Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemCzyIsc

poszlibyście na imprezę w mojej sytuacji?

Polecane posty

Gość NieWiemCzyIsc

Nie mogę się zdecydować,doradźcie. Studiuję pierwszy rok i chwilowo jestem bez kasy.Moja przyjaciółka chce iść ze mną na imprezę,chyba jej zależy , bo już się mnie pytała czy sprawdziłam autobusy , choć wczoraj wspominałam że jestem bez pieniędzy, ale że jak zdobędę to pójdziemy.Mnie zależy tak średnio,plusem jest to że byśmy razem potańczyły i pogadały , minusem to że musiałabym wziąć trochę kasy od mamy, a będę potrzebowała na coś ważniejszego.Poszlibyście?

Gość jkcbnewkjcf
mialam podobna niedawno sytuacje i nie poszlam,to tylko impreza zawsze mozna to przełozyc

Gość napisałaś, że będzie
coś ważniejszego, więc nad czym się zastanawiasz? Ja bym nie poszła.

Gość fgasdfsadfafasf
Idź na imprezę bo widząc takie pytanie wnioskuje że jesteś głupia i pewnie łatwo będzie Cie zbajerować(skoro sam nie umiesz podjąć decyzji czy iść czy nie iść) i wyruchać.Więc dasz skorzystać jakiemuś chłopakowi chociaż :P

Gość licencjatka_ona
pewnie ze tak;) da rede przezyc impreze bez kasy ;) wystarczy ze kupisz jedno piwo w klube powiedzmy za te 6 zł, a nawet i bez tego da się wytrzymać. idzcie do studenckiego klubu to wejscie powinno byc za free;)

Gość NieWiemCzyIsc
Bardziej mi chodzi o kasę na powrót,mieszkam dość daleko. A post idioty powyżej zgłosiłam do usunięcia.

Gość jagodzianka z kremem
Nie wiem jak inni, ale ja zdecydowanie nie, gdyż jak powiedziałaś będziesz potrzebowała tych pieniędzy w innym celu. A koleżance powiedź, że pójdziecie innym razem, a teraz możesz ją np zaprosić do siebie na ciacho i kawę i też sobie pogadacie :)