Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgi

Zmanipuluj umysłem kobiet :)

Polecane posty

Gość zamrożona
całkiem na dobranoc powiem tak- zawsze chciałam stanowić o sobie. A nie dość że się nie udało( nawet pogoda ma na mnie wpływ) to pracą nad sobą odebrałam sobie przywilej miłości. I jestem w ciemnej dupie.

zamrożona I właśnie dlatego powinnaś zainteresować się NLP żeby odzyskać wpływ na samą siebie. Śpij dobrze ^^

Gość zamrożona
"Simulacra and Simulation" Tytuł książki, w której Neo ukrywa dyskietkę na początku filmu. Książka ta naprawdę istnieje i zawiera teorie dotyczące rzeczywistości i symulacji. Na filmie Neo otwiera książkę na rozdziale "On Nihilism" to z podziękowaniem za miła pogawędke:-)

Ja również i Tobie dziękuje :) ten filmik dla Ciebie wyżej wysłałem, facet całkiem miło gada (to Mateusz Grzesiak jest) :). Skopiuje sobie tytuł, który podałaś. :)

Gość powiedz to to prawda ze ten
imbecyl doktor h uj house to zwyky tani manipulant :O

Gość piczeeeeee
Nastepne NLP gowno

Gość Pan Adi z Wroclawia
To w koncu ta ksiazka dziala ?

Gość Yof
Ja mam ksiazke. Wszystko zostalo starannie opisane, bardzo dokladnie wyjasnione zostalo uwodzenie na fotce, czacie, gg, nk i innych. Mam ksiazke, ale nie ku[powalem przez allegro, mozna pogadac i poza seriwsem kupic, wychodzi to taniej :) A dla chetnych link do aukcji, na ktorej mozna ksiazke kupic http://allegro.pl/uwodzenie-podryw-pua-strzelecuwodzenia-nowosc-i1476183223.html

Gość naiwnych nie brakuje...
doktor_house vel manipulant nlp------taki powinien przybrać nowy nick Link który podał z tym caym swoim grzesiakiem jestgorzj niż żałosny. Facet to parodia mężczyzny, mie sporzałabym na takiego , jest zwyczajnie śmieszny. Na takie coś chodzą zwykłe cioty, które nie potrafią sobie radzić w życiu, brzydcy których nikt nie chce , zakompleksione prawiki. Zenada.

Gość sex and the city
Co za bzdury. To chyba jest skierowane do zidiociałych, niedorozwinietych prawiczków, którzy nie potrafia tworzyć relacji z ludźmi. Taka manipulacja uczuciami tylko na zaliczenie to robienie krzywdy młodym naiwnym dziewczynom, które szukają czegoś więcej. Są głupie i się nabierają na takie bzdury. Ale spokojnie, ja wierzę, że los jest sprawiedliwy jak wy innych traktujecie bez szacunku, szczególnie ta uwaga do ZGI, to dostaniecie to z powrotem, jestem pewna. Między kobietą a mężczyzną prawdziwe uczucie szczęścia, jest czyms bardzo wyjątkowym. Zaliczając panienkę za panienką, nie dajecie sobie szansy na lepszych siebie. http://kobietazyciemiastoisex.blogspot.com/

Gość dlatego nie cierpie tego dupka
house :O🖐️

Gość Hahahahahahha
Kolejna, co pisze dziewczyny sa niewine, marza o milosci taaaa wy manipoulujecie, bawicie sie facetami, a gadacie ze to my. Wiecej problemow jest z kobietami, niz facetem

Gość popieram :)
"offerma niech się naiwniacy i kretyni nabierają naiwnych nie brakuje... doktor_house vel manipulant nlp------taki powinien przybrać nowy nick Link który podał z tym caym swoim grzesiakiem jestgorzj niż żałosny. Facet to parodia mężczyzny , mie sporzałabym na takiego , jest zwyczajnie śmieszny. Na takie coś chodzą zwykłe cioty, które nie potrafią sobie radzić w życiu, brzydcy których nikt nie chce , zakompleksione prawiki. Zenada. offerma jak bede chcial sie wysexic to pójde sobie do burdelu, bo tam sa dzi**i które szanuje to ich praca , publicznie sie do tego przyznaja i zrobia mi dobrze bez zadnych zobowiazan. przecie house jest BRZYDKI stad jego nick buahahhhhahhahhahahhahaa kot13 Jak najdalej od takich ludzi. Trzymajcie się od takich z daleka,to zło w postaci prania mózgu dla słabych zagubionych,jak wyżej napisano. sex and the city Co za bzdury. To chyba jest skierowane do zidiociałych, niedorozwinietych prawiczków, którzy nie potrafia tworzyć relacji z ludźmi. Taka manipulacja uczuciami tylko na zaliczenie to robienie krzywdy młodym naiwnym dziewczynom, które szukają czegoś więcej. Są głupie i się nabierają na takie bzdury. Ale spokojnie, ja wierzę, że los jest sprawiedliwy jak wy innych traktujecie bez szacunku, szczególnie ta uwaga do ZGI, to dostaniecie to z powrotem, jestem pewna. Między kobietą a mężczyzną prawdziwe uczucie szczęścia, jest czyms bardzo wyjątkowym. Zaliczając panienkę za panienką, nie dajecie sobie szansy na lepszych siebie.

Mnie oskarżają tutaj o manipulacje, a looknijcie do czego nawołuje temat założony przez oskarżajacych, nawołuje on do tego by manipulować kobietami. Jesteście debilami jeśli myślicie, że tak wiele osób zaczęło nagle chwalić tę książkę, która póki co sprzedała się w ilości 40 sztuk. Co zlot fanów na forum zrobili ? Temat zgłosiłem do usunięcia, bo to zwykła bardzo szkodliwa reklama technik, które są złe, bo można za ich pomocą zrobić ludziom krzywdę, czego na pewno nikt z was nie chce. Więc temat nie będzie już tu wisiał długo, macie ostatnią szanse by kliknąć w te linki do allegro, które zostały wcześniej wrzucone i poczytać o tych efektach ;) Ja muszę już lecieć, pa :)

Gość Wojon
Wiecie jak marzylem o wielkiej milosci z dziewczyna, to nie wychodzilo, kobiety wybieraly tych facetow, ktorzy byli dla nich podli, a potem one plakaly i wracaly do nich. Ja chcialem zaznac p-rawwdziwej milosic, ale jak juz wszedlem w zwiazek to kobiety manipulowaly, podrywaly innych. Przestalem byc mily i wszedlem do gry odtad traktuje dziewczyny z gory a one mnie kochaja. Wyzywacie autorow bo sami macie przecietne sukcesy z kobietami totez nie mozecie zmniesc mysli, ze ktos moze miec wiecej seksu niz Wy. Kobieyty tak pisza bo czuja sie zagrozone, iz ktos bedzie nimi sterowal niczym glowa podczas robienia laski pozdro dla was wszystkich idioci, bo ludzie ktorzy manipuluja kobietami sa najlepsi, najmadzejsi i w ogole :)

dlatego nie cierpie tego dupka house Miło mi, ale to nie mój problem, że ktoś żywi do mnie negatywne uczucia, ale jeśli ci to ulży pójdę się spokojnie wypłakać, a ty siedź tu dalej i przelewaj na forum swoje frustracje, co sprawi, że staniesz się jeszcze bardziej oschła i jednocześnie będziesz odczuwała coraz większą chęć nienawiści do lepszych od siebie dzięki temu w końcu zrozumiesz, że jesteś nikim :) Buziaki :) pa :*

Gość do nnnnnn
Wojon masz rację. Popieram !!!!!!!!1 Dokladnie taksamo od zawsze marzylem o wielkiej milosci, zwiazku opartym na przyjazni, ale dziewczyny sa pustei w glowie im imprezy. Oceniaja przez pryzmat kasy i znajomosci. Ja teez je manipuluje i teraz ja nimi rzadze

Gość House do manipuilant patrzcie
Potwierdza to co ktoś napisał pozniej dodaje ALE a potem slowa typu preuspozycje :) zal oklepane kotlety dajesz hahahahahahaha

Gość BBBBJJJJJ
swoje frustracje, co sprawi, że staniesz się jeszcze bardziej oschła i jednocześnie będziesz odczuwała coraz większą chęć nienawiści do lepszych od siebie dzięki temu w końcu zrozumiesz, że jesteś idz glabie z tym NLP tanim gdzie indziej

Gość sex and the city
do hahahah: wybierają innych. Hah to jest dopiero desperacja i skarga w stylu "nikt mni nie lubi". A co do manipulowania: jak kobiecie nie zależy, to raczej marne szanse że będzie manipulowała, szkoda czasu. A jak zależy to uwodzi, ale dlatego że ma CEL. A Wy mówicie o bzykaniu za kilka słodkich słow, z nastawieniem na natychmiastowe porzucenie. To się nazywa wykorzystywanie. A wykorzystywanie czy to przez mężczyzn czy przez kobiety jest ZŁE. i tyle :/ http://kobietazyciemiastoisex.blogspot.com/

Gość kot13
słowa jak najdalej od takich ludzi nie są moimi słowami, uważam że inteligentny człowiek sam wyciągnie wnioski- osobiście nie jestem zwolennikiem nlp ale to nie znaczy , że odradzam rozmowę z drugim człowiekiem. Witam dr House.

Gość Techniki nie są złe, ale ludzi
e, którzy wykorzystują je by szkodzić te techniki dają siłę, nie każdy daje sobie rade, jak ktoś się nauczy tego co daje władze to będzie z niej korzystał

Gość kot13
dr House znalazłeś książkę o której rozmawialiśmy?...

Gość kot13
kocie podszywie, jeśli sądzisz, że zmusisz mnie do zaczernienia nicka to musze Cię rozczarowac:-) Nie jestem kotem podatnym na manipulację tego rodzaju:-)

Gość kot13
poza tym nie jestem zwolennikikiem NLP ani żadnego innego rodzaju manipulacji.