Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thtraha

szukam tytulu starej piosenki z lat 90tych

Polecane posty

Gość thtraha

nikt nie koajrzy o jaka mi chodzi, pamietam teledysk spiewal jakis gosc (wysokim glosem) gdzies na dworze, byl tez trup na takim lozku i na duzym palcu u nogi mial zawieszona karteczke

Gość thtraha
na pewo w trakci epiosenki sa momenty gdzie spiewa "'lalalalala" ogolnie dosc smetna posenka, chodzi za mna od kilku lat :o

Gość thtraha
halo nie ma tu nikogo kto sluchal muzyki w latach 90? na pewno byla to dosc znana piosenka czesto leciala na vivie. facet byl blondynkiem chyba na czarno ubranych, bylo tez jakies drzewo na dworze

ieli fajne utwory ale dosc dziwne niepokojace bardzo ich lubilam :)

Gość thtraha
kaciaa zapraszam cie na piwo!!! szukalam tego tak strasznie dlugo :D tak wlasnie o to mi chodzilo, nikt jakos nie kojarzyl tej piosenki zmojego otoczenia :D

spoko polej wirtualnie :) uwielbialam ten utwor posluchaj tez ghetti people tego damego zespolu zalozylam nawet nowy topik dla ciebie :)

Gość thtraha
tak mi sie wydawalo ze znam cos podobne i rzeczywiscie jakas nowa niemiecka przerobka wyszla okropna :o

Gość thtraha
Ja chętnie postawię Ci prawdziwe piwo :)

undlovers maja fajne kawalki za mna chdzilo swego czasu summer wine villie valo i natalia avalon :) i bonnie tyler if you are a woman

jak w kielcach albo w krakowie spoko :) az zaluje mialam ich 2 albumy i skasowalam :( przez pomylke glupia kaciaa grrrr

Gość thtraha
heh, nawet ktos sie podszyl pode mnie, ten ostatni wpis :D no to niestety ja centrum polski :) ale strasznie ci dziekuje🌼

kaciaa ale masz łeb !! Gratuluję super pamięci , ja nigdy bym sobie nie skojarzyła o co chodzi ,nie mówiąc już o odgrzebaniu w pamięci tytułu i nazwy zespołu :D

dzieki akurat ten zespol w miare lubilam ten utwor to ich pierwszy syngiel bardzo charakterystyczny drobiazg co tam wazne ze moglam pomoc :)

sorka bardzo lubilam myslami jestem przy czyms co jak sie speklni uczyni mnie wyjatkowo szczesliwa osoba a i jakas kaska moze wpadnie :)