Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska to ograniczony kraj!

Polecane posty

Gość gość

Każdy kto słucha innej muzyki niż ta która powszechnie jest uważana za normalną, jakiś rap, techno itp :O jest uważany za odmieńca i wszyscy sie na niego dziwnie patrzą. Ludzie są na tyle ograniczeni że nie mają w sobie choć troche tolerancji, najgorsze jest to że większość nawet nie posłuchała choć jednej piosenki rockowej czy punkowej a ocenia na podstawie swoich mylnych domyśleń :O a nawet nie wie ile traci... osobiście nie lubie technochuji (przepraszam za to wyrażenie ale skoro mnie nie którzy nie szanują to ja nie zamierzam szanować innych :O) co nie znaczy że nie mam szacunku do osób które lubią techno rap i inne gatunki muzyki której nie słucham, bo nacodzień spotykam sie z takimi przyjaciółmi :) Tak samo jest z wyglądem, jeśli ktoś ma swój własny oryginalny styl to należy go zjechać, ludzie obudzcie sie! czy to coś złego być sobą? pokazywać to? nie wspomne już o tych którzy uważają że metale i goci jedzą koty mwhahaha, nawet sataniści tego nie robią :O ale skąd to mogą niektórzy wiedzieć, przecież lepiej najpierw kogoś ocenić niż bliżej poznać i dowiedzieć sie coś o nim :O sie rozpisałam, mam nadzieje że nie na marne :O

Gość Racja, u mnie to samo
Tylko kibole i fani hip-hopa a jak ktos nie jest kibolem i degeneratem to palcami wytykają :O

Gość gość
Wszyscy boją sie wychylać od społeczeństwa, bo ich mama nauczyła w domu że trzeba wyglądać jak typowy dres albo plastik :Omamy XXI w. czy nie byłoby lepiej gdyby każdy ubierał sie w co chce i słuchał tego na co ma ochote? przykładowo: chce ubrać sie na czarno, ubieram sie na czarno, chce założyć na siebie deske od kibla, założe :D śmieszny przykład, ale wole to niż ukrywać swoją osobowość i ograniczać siebie i nie robić tego na co mam ochote :O w dzisiejszych czasach trzeba sie z tych chować, '' bo nie wypada, bo to nienormalne'' Każdy ma prawo żyć na swój sposób tak jak mu sie podoba :O

Gość suzie max
kocham Polskę , chociaż trochę za dużo jest pieprzników

U mnie w szkole chociażby, sami szalikowce wśród chłopaków, alkoholicy całą gębą, rozwalą drzwi smietnikiem i sie ciesza i szczyca tym, a jak jakis normalny jest to go wyzywaja od pedałów i pojebów, dziewczyny skolei tez typowe blachary, tipsy, sripsy a jak bez tipsow to od razu wiesniara albo bezdomna,

Gość ahhhhaa
caly pierwszy post jest na poziomie gimnazjum :o

Gość ehhhhhe
musicie pochodzić z rodzin patologicznych blisko białoruskiej granicy

I te "żarty" mojej a szczególnie takiej innej klasy z tego samego rocznika, żenujące po prostu, Liceum a sie czasem zastanawiam czy nie jestem w 5 klasie podstawowki, no nie bede przytaczac przykladow bo szkoda klawiatury, no ale poprostu zachowują się żałośnie a myślą że są zabawni.

Gość gość
Nie tylko w Polsce tak jest w innych państwach też, ale istnieją też kraje w których jest większa tolerancja w których nawet geje chodzą po ulicy za ręke i nikt sie ich nie czepia.