Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość incredibles

bateria?

Polecane posty

Gość incredibles

musze kupic ładowarkę do baterii paluszków. i tu jest problem, bo kompletnie nie wiem jaka? w sklepach widzialam za ok 40 i wiecej. na allegro sa juz od 12 zl. czy wazne jest oznaczenie na baterii? na tych moich pisze 2300 mAh. czy pierwsza lepsza z allegro bedzie odpowiednia? prosze o pomoc.... ;/

Gość Seba007
Procesorowa wybierz

Gość incredibles
a możesz mi to wyjaśnic? tk na "na chłopski rozum" albo jak dla tepej blondynki ;) bo nie wiem co znaczy procesowa...

Gość thtraha
nawet czytac nie umiesz, mowa byla o procesorowej nie procesowej. ladowarka ma byc do takich akumulatorow jakie posiadasz czyli np do AA albo AAA

Im większa liczba na baterii tym większa jej pojemność. Tak jak np. samochód im ma większy bak tym dłużej będzie jeździł. Ogólnie to dobrą baterie masz. A co do łądowarek, najtańszych nie polecam i zadnych szmerów typu procesorowa czy cóś też nie, Najlepiej zwykłą firmową np. sony, philips lub, panasonic.

Gość Seba007
W ładowarkach procesorowych przebiegiem ładowania steruje procesor, odpowiednio dostosowujący prąd ładowania tak, aby ani nie przeładować, ani nie naładować tylko częściowo umieszczonych w ładowarce akumulatorków.

Gość incredibles
dziękuję za poinformowanie wszystkim zyczliwym ;) tym mniej zyczliwym również... procesowa.... procesorowa.... to tylko literówka. Co nie zmienia faktu, ze nie wiedzialam nic na temat takowej, wiec moglam sie pomylic.