Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martagda^^

czy to wrzody??

Polecane posty

Gość martagda^^

witam,mam pytanie,moze wiecie,co moze mi byc;moze ktos mial podobne objawy...codziennie wieczorem,kiedy klade sie do lozka,jest mi niedobrze, nie wymiotuje,ale czuje ciezar na zoladku, czasami rano i w ciagu dnia tez mi sie zdarza,ale nie zawsze, zawsze natomiast,jak sie zdenerwuje... czy to mog byc wrzody/?? blagam,doradzcie!! Dodam eszcze tylko,ze racze nie jestem w ciazy,ale nie moge tego wykluczyc calkowicie.

Gość Wxcel
to żaden objaw wrzodów

Gość martagda^^
a co to moze byc? aha-kilka razy zdrzylo mis ie wymiotowac po nerwach i wymiotowalam tak jakby fusami od kawy,a nie pije kawy;/

Gość Wxcel
nie da się tak przez net, może być być nerwica, mogą być wrzody. ile masz lat ?? boli Cie brzuch, przed, czy po jedzeniu ??? z której strony dokladnie ??? Palisz ??? Jak się odżywiasz ??? Ale najlepsze wyjscie to gastroskopia i pobranie wycinka z żoładka, o ile coś jest.

Gość martagda^^
mam 22 lata,zaczelo sie w ciazy,myslalam,ze to obkawy ciazy,le zostalo. pale, po1-2 papierosy dziennie max. odzywiam sie raczej zdrowo,nie przyprawiam mocno,uzywam malo soli, nie jem smazonego, zostalo mi to po karmieniu. boli bez wzgledu na to,kiedy jadlam. boli zeladek. czy takie badania zrobie na ksiazeczke?czy musze placic? i czy potrzebuje skierowanie?od kogo? bo ja laik jestem....

Gość martagda^^
aha-mialam kiedys stwierdzona nerwice ze stanami lekowo depresyjnymi

Gość jak najszybciej do lekarza
jutro najlepiej

Gość martagda^^
dzieki bardzo:) a wiecie o to moze byc

Gość martagda^^
kurde...z wrzodow to ja nie bd szczesliwa...;/

Gość martagda^^
Mijodek-nie strasz mnie!! blagam-zdarzylo mi sie dopiero pare razy na przestrzeni kilku miesiecy...;/ ok 3 lata temu leczylam sie na niezyt zoladka-moze to ma cos wspolnego...

Gość martagda^^
kurde,a czy do lekarza pierwszego kontaktu musze isc tylko do swojego? mieszkam ostatnio ok 70km od miejsca, gdzie wybraam sobie lekarza i nie bardzo mam mozliwosci, zeby tam dojechac....

Gość martagda^^
odchody to mam jaknajbardziej bez zmian, ostatni raz tak wymiotowalam ze 2 mies temu. a co do mojej wagi,to skacze strasznie-raz 5kg w ta, raz w tamta... ale karmie caly czas piersia,wiec nie podejrzewalam nic...

Gość martagda^^
kurde... poje jutro,bo sie zestresowalam...

Gość martagda^^
dziekuje bardzo:))