Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udzielam_wywiadu_rzeki

Facet 28 lat odpowiem na prawie wszystkie pytania

Polecane posty

Gość suzie max
aha :)

Coo? Cukier do pomidorowej? Pierwsze słyszę :D A co do sytuacji gospodarczej w Polsce - tu zawsze było kolesiostwo i będzie chyba. Być może była jakaś tam szansa uformowania się porządnych elit rzeczywiście zainteresowanych dobrem państwa, ale jak mają miejsce sytuacje takie jak "nocna zmiana" w bodaj 92 r, to o czym tu mówimy. Do polityki ciągną niestety szumowiny, które za pomocą mediów potrafią omamić masy. Nie znoszę polityki. A może nie tak. Polityka jako narzędzie samo w sobie może i nie jest do końca złe, ale robi się zła - jak większość rzeczy - w rękach ludzi.

Sztama Nie, z rzeczy z pogranicza hazardu jedynie trochę w pokera czasem pogram. Zakłady w ogólniaku chyba ze dwa razy obstawiłem i wtopiłem ciężko oszczędzane pieniądze od rodziców :) Skutecznie się wyleczyłem.

depresja czy nerwica to nie choroba psych. tylko zaburzenie - tak dla sprostowania:) mysle, ze o statystyki bedzie ciezko tym bardziej, ze kiedys te zaburzenia nie byly diagnozowane

Gość suzie max
wsyp kiedyś troszkę, wsyp też do sosu pomidorowego do spaghetti ,ale z wyczuciem , delikatnie :)

A, widzisz, bo to trzeba się znać na tym obstawianiu. Ja raz wygrałam 70 a raz 25 zł:D Tylko dlatego, że to niskie kursy były i za niską stawke hah. Myslalam, ze grasz, bo piszesz o meczach

Gość suzie max
o polityce moge podyskutować, ale nie dziś,a w ogóle ruszamy te tematy, bo się raczej hamowałam (ogólnie się tu hamuję :) )

suzie I co wtedy się stanie ;) Nie musisz się hamować, także z polityką. Ja jestem takim kameleonem, wziąłbym trochę z kilku partii i wyszłoby w miarę to, pod czym mógłbym się podpisać :D Sztama Piszę o meczach, bo lubię NBA.. Wychowałem się na Jordanie i sam trenowałem :) No i od lat zawsze przeżywam, jeśli mam komu kibicować, a po kilku latach posuchy wreszcie mam.

spadam na troche🖐️ ide sie wykapac i moze potem popisze. zle sie czuje a od roku czyli odkad usunelam migdalki(nigdy wiecej takich męk) bylam zdrowa jak ryba.

Co Was tak na politykę wzięło? Ja się tym nie interesuje no ale może jak piekło zamarznie kiedyś i polityce coś dobrego dla naszego kraju zrobią to może wtedy poświęcę temu zagadnieniu więcej uwagi:)

Gość Osoba przepisowa
czesc! Powiedz jakie sa Twoje ulubione filmy, seriale, piosenki, aktorzy i aktorki. Rzuci to nam obraz na Twój temperament

Gość suzie max
wtedy ładnie podkreśla smak pomidorów :) opowiesz jak było tam gdzie kiedyś poszedłeś? (bez hamulca,jak chciałeś)

Gość suzie max
dziś znowu jestem trochę odcięta :) kiedy zrobisz foty lustrzanką z samowyzwalaczem?

Osoba przepisowa Cześć. O kurczę trochę będzie wymieniania, ale postaram się wymienić może jakieś najważniejsze. Kolejność nie ma znaczenia. Filmy: Lost In Translation, Groundhog Day, Fight Club, Predator ;), Terminator (jedynka), Apocalypse Now, The Godfather - ale to chyba wymieni większość, The Notebook, Mulholland Drive, Fargo, La Dolce Vita, Amadeus, Donnie Darko, In Bruges (!), Paris I Love You, Infiltracja, The Dreamers, Stealing Beauty, Lśnienie, True Grit (najnowszy braci Cohen, rewelacja jak dla mnie) - te pierwsze przychodzą mi na myśl, ale jest na pewno więcej. Nie mam jakiś wybranych 3, 4 pozycji, zresztą z innymi kategoriami jest podobnie... Seriale: śledzę tylko Californication, plus South Park i troche Family Guy. Generalnie nie lubię seriali za bardzo. Oglądałem Prison Break ale po 2 sezonach przestałem, bo się zapętlili trochę. Piosenki: Kelpe - Margins (mój faworyt ostatnich miesięcy) :D, Sid Le Rock - Made For You, Bad Company - Oxygen, Bobo Stenson Trio - Send In The Clowns, The Cure - Disintegration. Nie no piosenek to będą dziesiątki :/ Ulver - The Future Sound Of Music, Skee-Lo - I Wish ;) itd itd Aktorzy: Marlon Brando, Al Pacino, Brad Pitt, Tom Cruise, Johny Depp, Jack Nicholson, to chyba moja ekstraklasa, ale na pewno o kimś zapomniałem.. O wiem, lubię całą rodzinę Baldwinów. Aktorki: Nicole Kidman (w Innych zagrała rewelacyjnie), Susan Sarandon (Zagadka Nieśmiertelności ;) ), Juliette Lewis i inne Nie lubię Julie Roberts.

Gość suzie max
zagadka nieśmiertelności? ta z Bowie?

suzie Było jednym słowem beznadziejnie. Tzn. na początku było zabawnie, bo zamysł był taki, żeby "pokręcić bekę", chodziło o poprawę humoru, ale w trakcie i po wszystkim była trochę trauma. Jak będę robił jakieś nocne fotki, to ustawię aparat na statywie i specjalnie dla Ciebie zrobię zdjęcie jakiegoś oświetlonego zabytku z użyciem samowyzwalacza :D

Gość suzie max
podejrzewałam taki wykręt :) chciałabym szczególowy opis (przełamując fale) ale chyba to nierealne

Gość suzie max
oooo myślałam że nikt nie pamięta już tego filmu :) lubimy!

Gość suzie max
zrobiłam sobie czarny nick

Gość suzie max
i zaraz będę się zbierać... troche mnie to wykończyło....

Do piosenek dorzucę jeszcze ;): Boards Of Canada - Davyan Cowboy Radiohead - 2+2=5 i z 10 innych Burial - Distant Lights Portishead - All Mine Sigur Ros - Gong, Saegloppur Extrawelt - Neuland The Kooks - Sea The World Dead Can Dance - Severance The Kills - Last Day Of Magic Bauhaus - The Passion Of Lovers Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach - Milion Cypress Hill - What's Your Name, What's Your number :) Nie wymieniam dalej, nie chcę zanudzać

Gość suzie max
burial słucham sobie, podoba mi się

black_cat20 No kilka rzeczy jakiś nie za bardzo skomplikowanych ;) Jakieś schabowe, mielone, naleśniki, jajecznice itp rzeczy. suzie Jeszcze Working for a Nuclear Free City - Je suis le vent: super nutka! Manu Harmilapi - Drei - super wkręca, na youtube chyba nie ma, musiałem kupić online ;)

Gość suzie max
zmarzłeś nad morzem?