Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicia1985

Poradźcie mi szybko co robic???????

Polecane posty

Tak sie składa ze osoba ktora wciagnela mnie w dlugi ma tupet bo sama bym nigdy nawet kredytu jednego nie wziela ale jak ktos nie zna mnie ani tego co sie stalo to nie zrozumie. Prace znalazlam tylko nei mam na wyjazd na nia i tyle bo w Polsce nie jestem w stanie zarobic na takie splaty. A obraczki to byla ostatecznosc sama matka mnie wyslala z nimi bo juz nie bylo co jesc wiec ten kto tego nie przezyl NIGDY nie zrozumie

Gość trutkaggg
faktycznie rzadko spotykana sytuacja - jestes młoda, nie masz dzieci, nie jestes ciezko chora a masz takie długi. nikt ze znajomych nie wierzy ze oddasz. mam taka znajomą której pozyczylam raz kase - mialo byc na tydzien, tak obiecala przynajmniej - po 2 tygodniach sie odezwałam a ona wogole mi nie odpisywała na gg, na telefon, na fejsbuk, zapdla sie pod ziemie. jesli by mi napisała, przepraszam teraz nie mam, ale oddam ci za miesiac i tu podac konkretna date, no i oczywiscie gdyby dotrzymala slowa to bym zrozumiała i nie byłoby sprawy. odzalowałam ze pewnie i tak nie dostane juz kasy. odezwała sie po kilku miesiacach, bo potrzebowala cos innego i aby to uzyskac oddała mi te stówe.. oczywiscie nie musze chyba dodawac ze nasteponym razem jej nie pozyczylam i juz wiecej nie pozycze, bo szybko sie ucze na swoich błedach. jak ty doprowadzulas do takiej sytuacji ze nikt ci nie ufa ? możesz jeszcze pojsc zebrac, rozdawac ulotki, jesli nie znajomi i rodzina to nie widze innych pomyslów

Gość brudny harry,..
ja ci sune, dwójka młodych i zero gropsza nawet na jedzenie, nie rozumiem jak takie coś może sie zdażyć, i jeszcze dwóch ludzi i żaden nie zaczaił na kiedy kase załatwic na bilety, że luty ma 28dni, porażka jakaś, jesteście nieodpowiedzialni i niedorajdami, zagranica nic wam nie da

a ja ci proponuje moja droga poszukac agencji pracy tymczasowej randsztad i zapytaj czy zucaja ludzi do aparatow sluchowych i 4000 masz na raczke w polsce w najgorszym wypadku 2600 zarobisz zalezy na jaqkim dziale i pierdol koszta i wyjazdy pomijajac to sa ludzie ktorzy na procety pozyczaja poszperaj w necie to na setke znajdziesz

Gość justkissmylips
niestety ale brudny harry ma racje. jezyka zero, talentu do przetrwania rowniez zero... skad tacy ludzie sie biora.

Udało mi sie zdobyc pieniadze na bilety a Ci co tu wypisuja ze jestem nieudacznikiem to zycze zeby w polowie doswiadczyli tego co ja bo inaczej nie skumaja.