Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde felek

zmieniłam dziecku przedszkole i nie wiem cy dobrze zrobiłam:(żałuje teraz

Polecane posty

Gość kurde felek

chce mi sie płakac,on zżył sie z tamta grupą przedszkolną,z tamta Pania,z tamtymi dziecmi,a ja go przeniosłam,bo teraz bede chodzic do pracy i tak bedzie mi wygodniej,ale nie pomyslałam o nim;(głupia jestem,załuje teraz,co mam zrobic,on teski za tamta pania i tamtymi dziecmi i nie chce wstawac na 8 rano do nowego przedszkola:(a tamto było na 12:00

Gość kurde felek
bardzo mi przykro nie wiem co robic,nie moge spac

Gość no to ja odpowiemmmmmmmmmmmmm
nie mozna tego odkrecic??

Gość kurde felek
nie wiem,w tamtym predszkolu był 3 miesiace,a w tym jest tydzien,niby mu sie podoba to pierwsze jest drozsze,to drugie w zasadzie darmowe i na wsi i po drodze mi do pracy,nawet babcia moze go odebrac,czy ciociA

Gość kurde felek
do pojebany kraj,ale jak miałam postapic miałam isc do pracy i nie miałby z kim byc do 12:00,a tam moze go babcia odebrac,tam tez sa plusy,dzieci sa spokojniejsze na wsi,on zna tamte rejony,bo tam prawie codziennie jest u babci i wcale nie płakał,tylko ja przezywam i rycze i wszyscy sie ze mnie smieja,ze przesadzam,ze za bardzo sie martwie,wszyscy mowia,ze zrobili by tak jak ja,poza tym finasowo stoimy kiepsko,a tamto przedszkole miesiecznie 350 zł kosztowało,a to niecałe 100 zł

Gość narty czy deska
dziecko jak to dziecko- przyzwyczai sie.

Gość kurde felek
W pracy gadam o tym cały czas, mój szef to nieczuły drań, nie chce wypuścić mnie na godznikę, żebym mogła odwiedzić synka w przedszkolu i zobaczyć, jak sobie radzi z nowymi paniami. :(

Gość monolityczna
żartujesz, czy co? dziecko się przyzwyczai nie rób z niego galarety

Nie martw sie, ja moja tez przenioslam po 1,5 roku w malym rodzinnym przedszkolu ktore mialam pod nosem. Chcialam ja przeniesc, bo w tym wiekszym choc polozonym o prawie 2 km od domu, ma wiecej mozliwisci rozwoju i roznych zabaw, wiecej dzieci itp. Bardzo szybko sie przyzwyczaila i ma juz ulubione kolezanki i ciocie. Daj mu troche czasu, bedzie dobrze.