Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja200000000

Jak dziewczyny w Polsce ubieraja się na imprezy do klubu?

Polecane posty

Gość alicja200000000

Jestem Polka, ale jako mała dziewczynka przeprowadzilam sie do Londynu. Teraz przyjechalam na kilka dni do Polski i moja kuzynka ma mnie zabrac jutro na impreze do klubu. Jak mam się ubrac? NiE chce sie osmieszyc, a nie wiem jak ubieraja sie dziewczyny na takie imprezy, bo nigdy nie bylam na polskiej dyskotece. Czy trzeba sie ubrac jakos ladnie np. spodniczka i ladna bluzeczka, albo sukienka? Czy wystarcza dzinsy i jakis t-shirt? Prosze o porady :) Dodam, ze chodzi mi o kluby krakowskie, bo przyjechalam do Krakowa.

Gość qłartet
wejdź na stronę www.wiocha.pl i tam znajdziesz bardzo wiele ciekawych przykładów :)

Gość alicja200000000
prosze o powazne odpowiedzi

Gość 4534
zależy do jakiego. jeśli to klub zmuzyką techno to o ile mi dobrze wiadomo im skąpiej tym lepiej;d w sensie miniowa i topik z cyckami na wierzchu jak najbardziej wskazany ale jesli to porzadny klub gdzie graja hip hop gdzie jest selekcja too proponuje zwykłe jeansy i np koszule ja zawsze ubieram najki jeansy koszule ii wygladam dobrze :) ważne zebys sama czuła się komfortowo. a co to za klub?

Gość 4534
aaale jeśli to krakowski too szczerze polecam tę drugą wersję. jestem z Warszawy, ale chociażby tydzien temu byłam w Krakowie w Ministerstwie i tam dziewczyny ubieraja jeansy i jakies bluzki takie ładna ale bez brzuchów na wierzchu z pewnoscią obcasy też się zdarzały :)