Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udzielam_wywiadu_rzeki

Facet 28 lat odpowiem na prawie wszystkie pytania

Polecane posty

to przykre, ja też idę , ale ma tylko cztrech pacjentów , luz chyba spać lecę ...idziesz też ?

to przykre, ja też idę , ale ma tylko cztrech pacjentów , luz chyba spać lecę ...idziesz też ?

cześć wszystkim , jak nastroje ? pojechaleś już do babci ? daleko masz?

Ja już w miarę się ogarnęłam , co najważniejsze zrobiłam zakupy ....coś tam dziś w domu porobię ... w swięta planujęczytać książke, poprzebywać na powietrzu i oglądać The Simpsons :) ( planuję jeszcze inne mniej stosowne zajęcia :) )

w takim razie otworzę sobie piwo i zrobięplacek z rabarbarem życzę wszystkim Wesołych Świąt , a w szczególności Tobie , wiem , gadam do siebie , ale to nic nowego :D

Gość facecie ja mam pytanie :P
Grasz na Netwarsie ? Pytanie durne, ale widziałam kiedyś tam lna forum linka do topicu "do czego byście się nigdy ..." i tak mnie zastanowiło, czy nie stamtąd tu trafiłeś :P

Hej, dojechałem i rodzina w komplecie. Główny temat to od razu wesele siory :) Oni rzeczywiście tym żyją ;) Życzę Wam wesołych i spędzonych zgodnie z indywidualnymi preferencjami świąt, a najlepiej aktywnie i na świeżym powietrzu :) Co do tego Netwars to pudło, nie wiem co to jest :) Ogólnie w żadne gry nie gram, ostatnio grałem chyba w gta san andreas jakoś chyba w 2005 ;) A na konsolach to w ogóle ze 3 razy w całym życiu w coś zagrałem. Aaaaa ok, ze znajomymi czasem na domówce w sing star gramy :) Dobranoc chyba

siedzę tu jak głupia :/ i piję drugie , trochę zazdraszczam , życzę miłych świąt , kupiłam grubą książkę

Gość widzialam
kim jest Sylwia Koperkiewicz? :)

Gość Romanistka
hej Ja też składam wszystkim najlepsze życzenia świąteczne. Właśnie jadę w pociągu i dotrę do domu chyba na 13. Naszło mnie coś na słuchanie Garou ostatnio ;) To wesołych i do póżniej :)

no i chyba mnie trafi , muszę do sklepu jechać , nie ma ani jednej butelki wody ..

Gość Romanistka
hmm nie będą chyba takie wesołe... wczoraj się okazało, że nici z mojego wyjazdu do pracy za granice. Miałam jechać w czerwcu, ale nie dopilnowałam pewnej sprawy i jestem zła jak choleraa najgorsze jest to, że przeze mnie nie pojedzie też ktoś trzeci... A jak u Ciebie Suzie, dużo spodziewasz się gości? u mnie prawie cała rodzina, ponad 20 osób ;)

Gość Romanistka
prawie?

Autorze to życzenia dla Ciebie: Niech Cię dyngus zmoczy do ostatniej nitki, jajka wymalują kobitki, palma nigdy nie zawodzi a owieczka w stringach chodzi!!! Wesołych Świąt! :) :) I życzenia dla każdego na tym topiku: Z okazji Wielkiej Nocy - miłości mocy. Jajka smacznego, tyłeczka mokrego. Smacznej babeczki, dwa litry wódeczki. Słodkiego baranka, imprezy do rana;) ;)

cześć , dzięki za życzenia , Tobie też.. ja w sumie to dziś kaca leczyłam...i trochę doła złapałam

święta , wolne , ładna pogoda a ja bez faceta ..może sięmały dół zrobić nie ?