Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia mam go gdzies

Moj facet to idiota

Polecane posty

Gość asia mam go gdzies

nie uwierzycie. kleknal w pokoju dzisiaj i poprosil o reke dajac pierscionek z katalogu avon. i to zadne zarty. to jest moj facet. jak sie obrazilam swterdzil ze przesadzam, przeciez to nie obraczak a zareczynowy to byle by nosic nie musi byc drogi. sama nie wiem, wiele takich sytuacji jest w zyciu. ma 32 lata a zachowuje sie jak skonczony idiota.. warto to ciagnac? tylko wstyd mi robi :(

Gość ulsaksidff
no to sie chlopak popisal ha ha ha ha ha

Gość wanila lila
wysilił się ;)

Gość Zgrywus :)
Powiedz mu wprost, że nie jest Ciebie godzien :P :D

Gość tttttttttttttttttttttttttttttt
jestes psychiczna !!!!! moj by nawet mi mogl dac koleczko od tymbarka xD idiotka 🖐️

Gość 0101
a kto Ci każe zadawać się z idiotą, jak go raczyłaś zakwalifikować?

Gość ty jesteś idiotka
a Twój facet jest rozczulający :)

Gość no to chyba same desperatki
tak idiota, takiego rzuciłam i nie czytaj bzdur, że kółeczko, desperatki wielkie!! Może się cmoknąć, takiego też rzuciłam, bo był strasznym materialistą!! Nie ja. Zawsze miał dylemat, kto ile na nim zarobił, a bał się strasznie, że jubiler, by go oskubał!! Nie marzyłam o pierścionku za bądź ile kasy, tacy faceci są daremni.

Gość 0101
"Nie marzyłam o pierścionku za bądź ile kasy , tacy faceci są daremni." a ta gwara z jakiego regionu?

Gość sama jestes desperatka
hahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaaha hahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaaha hahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaaha hahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaaha hahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaaha hahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaaha hahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaaha hahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaaha hahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaaha hahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaahahahahahahahhaahahahahahhahaahhaaha

Gość tryryr
nie rozumiem tego tematu ? chyba jestem nie kumaty ?

Gość ..............k
materialistka dostala od "ukochanego" pierscionek z avonu.. i odrzucila bo sie pierscionek nie podobal bylk za tani.. ja bym taka od razu w dupe kopnal...

Gość kostuchaA
CHłopcy nie podniecajcie sie tak ,to prowo:)

Gość erreeeee
"prowo" - co to oznacza ?

Gość ja tez bym sie obrazila
pierscionek z avonu .... :D:D:D: porazka a ci co krytykuja zal autorki to jakies nieudaczniki co sie ciesza z byle ochlapow :D zupelny brak szacunku do siebie...

Gość kostuchaA
To prowo konsultantki avon. haha

Gość eee no jasne tak tak
Bo nie przeliczam faceta na pieniądze to nie mam szacunku do siebie :D Weźcie się puknijcie w te głupie łby :D Mój wręczył mi mały i skromny pierścionek, ale ważniejsze było to, że na oświadczyny zaplanował fantastyczną zagraniczną podróż, wszystko sobie obmyślił i zaplanował w tajemnicy przede mną, a to co ja brałam za oczywiste zbiegi okoliczności i przypadki okazało się misternym planem :) Pierścionek naprawdę nie jest najważniejszy :)

Gość lohihjii
gdybym miał dziewczynę to kupiłbym do 500zł pierscionek zareczyniowy mimo mam mało środków ale i tak bym od kogoś pozyczył kasę i kupiłbym dla ukochanej - nie jestem taki skąpy

Gość do ee no jasne tak tak
każesz się puknąć w łeb a sama chyba nie do końca rozumiesz problem. napisałaś, że u Ciebie może pierścionek był zwykły ale zaplanował świetną podróż i coś tam. i o to chodzi - POSTARAŁ się! nie chodzi o cene pierscionka, ale o gest. i tak - mozna pięknie sie oswiadczyc tanim pierscionkiem, ale kiedy tani pierscionek nie laczy sie z ZADNYM staraniem to wtedy to moze byc dołujące. a z tego co napisala autorka on sie oswiadczyl wlasnie tak na odwal.

Gość uszukalam los
moj facet gdy podaroal mi moj pierscionek zareczynowy, nie robil wielkich cyrkow:) przygotowal kolacje w dom, pilismy wino, rozmawialismy i nagle on ukleknal i wreczyl mi pierscionek pytajac czy za niego wyjde:) pierscionek byl sliczny, maly blyszczacy, bylam pewna, ze kosztowal go nie wiecej niz 100 zl ze wzgledu na rozmiar:) gdy jednak on wyjechal, a ja chcialam pierscionek troche zmniejszyc jego siostra dala mi rachnek od jbilera, zeby mi go za darmo zmniejszyli. wtedy zobaczylam, ze kosztowal prawie 4000 zl! teraz boje sie go nosic i dziwnie sie czuje z ta mysla. ciesz sie, nie liczy sie wartosc pierscionka ale gest:)

Gość rzuć go !
Jesli 32-letni facet kupuje pierscionek z Avon to co będzie dalej ? Wyjadanie żarcia ze smietnika albo z Biedronki ;( Nie ma gorszego życia niż w biedzie z nieudacznikiem. Porażka.