Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udzielam_wywiadu_rzeki

Facet 28 lat odpowiem na prawie wszystkie pytania

Polecane posty

Gość suzie max
This is a man's world :)

A druga strona medalu - pamiętam jak kiedyś wieczorami ludzie uciekali przede mną na chodnik po drugiej stronie ulicy ;) No ale to był okres buntu no i 196 cm + glany + płaszcz + 3mm włosa na głowie... Teraz mi się chce śmiać :D

Gość black_cat20
Witam wszystkich:) heh autorze w tych glanach i płaszczu musiałeś wyglądać jak jakiś demoniczny anioł śmierci:) nie dziwię się, że ludzie przed Tobą uciekali;);)

Gość suzie max
każdy przez takie coś przechodził aha , w Tesco leci czwórka :) normalnie... to dobrze , bo tam był muzak ...muszę tam jeździć bo tam jest moja herbata po normalnej cenie piszę trochę nieskładnie czasem, zauważyłeś prawda?

Gość Niezapominajka1992
Blachara bo poleciala najpierw na kase,potem na samochod chlopaka,a dopiero w trzecim sie zakochala.znam taka.i do tego byla z nimi 3 naraz!dokladnie tak,nic nie zastapi uczucia,bo pieniadze i to wszystko inne tak naprawde szczescia nie daje.po co to komu,jesli mozna kochac?wybacz bezczelnosc,ale czy mi sie wydaje czy i przez Twoje slowa przebija jakas taka mała tesknota?nie odpowiadaj,jesli nie chcesz.

Gość Niezapominajka1992
Blachara bo poleciala najpierw na kase,potem na samochod chlopaka,a dopiero w trzecim sie zakochala.znam taka.i do tego byla z nimi 3 naraz!dokladnie tak,nic nie zastapi uczucia,bo pieniadze i to wszystko inne tak naprawde szczescia nie daje.po co to komu,jesli mozna kochac?wybacz bezczelnosc,ale czy mi sie wydaje czy i przez Twoje slowa przebija jakas taka mała tesknota?nie odpowiadaj,jesli nie chcesz.

black_cat20 Pamiętam raz szedłem sobie wieczorem i przede mną szła jakaś kobieta 40-50 lat ciągle zerkała do tyłu, aż w końcu podeszła do jakiegoś bloku i udała, że wybiera numer w domofonie :) Kiedy ją minąłem poszła dalej za mną :) Zdarzało się. suzie Ha no coś podobnego, a zaraz w czwórce moja chyba ulubiona audycja :) Ostatnio jakoś nie słuchałem, ale dzisiaj wyczekuję, mam nadzieję na porcję fajnych dźwięków. Niezapominajka1992 Cóż, różne są drogi do miłości, dobrze że pojawił się też ten trzeci etap :D Nie odbieram Twojego pytania jako bezczelnego, wcale. I przyznaję, tęsknię do czegoś wielkiego, mam dość półśrodków, ale myślę, że w większości ludzi o jakimś tam poziomie wrażliwości/uczuciowości tkwi taka tęsknota :) Czasem zastanawiam się, czy tak naprawdę nie upajam się tym oczekiwaniem. Trudno powiedzieć.

Gość Niezapominajka1992
Naprawde masz 196 cm wzrostu!?a jak to sa wady to jakies slabe szczerze.dla mnie to zalety,ze ktos nie leci z piesciami ciagle,nie pakuje jak glupi i nie smieje sie ciagle tylko mysli;)tak nie zniechecisz dziewczyn z cafe do siebie;)przynajmniej nie mnie;)

suzie A jaka to herbata? :) Nie zauważyłem, że piszesz nieskładnie - wszyscy tak piszą. Jak przeczytam jakiś swój wpis to mi wstyd, no ale to w końcu szybkie pisanie, nikt nie pisze tu rozpraw doktorskich z polonistyki :)

Gość po prostu gośćććć
Czy to jest prawda, że jak facetowi zależy to da to wyraźnie odczuć kobiecie?

Gość black_cat20
Hej Niezapominajka1992 piszesz, że kobiety z lekko nadwagą czy ogólnie nadwagą są bezwartościowe przynajmniej z punktu widzenia facetów, owszem takie kobiety nie podobają się każdemu mężczyźnie ale ja mam trzy dobre koleżanki które pomimo tego, że mają tę nadwagę są szczęśliwe, mają swoją drugą połówkę i myślę, że tajemnica tkwi w tym, że mają gdzieś głupie komentarze wybrednych ludzi z przekonaniem o swojej "wyższości" którzy tak naprawdę reprezentują sobą naprawdę niski poziom. I co też jest ważne dbają o siebie, robią sobie delikatny makijaż i kobieco się ubierają i uwierz mi faceci się na ulicy za nimi oglądają bo mimo wszystko są pewne siebie i z uśmiechem na ustach, to działa na męską część populacji o wiele lepiej niż taka wychudzone coś bez obrazy dla takich osób oczywiście. Każdy jest sobą i każdy ma coś do zaoferowania, każdy jest wyjątkowy na swój własny sposób.

Gość suzie max
nooo nie wiem czy tak jest zawsze.... ale jak ostatnio byłam to leciała, cośdługo tu dziś siedzisz...może nie jesteś jednak idealny, ja siedzenie tu traktuję jak grzech

Gość suzie max
nie żadne tam cudo ta herbata , Ahmad z bergamotką po prostu

Gość black_cat20
Biedna kobieta, wyobrażasz sobie co ona musiała przeżywać? Pewnie jej serce biło jak szalone:) widzisz drogi autorze jak działasz na kobiety?;) Nawet te w średnim wieku:) no no:) :):P

Niezapominajka1992 Naprawdę. Kiedyś miałem ciśnienie, żeby dobić do 2m, ale mi przeszło, już mi lepiej hahaha Hmm no akurat dla Ciebie to zalety, może dla innych wady, a być może (a raczej z pewnością) znalazłoby się coś, co uznałabyś za wadę :) Może np. lubisz brud w pokoju i wadą dla Ciebie byłoby to, że lubię porządek i wkurzałbym się na Ciebie, gdybyś zostawiała swoje skarpetki na podłodze ;) po prostu gośćććć Wg mnie nie ma takiej reguły. Są faceci na tyle nieśmiali, że nie będą potrafili wykonać żadnego kroku. Chyba że mówimy o kobiecie i mężczyźnie, którzy już się znają i chodzi o to, czy taki facet da wyraźnie odczuć, że mu zależy.W takim przypadku jestem pewien, że da.

Gość Niezapominajka1992
Chcialbys w koncu trafic na TA JEDYNA,i wiedziec,ze to Ta,tak?juz wiecej sie nie zawodzic,tak?eh,kto by nie chcial

black_cat20 Zgadzam się z Twoim komentarzem dla Niezapominajki :) No i miałem niezły ubaw z sytuacja z tamtą kobietą, chociaż wyobrażam sobie, że jej nie było do śmiechu, pewnie miała lekki stres ;) A ja spokojnie sobie szedłem :) suzie max Haha zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że się ty zasiedziałem dziś, ale mam taki lajtowy dzień, że nawet basen odpuściłem wyjątkowo, poza tym taki tu dziś ruch, aż szkoda znikać ;) A obok mnie leży książka, którą miałem czytać :) Niezapominajka1992 Postawiłaś fajne pytanie i bardzo dobrze odpowiedziałaś, pozostaje mi się tylko podpisać :)

Gość Niezapominajka1992
Chcialbys w koncu trafic na TA JEDYNA,i wiedziec,ze to Ta,tak?juz wiecej sie nie zawodzic,tak?eh,kto by nie chcial

Gość suzie max
ooo a ja muszę w końcu przeczytać tego larssona

Gość suzie max
mam nadzieję że jest mroczny

Gość black_cat20
Drogi autorze to miłe, że się ze mną zgadzasz:) a co do tej kobiety to potrafię wyobrazić sobie całą tą sytuację:) mnie to bawi i Ciebie też, ale tej kobiecie w tamtym momencie na pewno nie było do śmiechu;) a tak zmieniając temat no może nie całkiem :) mogę zapytać jaką książkę zamierzałeś czytać?:) chodzi o tą, która leży obok Ciebie biedna taka:):)

Gość Niezapominajka1992
No tak,co ja glupia dociekam jak Ci pewnie niezrecznie napisac o swoich wadach...zadziwiasz mnie,naprawde,najpierw pisaniem,i tym co piszesz,a teraz jeszcze tym wzrostem:)Black_cat20,nie wiem powiem szczerze jak to wyjasnic.fenomenem musza byc Twoje kolezanki:)

Nie wiem jak wy ale ja uważam, że nigdy nie wiadomo czy trafiło się na tą jedyną osobę, na tą, która jest nam pisana. Może się zdarzyć, że jesteśmy z kimś kupe czasu i sądzimy, że to 'ten właściwy' aż nagle pojawia się ktoś inny i trach ;)

Gość black_cat20
Droga Niezapominajko1992 nie są żadnym fenomenem tylko kobietami świadomymi swoich zalet zarówno fizycznych jak i duchowych:)

Gość Niezapominajka1992
Oreo-jak to nie wiadomo jak wiadomo?o to własnie chodzi,ze gdy na horyzoncie pojawia sie ktos inny,a Ty chcesz byc tylko z ta jedna osoba(i jesli wiesz,ze ta druga osoba z ktora jestes porzucila mysl o zdradzie),to to jest TO.pozatym to sie czuje(chyba),ze ktos by Ci nieba uchylil,wskoczyl za Toba w ogien.to sie wie.

suzie Hmm wszyscy albo już przeczytali, albo zabierają się do przeczytania nieboszczka Larssona... Generalnie nie lubię czytać tego, co wszyscy w danej chwili, ale zaczyna mnie kusić :) Jaką książkę uważacie za najświetniejszą w świecie? :) black_cat20 Leży sobie i kwiczy Bukowskiego "Z szynką raz!" :) Lubię jego ocierający się o grafomanię język. Poza nią czeka jeszcze kilka pozycji, ale one są nieco dalej od moich dłoni :D Niezapominajka1992 O swoich zaletach jest jeszcze niezręczniej pisać ;) Także już lepiej wady! :) A koleżanki black_cat20 to moim zdaniem wcale nie fenomem. Jeśli kobieta potrafi podkreślić swoją urodę w pozytywny sposób, roztacza pozytywną aurę, to lekka nadwaga nie gra roli. oreo Święta prawda, ale dobrze o tym zapomnieć, bo człowiek zawsze będzie rezerwował miejsce na lepszy model, a to do niczego nie prowadzi :)

Gość Niezapominajka1992
Black_cat20 Ty to wiesz,ja to wiem,i duzo osob to wie,ze te "kaszaloty"to fajne,wartosciowe dziewczyny.takie jak inne.niestety niektorzy wrecz zamieniaja ich zycie w pieklo.o ile pamietaj,to tutaj na cafe byl taki temat-mam 19 lat i zaden facet mnie nie chce"(jakos tak),i tam tak strasznie niektorzy objechali pewna dziewczyne.radze Ci,poczytaj,a zobaczysz jak niektorzy traktuja takie dziewczyny.

Gość suzie max
eee za dużo nie czytam , przyznaję się :/ lubię mroczne kryminały , niezbyt ambitne

Gość black_cat20
Muszę przyznać, że nigdy nie spotkałam się z tym autorem, ale książek nigdy dość do czytania:) szczególnie ciekawi mnie "Najpiękniejsza Dziewczyna w Mieście" może się kiedyś skuszę:)