Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edudla

czy oddasz w tym roku 1%:)

Polecane posty

Gość sdfgdsgddfgds
Ja nie oddam.

Gość edudla
a napisz mi dlaczego bo mnie to bardzo ciekawi dlaczego ktoś nie oddaje 1%. Czy uważa, że rząd lepiej spożytkuje te pieniądze???

Gość edudla
co by Cię zachęciło abyś oddał/oddała??? ?:)

Gość sdfgdsgddfgds
a Tobie nie jest wstyd żebrać o ten 1%?

Gość sdfgdsgddfgds
edudla Oddałbym z chęcią nawet i te 100%,ale się nie rozliczam bo nie mam z czego i nie muszę,na szczęście :) A po to żeby oddać ten 1% to mi się nie chce męczyć z urzędnikami itd podczas rozliczania. A zachęciło bym mnie do oddania tego jednego procenta to jeśli bym musiał się rozliczyć i dostałbym jakiś zwrot to w tedy przy okazji jak najbardziej :P

Gość Przyjaciele Dzieci Słońca
www.misja-kamerun.pl i www.dziecislonca.org. My tez zachęcamy do oddawania 1% :)

Gość sjisjsijs
Oddam, na hospicjum dla dorosłych.

Gość edudla
dzięki za odpowiedz. A co do żebrania to ja nie żebram tylko zachęcam do pomagania. Piszę tu tylko aby pomóc dzieciom nic poza tym.

Gość jesteście zboczeńcami!
ja oddam na rysie do WWF.

Gość edudla
widzę, że jednak jest tych oddających coraz więcej:))

Gość sdfgdsgddfgds
edudla Z Tym żebraniem to nie ja-zobacz godziny obu moich postów,tych pod żad co są :P Jak dla mnie to fajnie że tak zachęcasz :)

Oddam na biedne zwierzęta skrzywdzone przez tych co się ludźmi zowią :( NA PEWNO NIE DAM NASZEMU ZŁODZIEJSKIEMU PAŃSTWU !!!!!!!!!!!!! I WAM RADZĘ TO SAMO 6 ZŁ NP x 1000 OSÓB POLICZCIE ILE TO JEST :)

Gość sdfgdsgddfgds
a dlaczego akurat mam dawać na dzieci? Wszędzie słychać o akcjach na dzieci. A co z chorymi ludźmi starszymi, dorosłymi?

W zeszłym roku oddałam osobie którą państwo ma w dupie :( Walczy z nowotworem. Zebrała ok.124 tys na potrzebny lek który pozwoli jej żyć bez bólu i niestety tylko przedłużyć życie .Oddałam ok 6,05 zł bo tyle wyszło 1 % a zobaczcie ile osób oddało skoro uzbierała się taka kwota .PAŃSTWO NIE DOSTANIE ODEMNIE ANI 1 GR Z 1% !!!!!!!!!!

Gość sjisjsijs
Wlasnie dlatego ja oddaję na hospicjum dla doroslych, bo najwięcej takich akcji dotyczy dzieci, mo takie male, slodkie, niewinne... Nic nie mam do dzieci, ale...

Oddajcie 1 % obojętnie dzieciom zwierzętom ,ludzie starsi są biedni w naszym kraju oczywiście nie wszyscy ale jak znaleść te potrzebujące osoby???????? 1 % NIBY GROSZE ALE ZOBACZCIE JAK NIE ODDACIE PAŃSTWO SOBIE TE PIENIĄDZE ZOSTAWI NA KOLEJNE REMONTY SIEDZIBY ZUS ,PREMIE ITP. Choćby to był 1 gr oddam

Gość edudla
ja oddaje różnie w tamtym roku oddałam z mężem procent na ratowanie chorej dziewczynki (fakt też dziecko), ale w przyszłym roku czemu nie mogę pomóc ludziom starszym. podajcie stronę tego hospicjum?

Tak warto na hospicjum oddać by mogli dotrzeć i pomóc tym KTÓRYCH PAŃSTWO MA W DUPIE NA ZWIERZĘTA TEŻ WARTO FUNDACJA VIVA KTÓRA RATUJE KONIE Z TRANSPORTÓW ŚMIERCI ,WYKUPUJE OD GOSPODARZY NP.

Może w tym roku na fundację VIVA która jeździ i ratuje katowane w nieludzki sposób zwierzęta albo na fundację TARA gdzie konie z transportów są leczone z połamanych specjalnie nógi biegają szczęśliwie po zielonej łące???????To straszne co dzieje się ze zwierzętami ALE CZŁOWIEK TO BRZMI DUMNIE

Na pomoc maltretowanym zwierzętom idzie najmniej 1 % niestety,wygrywają że tak powiem brzydko dzieci ,nie żebym coś miała przeciwko ale w tym roku temu a w przyszłym innemu NIE PAŃSTWU NA PEWNO

Policzcie ilu jest Polaków i niech każdy dysponuje 1 zł do oddania razem min 30 mln zł na przykład .I co dacie 1% Państwu ?????????????????????? To dajcie niech SIĘ PASĄ I PREMIE SOBIE DADZĄ Z 1%

Gość rvdkjfbvdfjlnvjdfknv
Podnoszę, bo temat bardzo ważny

ja chyba na zwierzątka:)) jeszcze zobacze bo zawsze oddaje na cos innego i szukam tak na tych forach jak cos polecicie fajnego:)

to ja też korzystając z okazji polecę Fundację Spełnionych Marzeń, jestem pielęgniarką i pracuję na oddziale onkologicznym, gdzie ta fundacja pomaga chorym na raka dzieciaczkom;)

Ja wciąż czekam na propozycje, ale jak juz wczesniej wspomniala w innych watkach, o tej FSM duzo dobrego wszedzie slysze:)