Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdumiona na maxa

To jest dopiero efekt

Polecane posty

romantyczka nic dodac nic ujac,cham wyjdzie ze wsi ale wiesz z chama nigdy.Argument ci podalem,nie tylko ja ogladalem ten program bo forumowiczka wczesniej tez to napisala.Kobiety po ciazy tez wam sie skora zmniejsza do tych samych rozmiarow co przed ciaza?

ja mówię że nie ma wiszącej skóry gdy osoba ma nadwagę czy jest otyła o 20-30 kg, a nie 100 kg, i skóra jest po prostu nie rozciągnięta tylko jest jej nadmiar, ale jak ktoś ma tylko pre kilogramw nadwagi i sie martwi że zostanie mu skóra pomimo ćwiczeń , masaży i innych specyfików, to jest w błędzie

miałam zawsze dobrą przemianę ale potem rzuciłam palenie i przybrałam o rozmiar(40) tak mi zostało,gdy się ma 40-tkę wszystko trochę się spowalnia niestety

romantyczka,rozmawiamy o tej pani z fotek,wiec w jej przypadkunapewno tak bylo.Sila rzeczy niemozliwe jest aby tak wygladac jak na ostatniej fotce.To photoshop dla sciemy.W naszym kraju Adrian Latoszek schudl 120 kg w 8 miesiecy,zpytajcie goscia co i jak.Doswiadczenie ma.Ja opieram swoja diete na przekazie dietetykow,dziala,ale to musi sie zrodzic w glowie,i zadne tabsy nie pomoga,bo jakby ktos takowe wynalazl stalby sie miliarderem.Operacja tez nie jest wyjsciem,bo jak nadal ktos bedzie sie objadal ,to ponownie rozciagnie zoladek.

Gość MisiekŻelkaMarcheweczka
Jak ja bym chciała tyle schudnąć :( Marzy mi się 58 kilo, ważę 86. Prostym rachunkiem blisko 30 do stracenia. Fajnie że się da, często się poddawałam z dietą bo po miesiącu-dwoch nie było widocznych efektów, może po tych fotkach dłużej wytrwam :) Pani straciła chyba z 60 kilo i z 10 lat :)

ja byłam, 3 razy w ciąży i każda miałam rozwiązana CC, bo miałam komplikacje, w pierwszej przytyłam nawet 25 kg, potem schudłam ale z latami nabierałam ciała, wiec po kolejnym porodzie wzięłam sie za siebie i wielkim wysiłkiem wróciłam do sylwetki przed pierwszej ciąży, to jest oczywiste,że nie będe miała tak jędrnej skóry jak nastolatka, ale skóra mi nie wisi, a już teraz jestem prze 40 :-( niestety

no właśnie i jak tu nie podziwiać :) ale na Vitalii się naoglądałam fotek,tam też babki fajnie schudły.Nie wnikam czy to chwyt reklamowy czy rzeczywiście tak było ale efekty są zabójcze w niektórych przypadkach :)

Gość mnie sie nie otwiera ten link
wklejcie jeszcze raz,plizzzzzz

ROMAN_TYCZKA-sos - nie przejmuj się :) ja też byłam przerażona tym wiekiem ale gwarantuję ci że twoje samopoczucie się polepszy jak zobaczysz jego pozytywne skutki :) a będą gwarantuję ci :) sama zobaczysz w swoim czasie

misiaczek*** jest to możliwe, i wcale nie wymaga to drakońskiej diety, czy dużych wydatków finansowych, ja nosiłam rozmiar46/44 a teraz 36/38, czasem sama nie mogę uwierzyć po co sie męczyłam ze swoim wyglądem przez kilkanaście lat,

przed 40 stka,to kobieta w sam raz dla faceta,taka ma duza ochote na seks,i wie czego chce i czego potrzebuje,sama tez moze duzo dac,wiec glowa do gory romantyczka mloda dupa jestes;)

po za tym ja na osiedlu miałam taka babkę że chyba schudła ze 60 kg, nie wiem jak wygląda jej skóra na ciele, ale na twarzy i sylwetce nie do poznania, i też jej się udało , i teraz przez już wiele lat utrzymuje wagę, kiedyś szła i sapała, teraz prawie biega i jeździ na rowerze, zawsze myślałam ze z niej taki "mruk" ale teraz pozytywnie nastawiona do życia, po prostu gaduła , trudno ocenić mi wiek ale po dzieciach myślę że ma ok 50 lat

ja jestem pozytywnie nastawiona, wcale się nie czuje na swój wiek i podobno nawet nie wyglądam, :-), ale jednak lata to lata, a tak w nawiasie mówiąc to chyba człowiek po 30 dopiero zdaje sobie sprawę że coś trzeba ze sobą zrobić, że czasu się nie cofnie

W moim otoczeniu -co zrozumiałe są kobiety dojrzałe,zdziwilibyście się ich wyglądem i energią jaka od nich bije :) po prostu wulkany.Niejedna z nich odmieniła swoje zycie diametralnie.

o widzisz romantyczka i tu sie z Toba zgodze,bo jestem w tym wieku.Przedtem stronilem od kremow i roznych rzeczy,na starosc rzucilo mi sie na mozg:)

jestem pedantem,ale nie przesadnym dbam o higiene bo to podstawa.Niestety nie nosze zaloby za paznokciami :)Codzien czysta bielizna i skarpety;)