to nie powiedzial tego ot tak tylko widzialam po jego minie jakie nim rzucaja emocje od srodka. Ostatnio powiedzial ze lubi piosenke SDM z nim bedziesz szczesliwsza. Nie mialabym nic przeciw ale on takiej muzyki nie slucha. Dodatkowo to ona go rzucila dla innego... a mi zle z takim mysleniem....

Gość damaaaaxyz
wiem ze raczej nie ma szans aby oni byli razem poza tym nie boje sie tego ze moglby mnie zostawic tylko bedac z Nim chce czuc sie jako jego caly swiat, nie chce aby o niej myslal, najchetneij to wymazalabym mu wszystkie wsponienia z nia... jesli by tak szlo ;P

Gość damaaaaxyz
wiem ze raczej nie ma szans aby oni byli razem poza tym nie boje sie tego ze moglby mnie zostawic tylko bedac z Nim chce czuc sie jako jego caly swiat, nie chce aby o niej myslal, najchetneij to wymazalabym mu wszystkie wsponienia z nia... jesli by tak szlo ;P

Gość Prrrrrrrrrrr
Jeśli to ona go zostawiła, to pewnie może jeszcze coś do niej czuć. Inaczej jest jak to facet rezygnuje z kobiety. No cóż, pewnie pełno w nim jeszcze wspomnień. Może czas sprawi że zapomni, MOŻE!

Gość damaaaaxyz
wyobrazam sobie ze inaczej gdy ktos kogos rzuca a inaczej jesli my to zrobimy sami ...tak bardzo chcialabym wiedziec czy gdyby mial mozliwosc ktora z nas by wybral... cp prawda nie mowi o niej nic, nie wraca ale kurcze znam go na tyle ze wiem ze ma taka nature, zreszta zaczelo sie to od czasu kiedy przeczytalam w jego wiadomosciach wyslanych do siostry swojej bylej "ze wiadomo czasem wspomni sobie te chwile bo to nie jest tak ze da sie zaponiec" to byla tylko jedna wiadoosc i nie pisal z nia tylko ona napisala komentarz pod zdjeciem ze mna i jej odp na niego wiadomoscia prywatna i to bylo pod katem co u niej , dziecka itd no ale o ten punkt zahaczyl...

Gość damaaaaxyz
?

Gość badż czujna
bardzo bardzo czesto gdy laska rzuca faceta to on pozniej jest na jej kiwniecie. badz czujna. wpisz w google "wrócił do byłej" i poczytaj.

Gość damaaaaxyz
ale on jest facetem ktory wie czego chce tylko chcialabym np aby o swojej byles wypowiadal sie jako o zwyklej znajmej czy cos a widze po nim ...bo oni pracuja razem wiec od czadu do czasu sie widza wiec gdy powiedzial ze przeniosla sie na inny dzial to oczywsice nie powiedzial tego tak naturalnie tylko zrobilo mu sie jakby smutno...zreszta wiem ze razme nie beda raczej bo ona trafila na takiego faceta ze widac ze jest z nim szczesliwa a temu powiedziala ze to nie to... ale nie chodzi juz o to czy by ze soba byli bo jesli maja byc to beda tylko jeslli jest ze mna to chce tego w 100 % a nie chce sie czuc tak jak teraz...ze jest ze mna bo z byla mu nie wyszlo ? albo jest ze mna ale ona i tak byla lepsza ? nie wiem ale tak to odbieram