Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laauraaaaaaaaaaaa

współloktorkamnie deneruje

Polecane posty

Gość laauraaaaaaaaaaaa

trzaska w nocy drzwiami bo chodzi po nocy po calym mieszkaniu. robi sobie w kuchni jedzenie itd. u nas z korytarza wszystko odbrze słychać bo jest echo. Zwracałam jej uwage ,ale nic nie pomaga.. Nie raz już się przez nia obudziłam. poza tym jest sympatyczna ,ale to do niej nie dociera jakoś..

Gość laauraaaaaaaaaaaa

Gość wącham damskie majtki.
zamknij ją w lodowce a na swieta zrobisz sobie z niej bigos

Gość taki los
ciesz się, że ci nie sprząta i nie wyje odkurzaczem po północy, nie katuje miksera o 1:00 w nocy i nie ma królika, który napierdala miską przez całą noc, bo jest głodny, a suka się nie ruszy, żeby go nakarmić :o śpię to ja na uczelni w trakcie zajęć, bo w mieszkaniu za chuja 😭

Gość laauraaaaaaaaaaaa
no aż tak źle nie jest ,ale jednak się nie raz już budzilam przez nią .. dzisiaj też się ubudziłam koło 4 bo trzaskała drzwiami. w ogóle jak można nie spać w nocyn tylko się tłuc po mieszkaniu? w miare się wyspałam bo poszłam spać koło 23 , wstalam koło 8 ,ale ona śpi za to do południa .. no masakra też mnie korci żeby się teraz zaczać tłuc tak jak ona

Gość laauraaaaaaaaaaaa
kupuje sobie stopery ,ale i tak sie budze bo to slychac takie trzaskanie drzwiami i tak . np dzisiaj mialam stopery i sie obudzilam

Gość laauraaaaaaaaaaaa
A najgorsze, jak idzie sikać i spuszcza wodę - mamy takie echo, że niesie się po całym mieszkaniu! Mówiłam, żeby wzięła sobie do pokoju wiadro na potrzeby między 22 a 5 rano, ale to jak grochem o ścianę :(

Gość laauraaaaaaaaaaaa
a jak sika to strasznieglosno pierdzi to jest obrzydliwe