Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzyborowa.

COŚ DO WAS KAFETERIANIE...

Polecane posty

Gość Grzyborowa.

Sama korzystam z kafe- w granicach rozsądku, nie dlatego że nie mam na to czasu, ale nie jestem przykładem osoby uzależnionej od internetu, portali.. Irytuje mnie natomiast zachowanie większości - jak ktoś wkleja fotkę (pomijając czy chce się dowartościowac) czy inne są tego powody i prosi was o radę, to czemu nawet jeśli kobieta, facet są OK to pomarańcze je zeszmacą?? nie chodzi o wyrażenie opinii w sposób kulturalny gdzie ktos jest 'NA NIE' ale mówi to w sposób kulturalny i ma argumenty. Po drugie- czemu osoby uzależnione od kafe, znane tu siłą rzeczy tak drwią, kpią z innych mając się za super ą i ę, nie dadzą sobie nic powiedziec, są najmądrzejsi itp.. ?? prawda jest taka, że jesteście biednymi, srustrowanymi ludźmi, którzy nie mają szansy na życie i tutaj to sobie odbijają.. tłumacząc się, że są w pracy i wpadają codziennie po 20 h na kafe:O trzecia rzecz - osoby na pomarańczowo- nie na czarno, rzadko kiedy są brane pod uwagę, bo ten kto ma czarny nick to jest fajniejszy :D:D co jest wg mnie mega głupią rzeczą :D.. i tutaj przywołam postac o nicku "ike"... jak ktoś coś do niej ma, napsize to .. to jak zwykle będzie się wywyższac,że to tylko pomarańczki.. weźmy pod uwagę, że kobieta ma ponad 30 lat :D dziękuję za uwagę

Gość Grzyborowa.
i pewnie topik umrze, nieważne :) jak dotrze do kogoś to fajnie, a jak nie to już trudno:P pozdrawiam tych normalnych 🌼

Gość zycieuczuwioooooo
zgadzam się smutna prawdaaaaa

Gość moja picz jest mokra
Jesli ktos wstawi fote i wyglada na niej normalnie to szmacą dla jaj , ze zlosci ,frustracji ,zabawy zeby ta osoba poczula sie brzydka Jesli na fotce ktos jest ładny albo b.ladny mowią to samo albo ze foto kradzione :classic_cool: Sama sobie odpowiedzialas ,frustracja ja tu siedze calymi dniami robie mase prowokacje, podszywam sie, wyzywam ,nasmiewam itp Nie mam nic innego do roboty, siedze na forum rok ,jestem uzalezniona Regres to przyklad skunksa , ktory niby siedzi 8 godzin w pracy....ta ciekawe jakiej ,ze ma czas zawsze odpisywac :D chyba jest cieciem Ike to margines ,znana wszystkim ,stara brzydka, ruda , kazdy chyba wie o jej wyskubanych brwiach i wielkich stopach + kilkadziesiat innych czarnych napierw pisza na pomaranczow udzielają sie, potem zakladaja czarny nick , wymądrzaja sie , są swietymi krowami , dobrymi matkami , tralalalala potem wstawiają zdjęcia w stopki albo w ich mniemaniu zajebiste cytaty 90 % czarnych umiera , zostaja albo mega zjebani jak Regres,Ike, i prawiczki albo tacy ktorzy nie maja nic innego do roboty tylko pisac i pisac i pisac

Gość Grzyborowa.
Grunt to się umiec przyznac przed samym sobą, że ma się problem :P a nie tak jak ta ike, regres itp... broom chcą na siłę zrobic dobre wrażenie, jacy to oni nie bogaci, kiedy to oni ślubu nie biora, a jaką super pracę mają,że na kafe po 15 h siedzą... ktoś mi zaraz powie, że muszę siedzec tak samo dużo jak oni aby wiedziec czy są.. a ja wiem powiem coś.. najlepszym dowodem jest to, że jak wpadnę 3 razy w tygodniu to te 3 razy widzę wypowiadające się wciąż ta same osoby ... i wtedy wiem, kto ma problem :D co mnie zresztą bawi..

:) jestem na czarno bo to mój 1szy własny top ;) i dziękuję za podszywy :) co nie oznacza, że w pomarańczowej pelerynce było mi źle :P

Gość GŁUPIA PIZDOOO
a pomyślałaś chociaz przez chwile że ci co sa pod czarnymi nikami mogą być mniej tu na kaffe niż ci którzy są pod pomarańczowymi nikami? czarne niki widzisz i one sie nie zmieniają bo ci ludzie piszą od jedna nazwą a pod pomaranczowym nikiem możesz co rusz zmieniać nazwy i być co chwila kimś innym i w taki sposób można tu przesiedzieć np 12 godzin na forum i tego nie zauważysz bo co chwila taka osoba moze zmieniać sobie nika wiec te twoje uzasadnienia ze niektorzy siedza tutaj kupe czasu sa z d u p y wziete i tyle

Wystarczy spojrzec na ilosc postów Regres to masakra , nie widzialam zadnej firmy w ktorej ktos pozwalaby pracownikom na siedzenie bite 8 h na forum :D Oczywiscie od dawna mowi o swojej narzeczonej :O Ike to przyklad typowej znudzonej kury domowej Broom to idiotka :D Sama zaklada sobie topiku i sama ze sobą gada Faith Hope Glory - jego kazdy tu zna , prawiczek ze zjebaną psychiką :D Brzydki , wielki ma ponad 190 wzrostu , psychol ktoremu wrozka najpierw powiedziala ze kogos wkrotce pozna, potem spotkał kolejną cyganke , w Sopocie , w tym roku ma sie jego zycie zacząc zmieniac a w pod koniec '12 roku ma poznac narzeczoną :D:D:D Czizas -kolejna idiotka :O Offerma to palant ,ale rzadko pisze , kilkanascie osob podszywa sie pod jego nick , jego ''czarny'' został zbanowany Kilka czarnych pisze pod dwoma nickami naraz Wiekszosc tematow tutaj to prowokacje takich jak ja :D frustratów i przegrancow oraz gimnazjalistów i innych dzieci Podobnie jest na Wizazu - na ktorym tez sie udzielam :classic_cool: Tam tez piszą ciagle jedne i te same osoby :D Ogromna ilosc postów GURU wizazowe , maja swoj slang ,swoje tematy , nowych uzytkownikow i tych z niewielką liczbą postow olewają... istna patologia :D

Hah ja siedze tu po kilkanascie godzin ! :) Rano wstaje o 7-8 i siedze caly dzien jem sniadanie mam troche przerwy potem obiad kolacja troche telewizorka i znow tu siedze tak od roku :D:D Najgorsze jest to ,ze ''czarni'' maja gowno do powiedzenia

hm ... czemu od razy Pizdo ?:D owszem, pomarańcze mogą byc całą dobę, ale jeśli widzę, że ktoś założył temat że ike, broom i reszta są tacy i owacy to bohaterowie tych tematów piszą cały dzień :D zresztą.. czarny nick na potrzeby sytuacji może stac się nagle pomarańczowy :P co to za sztuka dac- wyloguj :D hmmm poza tym pomarańcze są z reguły bardziej anonimowe niż np ike, która wklejała tu zdjęcia swoje i córki, męża i gadała o swojej rodzinie sporo ;) ps- jak nie umiesz rozmawiac kulturalnie to milcz;P

Gość GŁUPIA PIZDOOO
taka grzyborowa za godzine bedzie maślakiem a nad ranem ania z gdanska i do niej esie nie przyczepicie ze siedzi tu cała noc bo i skad to macie wiedziec skoro zmienia nazwe A taka ike np która ma jeden nik od razu rzuca sie w oczy bo widzicie tą sama nazwe cały czas To takie złudne wrażenia i pewnie tego niezrozumiecie no ale czego ja wymagam od dzieci?

Nikt nie pobije podszywaczy :) Opierdziane gacie - zostawia zawsze na koncu ->>>:classic_cool: i taki dzieciak o nickach : Paweł 16 Zeran Ania 18 wola Krystyna 46 Gdansk Karolina 17 Kielce mistrz prowokacji :D:D:D

no właśnie... wszystkie osoby, które wyżej wymieniłaś są mi znane :P jako tako z tego kafe :P o czizas zapomniałam, ale ją mniej "znam" niż regresa, ike czy sami jak tu była kiedyś :D

jestem dorosłą osobą- uprzedzę Cię :D żadne złudzenie, tylko szczera prawda.. pomarancze to owszem - w większości dzieci, które miały lub mają ferie i się nudzą.. im można to wybaczyc :D ike ma ponad 30 lat i 2 małych dzieci a mimo to tu gnije zresztą, gadaj co chcesz;p wszyscy wiemy jak jest :D

Wiesz to tylko uczuciowe :) Na ogolnym jest masakra - jeszcze wiecej idiotów na erotycznym tez siedzą ciagle ci sami - Setunia, Perwersja, waldi i kilku innych onanistów ;) Na chirurgii plastycznej -spokoj , poza czestymi reklamami lekarzy ,salonow kosmetycznych itp Macierzynstwo - tam nie wchodze bo mam to w dupie ale przejrzałam kilka tematów i nienormalne baby tam są , a na pewno o niskim IQ

Gość autorko ale ze co?
masz problem z tym ze tu pisza i siedza czegoś zazdroscisz? bo ja ciebie kompletnie nie rozumiem dlaczego innym wpierdalasz sie w zycie i każesz im co mają a co nie mają robić? jakiś problem masz ze sobą?

żaden problem :P wyraziłam co mnie irytuje u dorosłych ludzi, bez pasji, przyjaciół, pracy, ukochanej osoby :P jak już pisałam- bawi mnie to, ja by, nie była w stanie spędzac przed kompem całe dnie, a juz na pewno nie na kafe;p a no i nikomu się nie wpierdalam w życie :D bo kafe to nie życie :P to wirtual :D

zjawiła się :D i powiedzcie mi, czy to nie choroba :D:D:D:D:D broom- ponoc jesteś złodziejką?? za chwile odpowiesz z ironią TAK, JESTEM ..i taka gadka z Tobą, współczuję CI:P

OOO zapomniałam o dwoch osobnikach : Egoist_*31 - światowiec,wyrywa panienki na lazurowym wybrzezu :D, gardzi Polaczkami ktorzy malo zarabiają , mala lysine są brzydcy , matki polki to szajbuski liczy sie sex drugs and rock'n'roll :D SmutnaBasia - 24 latka mowi o sobie ,ze jest piekna , szuka chłopaka o urodzie modela , najlepiej Paolo Anchisi , czesto tu zaklada tematy w ktorych pisze o urodzie,kasie super zyciu , gardzi biednymi ,brzydkimi

Gość autorko ale ze co?
wyraziłam co mnie irytuje u dorosłych ludzi, bez pasji, przyjaciół, pracy, ukochanej osoby nastepne argumenty z d u p y wziete Jednym słowem coś tam autoreczka chce przekazać ale nie bardzo sama wie co?

Grzybowa ja też Tobie dużo cztałam. Ja kradę nicki. Nie wiem czy przyznasz się do tego, co robisz.

wiem i już się streściłam w dotychczasowym postach mnie już bolą palce od klawiatury a wy tak możecie cały dzień ?:D

Gość abf
kto z czarnych pracuje w o2(kafe) ?? :)

zwłaszcza, że mój nick ma kilkanaście minut :P o Tobie nie trzeba czytac broom :P jedynym dowodem było to jak się tu poniżałaś, jak ktoś mądry ukradł Ci Twojego poprzedniego nicka - brum :P ubaw był po pachy :P

Gość autorko ale ze co?
ale dziwnym trafem te pomarancze co najwiecej sie plują i oskarżają innych o długie siedzenie na forum same najlepiej i najwiecej wiedzą na tematy użytkowników ale KU R WA HIPOKRYZJA za je ba ło ]smród jak ch u j

Stworz jakies prowo zobaczysz jaka zabawa :D

Gość autorko ale ze co?
jem kupe

hahahhahaha napisałam coś wyżej przecież : "ktoś mi zaraz powie, że muszę siedzec tak samo dużo jak oni aby wiedziec czy są.. a ja wiem powiem coś.. najlepszym dowodem jest to, że jak wpadnę 3 razy w tygodniu to te 3 razy widzę wypowiadające się wciąż ta same osoby ... i wtedy wiem, kto ma problem co mnie zresztą bawi.. " więc naucz się czytac uważnie albo wróc do czasów Elementarza :D

dam sie wyruchać czekam gg 6789544