Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgi

Zmanipuluj umysłem kobiet :)

Polecane posty

offerma Domyśliłem się, że to nie Ty, tamto to był "spoołeczny dowód słuszności" banalna oklepana metoda :). Zaraz znowu ten kretyn napisze, że wszędzie widzę manipulacje :).

Gość NLP 2012
Opinie mówią same za siebie: House: to naganiacz na nlp, robi ludziom z forum wodę z mózgu to gość, który prowokuje ludzi na forum do agresji na niego, a potem złośliwościami rzuca i się wywyższa, ponad, jak to określał czasem motłoch to Fajny gość :)

Do tej nastolatki co szpanuje cyckami 85 C. Dziewczyno tu się nie ma czym chwalić to, że masz 85 pod biustem oznacza, że jesteś wielka babą po prostu :) W temacie- jeśli autor wierzy, że mu książka pomogła to chwała mu za to. Osobiście nie dałabym nr gg facetowi z taką ortografią, składnią i gramatyką :) A co do nlp- osoby stosujące np. w sprzedaży wyczuwam na kilometr i spławiam tekstem "proszę sobie darować, tez miałam takie szkolenia" :)

Gość my ding ding dong
jak ktoś ma szpetną gębę to żadna książka mu nie pomoże :D

Gość zamrożona
House- dzięki:-) może tak ma wyglądać rzeczywistośc? zawsze to lepsze niż złudzenia. Imo- nic z tego- nie mam chlopaka wampira także z nagich fotek nici:-) Ale może Ty swoją nam prześlij:-)Dziś możesz czuć się bezpieczny:-)Ja nie odpowiadam na ataki - odkrywam swą naturę...

Naprawdę sądzicie, że po zastosowaniu tak oklepanych metod ktokolwiek kupi te waszą książkę ?

Gość IMO13258
Ciekawe, którą dzisiaj będe nagabywał o zdjęcia cycków? O! Cześć Krata. :P

NLP 2012 Opinie mówią o tym, że ludzie szufladkują osoby, których nie znają :P, a to co piszesz o Tobie świadczy, że społeczny dowód słuszności swoich kretynizmów starasz się dać.

Gość IMO13258
Zamrożona - za rok Ci wyslę...

Gość zamrożona
co do książek- niejednak siążka zmieniła ludzkie życie a także niejedna książka zmieniła dzieje świata. Aczkolwiek nie wiem , czy poradniki typu " jak zmienić swą duchowość w weekend" do tego typu literatury możemy zaliczyć.

Gość Matiansup
No ale z 2 strony zobacz na okomenta Kupując tą książkę liczyłem,że naucze się kilku nowych ,,sztuczek'.Jednak to co zastałem w środku,przeszło moje oczekiwania 100 krotnie...Świetne i bardzo profesjonalne podejście do tematu,przykłady z życia wzięte,oraz mnóstwo nowej wiedzy...Brawo!

Gość NLP 2012
House: Czyli nie jestes fajny? Dobrze wiedziec żigol.

Gość zamrożona
ok imo- trzymam za słowo:-)

Gość szmytttt
Ale oni nie sa tymi autorami, ten gosc co zalozyl watek :)

zamrożona A czym jest rzeczywistość :) ? Tym, co widzimy, czujemy, słyszymy, o czym myślimy. Rzeczywistość nie jest obiektywna, my w głowach mamy tylko pewien obraz rzeczywistości, dlaczego więc nie spróbujesz pomyśleć o tym żeby zmienić ten obraz, co sprawi, że miła, sympatyczna dziewczyna znajdzie sobie partnera i będzie szczęśliwa w swoim życiu, bo na to zasługuje :).

Ok, nie będę z tą bandą debili od tej książki dyskutował, widzę, że nagle zebrało tu się ze 20 osób, którym ta książka pomogła mimo, iż pisano wyżej, ze 40 sztuk dopiero sprzedano :D haha

Gość zamrożona
House- nie rozumiesz....raz obudzony nie może znów zasnąc:-( Nie mogę wkręcac sobie kłamstw dotyczących świata skoro choć przez ułamek sekundy ból sprawił, że zobaczyłam prawdę. To coś jak cholerny matrix...

Gość IMO13258
Zamrożona, nie wkurwiaj mnie...bo ja alergie mam na wymuszony dramat i mogę mimowolnie od idiotek Cie wyzwać.

Gość zamrożona
no waśnie offermo... niewiedza była zbawienna.. dlatego głupcy są szczęśliwi.. House, ja mam partnera- to czy go mam czy nie nie ma nic do rzeczy. Tu chodzi o mnie samą.

Gość zamrożona
Yhmmm tylko jest jeden problem. Jestem facetem i jaja sobie robilem z ciebie, a ty taki mądry i sie nabrales.

Gość zamrożona
imo- ustalmy, że jesteśmy dziś na poświęconej ziemi, nie każ mi skakac CI do gardła:-)

zamrożona Skąd wiesz, że to co widziałaś było prawdą ? Było prawdą dla Ciebie, ale każdy w umyśle ma inne prawdy :). Naprawdę chciałbym Ci pomóc, ale na terapii się nie znam , mogę dawać tylko rady i pisać co mi się wydaje dobre dla Ciebie :). Czyli jednak Twoj problem związany jest z przeszłością. Co się stało, kiedy "ujrzałaś prawdę" ?

Gość zamrożona
podszywie zmykaj- nie jestem facetem i nie robię sobie jaj.

Offerma ma rację, możesz być jak Morfeusz :) Możesz włamać się do matrixa tylko uważaj na agentów społecznych, swoją drogą to mój ulubiony film :)

Gość IMO13258
Ja nawet w kościele skoczę do gardła, a Ty jeśli masz naprawdę takie problemy, to dla własnego dobra idź do psychologa - nic na tym nie tracisz (oprócz kasy).

Gość Zgi
House: Mówisz, że metody w ksiazce nie dzialaja. Przedstaw argumenty, czytales ksiazke? Dyskusja z toba nie ma sensu.

Gość zamrożona
House- co się stało? nie będę o tym gadac i zawalac topiku- imo znowu powie że dramatyzuje:-) żadnych wilkołaków nie było- ot Piekło w głowie i tyle, brak możliwości wyjścia no i ból wziął i obudził. Standard.

Gość zamrożona
House- wiesz jak bardzo trudno jest być samotnym w takiej sytuacji? :-) Swoją drogą nie wiem czy wiesz , że ten film ma swoje podstawy filozoficzne. Imo- psycholog jako lek na wszystko? Nie lubię psychologów. Niby uczą samoobserwacji a tak naprawdę zaciemniają jasnośc widzenia.