Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna żona

czy to też zdrada

Polecane posty

na moje czucie jeszcze nic nie było, ponieważ dzisiaj to było pierwszy raz kiedy byli razem gdzieś poza kamerami, ale to np.,że on tez ja wyraźnie kokietuje, adoruje i faworyzuje np na tle innych pracowników już może budzić w nim poczucie winy i teraz nadrabia, ale może chce być dobry na dwa fronty nie zranić mnie a i tam kręcić. Dzisiaj owa panienka ma wyraźnie gorszy humor, przyjechała z obiadkiem do mnie i już tak nie suszyła zębów, może dlatego, że zostawiłam mężowi po wczorajszym seksie 2 malinki wyraźnie na szyi, pamiętam w walentynki tez była nie w humorze kiedy pojawiłam w firmie z walentynką i porwałam męża na obiadek

Gość ka-sandra
Dobrze jej taaaak!Walcz dziewczyno,walcz.Może ona się koło niego kręci,a on wiesz...rajcuje go to,ale kocha ciebie.Trzymaj się!

ka-sandra tez tak myślę, że one chce go wyrwać, facet z biznesem, przystojny, miły ( mój mąż jest komplemenciarzem, ale do tej pory mnie to nigdy nie dotykało, ponieważ czułam że wynika to raczej z tego że chce być miły a nie podrywa), koleżanki zazdroszczą mi jego sposobu bycia, więc nawet na krótka przygodę może być dla niej dobrym celem, mąż hehe, jak każdego faceta na pewno kręci małolata, która na niego leci, tylko , to jest jechanie po bandzie zbyt blisko krawędzi i ups mogą wylądować w łóżko, albo przynajmniej w szatni lub na tylnym siedzeniu samochodu. Na pewno będę się starać aby widziała jak bardzo się kochamy, i na pewno nie dam jej satysfakcji że przez nią my się kłócimy, kurde żebym musiała konkurować po tylu latach udanego związku, ale może tak jak piszecie czas na zmiany, wkrada się rutyna a tu świeże ciało, nowe tematy błysk w oku. na pewno jest w tym plus szukając ciuchów szukam modnego stylu, nie klasycznego coś takiego sezonowego a nie na lata, tak aby poczuć się młodo, pięknie i świeżo. a po za tym maleńkie dzieci dobrze po 30-tce tez nie pozwalają się zestarzeć :) kocham męża i będę walczyć, dzięki wam nie podejrzeniami, szpiegowaniem i awanturami a właśnie swoim wdziękiem, seksapilem, i co tam jeszcze uda mi sie z siebie wykrzesać.

Gość kghop
Witaj . Moim zdaniem twoj maz jej imponuje jest zaradny widzi ze ma glowe na karku a sama sie zalila na swojego chlopaka ze musi go utrzymywac i takie tam , wiec dziewczyna probuje swoich sil zeby zapewnic sobie pozycje . Wiem cos o tym bo tak rozlecialo sie malzenstwo moich rodzicow panna byla tak upierdliwa ze szok latala latala az sobie wylatala ... nie poddawaj sie , rob cos dla siebie, moja mama skupila sie na wychowaniu nas i wiele spraw umknelo jej sprzed nosa

to gapienie się w monitoring rzeczywiście robi mnie chorą, już długo nie patrzyłam, tak od 17 i miałam spokój, weszłam teraz zobaczyłam rozbawionego z męża z nią, i nie wytrzymałam, a przecież ludzie maja prawo się śmiać , żartować i opowiadać śmieszne rzeczy. zadzwoniłam i tak niby w dobrym humorku, co słychać, co takiego śmiesznego u nich itp., no to ze opowie mi w domu, i tak w ogóle rozmowa się nie kleiła, na koniec powiedziałam, że go kocham, nie spodziewałam się, że odpowie przy niej ja ciebie tez kocham, ale liczyłam na takie ukryte "ja ciebie też", ale nie było nawet tego, tylko "no to pa", a przecież czulsze pożegnanie w kierunku żony nawet przy pracowniku powinno być normalne.

boże znowu się wkręcam, wiem o tym, a pomimo tego robię, jest silniejsze ode mnie, jej zmienik robi to wszystko w innym miejscu przy swoim stanowisku pracy, a ona robi to samo ale tuż przy nim ( moim mężu), pół metra lub bliżej przy jego biurku, a przy tym, hihi śmichy, urocze uśmiechy, i tak przekrzywiona głowa mojego męża na boki, w mowie ciała przeczytałam, że oznacza to aprobatę, sympatię, zainteresowanie w stosunku do osoby, której się słucha. no dobra to nie jest zdrada taka w pełni tego słowa znaczeniu, ale czy takie zachowanie w stosunku do innej kobiety nie wkurzało by was, jako mężatki

Ja bym napewno zareagowala tak jak ty. Nie wiem co ci poradzic, jedyne co mi przychodzi do glowy to zwolnic panienke....

ja w ogole i tak Cię bardzo podziwiam, serio. ja na twoim miejscu juz dawno bym tam pozamiatała. ale z drugiej str postaw męza w podobnej sytuacji. wychodź do ludzi, spotykaj się ze znajomymi, moze uda Ci się znaleźc przyjaciela który by z tobą poflirtował tak jak on flirtuje z nią. pamietaj kto mieczem wojuje od miecza ginie. załatw go jego wlasną bronią, moze sie w pore opamięta jak zobaczy, ze ty tez masz branie i nie jestes kobieta pracującą, mama w domu i kcohanką w lozku kiedy on tego chce. idowodnij mu, ze rowniez sie podobasz facetom i jeśli nawet Wam nie wyjdzie nie ebdziesz miala problemu ze znalezieniem kogoś.

mój mąż jej nie zwolni, gdyż jest zachwycony jej praca, ach i och, na pewno jej nie zwolni tylko dlatego, że jestem zazdrosna, wyłączy monitoring i na tym się skończy, już myślałam, czy jej po prostu nie podłożyć jakieś "świni", musiałabym się dogadać z kimś ze starej kadry, bo muszę przyznać, że lubią mnie tam i ja tez naszych pracowników, i ludzie sami widzą co się kroi, i mówią mi żebym się nie martwiła bo będą mieć wszystko na oku.

Gość taka sama fajna zona
moj to nawet jednego razu ,stojąc w drzwiach w pracy kiedy szłam powiedział"witam" co mnie normalnie tak wkur***że myślałam że dam mu w pysk

Gość zaliczyłam
epona ma racje:)

Gość facet tez pracodawca
Czy wy kobiety nie przeceniacie seksu ? Widac że twój mąż leci na tą laskę, ale nie przesadzajmy. Nawet jak ją przeleci kilka razy to przecież tragedii nie będzie. Daj mu trochę luzu, niech się wyszaleje przez kilka miesięcy, przygodny seks z pracownica raczej nie zaszkodzi waszemu związkowi.

u mnie to nie wchodzi w rachubę, skok w bok i do widzenia, chcesz mieć luz , oki, z pełnymi konsekwencjami , niech kochanka pierze, prasuje, prowadzi rachunki, i znosi humory dnia codziennego.

Gość do pracodawcy.....
chyba cię ostro pogięło, albo się naczytałeś głupich piśmideł, jeżeli uważasz, że zdrada fizyczna to nic takiego dla żony. Ja - jako żona i kobieta - ci mówię, że gdyby coś takiego przydarzyło się mojemu mężowi, to byłby koniec wszystkiego między nami . A teraz ryzykuj, jeśli masz ochotę.

po prostu nie którzy faceci są wyrzuci wszelkich wyższych uczuć, "serce" to dla nich wyłącznie mięsień pompujący krew, a nadrzędnym narządem to jest to co maja między nogami. A miłość to dla nich kompletna abstrakcja. Dla mnie seks to nie potrzeba typu zjeść i wyspać się to jest akt miłości, nie ma miłości nie ma seksu, a ja nie zamierzam się dzielić miłością swojego męża z żadną inną kobietą ( pomijając miłość rodzicielską )

Ja jestem w podobnej sytuacji, ale jako pracownik. Po wielu trudach udało mi się znaleźć pracę w robocie. Szef po 40, ustawiony, inteligentny, elegancki. Tylko tak naprawdę to maślane oczy robią do niego klientki, które przychodzą chyba tylko po to, by z nim pogadać i na niego popatrzeć. Widać ich maślane spojrzenie od razu, jest to dla mnie łatwe do dostrzeżenia, bo jestem kobietą. Mimo wszystko kto jest pod lupą? Ja... Byłam święcie przekonana, że żona wpadnie mnie zobaczyć i się nie pomyliłam. Przyszła do pracy niby po niego (taaa...), a mieszkają 2 min od roboty... Trza przecie po męża iść, bo sam nie dojdzie do domku. Co tam, że zostałam prześwietlona od stóp po głowę i chwała mi, że akurat wtedy miałam gruby sweter, bo zazwyczaj lubię eleganckie ciuchy. Tak naprawdę mam gdzieś mojego szefa, mimo, że jestem samotna, a podejrzenia już poszły w ruch. Wiecie jak to sprawdzanie wygląda? Żałośnie... Mało tego, wyszłam z siebie, żeby tą pracę dostać, a teraz się zastanawiam czy się utrzymam dzięki zazdrosnej żonce. Wrzućcie na luuuz, litości.

Gość ka-sandra
dobra żono czy tam co piszesz i myślę,że powinnaś wrzucić do luzu.Pytasz czy nie wkurzałoby nas,kobiet patrzenie na to jak szanowny małżonek adoruje inną kobitkę.Mnie by wkurzało,jeszcze jak!Ale czasem trzeba zapanować nad emocjami,żeby przypadkiem przez nadmierną podejrzliwość nie doprowadzić do tego,że facet zrobi coś głupiego.Bo oni to czasem tak...wiesz..."podejrzewa mnie,obrywa mi się za darmo,to w końcu to zrobię,przynajmniej będę wiedział za co te wymówki".Nie żebym cię krytykowała,ale nie pokazuj mu tych emocji,skończ z tym monitoringiem,a przynajmniej zerkaj tam rzadziej no i NAJWAŻNIEJSZE - nie moze wiedzieć,że go ciagle "podglądasz"!Nie mów mu tego!Powiem ci ,że nie ma lepszej metody na podobne zachowania jak pokazanie swojemu M,że jesteś atrakcyjną kobietą również dla innych.Wierzę,że jesteś fajną,zadbaną babką i powinnaś to wykorzystać.Właśnie jakieś wyjścia,spotkania z przyjaciółmi,jakieś inne przyjemnosci tylko dla siebie.Za nic w swiecie z tego nie rezygnuj.Kibicuję ci i wierzę,że za jakiś czas napiszesz - wszystko w porządku,trochę mu namieszała w głowie ta @łpa,ale wybrał mnie,przecież nie mogło być inaczej :))

Gość ka-sandra
pracodawco...masz bardzo ciekawe poglądy!Jasne,że kilka miesięcy seksu z inną nie zaszkodzi związkowi,ależ skąd!!!To przecież w ramach relaksu,rozlużnienia,przecież tyle stresujących sytuacji w pracy...Widzisz,gdyby mój facet miał takie spojrzenie to wylałabym go na zbity pysk bez prawa do jakichkolwiek tłumaczeń!Nie miałoby dla mnie znaczenia,że wspólna firma,dzici,coś tam jeszcze - zdrady nie wybaczyłabym nigdy.No ale każdy człowiek jest inny,być moze masz żonę,być może też coś "na boku" twoja sprawa,być moze ona o tym wie i jakoś z tym żyje.Dla mnie takie coś jes niedopuszczalne.

Gość ka-sandra
Zła Anno przykre to co piszesz,bo żona twojego szefa z góry założyła,że jesteś potencjalnym zagrożeniem,tak też się zdarza.Może wynika to z tego,że miała już wcześniej podobne doświadczenia.Sytuacja dobrej żony wygląda inaczej,tutaj widać,że panienka chce wyrwać faceta (moze tylko dla zabawy,może chce sobie coś udowodnić),a gościa to chyba jednak kręci.Mam nadzieję,że w porę zapali mu się czerwone światełko,zda sbie sprawę z tego ile moze stracić.

Gość ram ii
ale wy baby jesteście puste. Zero poczucia własnej wartości. I te namowy lasek do zmiany wizerunku i śledzenie całej sprawy z wypiekami na twarzy. Jak byście serial oglądały. Baba to jednak mniejszy mózg

Gość ka-sandra
ojjj!jakiś facet z klasą się obudził!A kto pisze o śledzeniu?W życiu bym się tak nie poniżyła.I nie obrażaj kobiet,może masz taką pustą dlatego uogólniasz.

Gość struktura kryształu
ale po co namawiacie kobietę do śledzenia :O jakieś ciuchy fryzjer no ludzie:O to wy dbacie o siebie jak wam pod dupą się pali:O masakra z was a swoją drogą jak gość będzie chciał zdradzić autorkę to choćby się obsrała i to zjadła to i tak ją zdradzi i żadna kosmetyczka temu nie zaradzi

zła Anna, myślę że masz pecha i trafiłaś na chorobliwie zazdrosna żonę, u nas jest inaczej, na początku (po próbnym okresie 2 x manko , raz 200 zł) panienka miała być zwolniona ja ją wzięłam w obronę i została. A czy te swoim pracodawcom spędzasz po pracy 2,5 godz paląc z nim papieroski i pijąc kawkę żaląc się na swój los, weź pod uwagę że oni kończą pracę o północy, więc po pracy do do 2,30 rano. My jesteśmy w związku kilkanaście lat, firmę mamy kilka, w tym ja wyjechałam na rok na staż, i nigdy nie było u nas zazdrości ani podejrzeń do teraz. Mąż wczoraj wrócił wcześniej panienkę zostawiając sama , powierzając zamkniecie jej firmy i zostawienie tak jak powinno być. I było fajnie, a ja nie wspominam co widziałam, co bolało, usmiech pierś do przodu :)::)

struktura kryształu, i co mam siedzieć i płakać nad swoim losem, trzeba sobie jakoś to odbić, , nie będę zaraz wskakiwać innemu do łóżka w odwecie, ale zrobić coś extra miłego dla siebie, dlaczego nie, chcę poczuć się lepiej i trzymać rekę na pulsie aby samoocena nie spadła :)

Gość co te kobiety ci radzą
Jestem facetem i widzę że ani ty ani twoje doradczynie nie rozumieją o co kaman. Twój facet przez wiele lat lubił kawior czyli ciebie, ale teraz nabrał ochoty na kotlet schabowy. Koleżanki twoje mówią ci żebyś wyglądała sexi to może twój facet przestanie na tamtą patrzeć ale to nie prawda. Dodawanie więcej cytryny albo szampana do kawioru nic nie da bo twój facet chce zjeść kotleta schabowego z frytkami. Rozumiesz ? On ma ochotę na coś innego. Dlatego moim zdaniem zdrada jest przesądzona i żadne sztuczki nie tu nie pomogą.

Gość struktura kryształu
ale ja nie mówiłem żebyś wskakiwała komuś do łóżka,dla mnie to jest zabawne jak kobiety myślą,zmiana fryzury czy zrobione paznokcie nie powstrzymają faceta przed zdradą autorko podejdź do całej sytuacji z luzem jeśli to coś jest między wami to nic się nie stanie a jeśli stanie to widocznie uczucia brak

struktura kryształu powiedzmy że małe wiosenne zmiany i szaleństwo , nowy ciuszek, kolor czy fryzura to nie dla faceta ale dla siebie, aby zrekompensować sobie smutne chwile, wolę zrobić coś dla siebie niż siedzieć , płakać, kontrolować i analizować każdy krok swojego męża, ale na razie wszystko jest na dobrej drodze, ja pisałam, wrócił szybciutko, zadowolony i kochający, aby tak zawsze,.., jak kiedyś

Gość szukamy
najlepszą obroną jest atak ------------powiedz tej dzierlatce ze jak nie przestanie podrywac twojego mena to doprowadzisz do tego ze straci pracę ,pamiętaj ze jestes zoną szefa a kobiety mają swoje sposoby na rywalki i pamiętaj nic złoscią a z u smiechem!!!!!!!! i sam na sam ..!!!!!

Gość ram ii
ale wy baby jestescie puste. Ka-sandra ty najbardziej dziwko:) Facet i tak zdradzi te swoja durna zone, zadna kosmetyczna nic tu nie pomoze. Ma ochote na schaboszczaka i go wpierdoli. Monogamia wbrew naturze. Z mlodsza o 15 lat laseczka nie wygrasz smutna zono, pogodz sie z tym. A walizek za drzwi nie wystawisz mu nigdy, bo jestes od niego zalezna. Jestescie laski smieszne.