Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek290183

Twardy i bolący brzuch!!!!!! Pomocy

Polecane posty

Gość kwiatuszek290183

Jestem w 37 tyg ciąży. Od ok 2 godzin boli mnie brzuch. Poza tym jest strasznie twardy. Czytałam o skurczach przepowiadających i teoretycznie po zmianie pozycji czy ciepłej kąpieli powinny przejść. A u mnie nic. Cały czas boli. Wzięłam no-spe i też nie pomaga. Wczoraj w nocy też mnie łapały takie bóle ale przynajmniej na troche ustawały a teraz boli cały czas. To moja pierwsza ciąża dlatego nie wiem co robić. Jutro mam wyznaczoną wizyte u lekarza ale do rana nie wytrzymam jak bedzie tak dalej bolec. Co robić?? Pomóżcie

Gość nie rozumiem zbytnio
Jechać do szpitala niech zrobią KTG. czy masz regularne te skurcze?

Gość kwiatuszek290183
Nie jestem w stanie stwierdzić czy są regularne bo mam wrażenie ze boli mnie caly czas

Gość jjjjjjj jjjjj
lepiej jedz, niby do jutra nie daleko, ale najwazniejszy maluszek

To jedź do szpitala na to KTG. Bez gadania muszą ci zrobić. Na wszelki wypadek zabierz sobie do samochodu torbę jakby się okazało ze to już coś się zaczyna.

Gość kwiatuszek290183
Zapomniałąm napisac ze mała strasznie mnie kopie. Poza tym nie wypadł mi ten tzw czop śluzowy, mam tylko wieksze i gęstsze upławy. Ale chyba rzeczywiście pojade na KTG bo do rana nie wytrzymam

Czop może wypaść wcześniej, a może przy porodzie. Nie ma reguły. Jak dziecko się rusza to dobrze, ale lepiej sprawdź. Jak to fałszywy alarm to was odeślą do domu, a może to już czas ?:)